Oink Country Love

Utbetalning av spelvinster

Vinsterna som betalas ut på spelautomaten är beroende av vilka symboler som visas på vinstraderna när hjulen har stannat.

Alla vinsttabeller visar antalet krediter som vunnits för varje kombination.

1.0.0.1 Radutbetalningar

Radvinster beräknas genom att vinsten för kombinationen av rader multipliceras med antalet satsade mynt.

Följande villkor måste uppfyllas för att en kombination med vanliga symboler ska ge en vinnande kombination:

• Vinnande linjekombinationer ger vinst från vänster till höger, så en vinnande linjekombination måste börja på hjulet längst till vänster. Symbolerna i den vinnande linjekombinationen måste vara på intilliggande hjul på en vinstrad.
Symbolkombinationer som börjar på andra, tredje, fjärde och femte hjulet ger inte vinst.

1.0.0.2 Vinster på spridningssymboler

Spridningsvinster beräknas genom att vinsten för kombinationen med spridningssymboler multipliceras med den totala insatsen.

Spridningsvinster läggs till i radvinster. Om du har en spridningsvinst och en vanlig vinst, betalas båda vinsterna ut till dig eftersom spridningssymbolen inte behöver visas på en aktiverad vinstrad för att ge vinst.

Följande villkor måste uppfyllas för att en kombination med Scattersymboler ska ge vinst:

• Tre eller fler Scattersymboler visas på hjulen.
  • Scattersymboler kan inte ersättas av jokersymboler.

Spelregler

Se sektionerna nedan för information om spelreglerna.

1.0.0.1 Insats- och utbetalningsregler

• Du kan välja antal mynt att satsa och myntstorlek.
  • Totala insatsen är 50 multiplicerat med antalet satsade mynt.
  • Vinnande linjekombinationer ger vinst från vänster till höger, så en vinnande linjekombination måste börja på hjulet längst till vänster. Symbolerna i den vinnande linjekombinationen måste vara på intilliggande hjul på en vinstrad.

Symbolkombinationer som börjar på andra, tredje, fjärde och femte hjulet ger inte vinst.

• Vinst betalas bara ut för den högsta kombinationen per vinstrad.
  • Radvinster beräknas genom att vinsten för kombinationen av rader multipliceras med antalet satsade mynt.
  • Alla vinsttabeller visar antalet krediter du vinner i varje kombination. Vilka värden som visas beror på antalet satsade mynt.
  • Alla belopp i vinsttabellen i PlayCheck visas i mynt.
  • Scattervinster avgörs av tre eller fler Scattersymboler på vilken position som helst på hjulen.
  • Vinster från free spins läggs till i vanliga vinster.
  • Vinster från free spins är samma som i basspelet.
  • Vid funktionsstörningar ogiltigförklaras alla satsningar och vinster.

1.0.0.2 Regler för jokersymbolen

• De röda och blåa gris-symbolerna är jokersymboler.
  • Den rödagrisjokersymbolen ersätter alla symboler utom spridningssymbolen och den blåa grisjokersymbolen.
  • Den blåagrisjokersymbolen ersätter alla symboler utom spridningssymbolen och den röda grisjokersymbolen.
  • De röda och blåa grisjokersymbolerna skapar egna vinstkombinationer när blandade joker dyker symboler upp på en vinstlinje.
  • Bara den högsta kombinationen per vinstrad ger vinst.

1.0.0.3 Regler för Scattersymbolen

• Biljett-/spridningssymbolen är en spridningssymbol.
  • Kan inte ersättas av någon jokersymbol.
  • Spridningsvinster beräknas genom att vinsten för kombinationen med spridningssymboler multipliceras med den totala insatsen.
  • Spridningsvinster läggs till i radvinster. Om du har en spridningsvinst och en vanlig vinst får du betalt för båda vinsterna, eftersom spridningssymbolen inte behöver visas på en aktiverad vinstrad för att ge vinst.
  • Biljett-/spridningssymboler på 3, 4 eller 5 intilliggande hjul räknat från vänster aktiverar 5, 10 eller 20 free spins respektive.
  • 2 biljett-/spridningssymboler på hjul 2 eller 3 multiplicerar antalet spins med 2.
  • 2 biljett-/spridningssymboler på hjul 2 och 2 biljett-/spridningssymboler på hjul 3 multiplicerar antalet spins med 4.
  • Free spins kan återaktiveras.
  • Endast den längsta kombinationen räknas.

Spela spelet

Målet är att låta hjulen snurra så att symbolerna bildar vinstkombinationer på en aktiv vinstrad. Vinsten beror på vinstkombinationen.

Spela:

• Välja insatsbelopp:

På datorn

Klicka på Insats.
Flytta reglaget för myntstorlek till höger för att minska myntstorleken du vill satsa.
Flytta reglaget för mynt till höger för att öka eller till vänster för att minska antalet mynt du vill satsa.
Klicka på Max. insats för att välja högsta tillåtna insats. Valet omvandlar myntstorleken och antalet mynt till högsta tillåtna insats.

Mobil

Öppna Alternativ genom att trycka på knappen (>).
I Insatsinställningar sveper du myntstorlekar till vänster eller höger beroende på vilken storlek du vill satsa.
I Insatsinställningar sveper du myntvärden till vänster eller höger beroende på vilket antal mynt du vill satsa.
Tryck på Max. insats för att välja högsta tillåtna insats. Valet omvandlar myntstorleken och antalet mynt till högsta tillåtna insats.

• Klicka eller tryck på Snurra för att börja snurra hjulen.
  • Om du har en vinnande kombination på en vinstrad när hjulet stannar visas vinsten på hjulen.  Du vinner beloppet som visas i rutan Vinst.
  • Om du inte har en vinnande kombination är spelet slut och du kan spela igen.

Alternativ och inställningar

Inställningar finns inställningar och alternativ för flera spel.

1.0.0.1 Ljudinställning

Välj vilka ljud som ska vara aktiverade och inaktiverade.

• Spelljud styr konsol- och snurrljud.
  • Vinstljud styr ljud för vinstsymboler och -sekvenser.
  • Bakgrundsljud styr bakgrundsmusiken.

Så här justerar du ljudinställningarna:

På datorn
  • Öppna Alternativ genom att trycka på knappen (...).
  • Klicka på alternativet Inställningar.
  • Klicka på valfritt alternativ under Ljudinställningar för att slå på eller stänga av det ljudet.

Mobil
  • Öppna Alternativ genom att trycka på knappen (>).
  • Tryck på alternativet Inställningar.
  • Tryck på valfritt alternativ under Ljudinställningar för att slå på eller stänga av det ljudet.

Obs: Ljudalternativen är bara aktiverade om det allmänna ljudet är .

1.0.0.2 Grafikinställningar

I grafikinställningar kan du justera grafiknivån.

• Grundläggande optimerar spelprestandan för svagare enheter.
  • Utökad erbjuder den mest kompletta upplevelsen med animationer.

Så här justerar du grafikinställningarna:

På datorn
  • Öppna Alternativ genom att trycka på knappen (...).
  • Klicka på alternativet Inställningar.
  • Under Grafikinställningar klickar du antingen på Grundläggande eller Utökad för att aktivera önskat läge.

Mobil
  • Öppna Alternativ genom att trycka på knappen (>).
  • Tryck på alternativet Inställningar.
  • Under Grafikinställningar trycker du antingen på Grundläggande eller Utökad för att aktivera önskat läge.

1.0.0.3 Spelinställningar

I spelinställningarna kan du styra spelets allmänna egenskaper.

• Snabbspel ökar hastigheten på spelautomatens hjul, så att resultaten visas snabbare.
  • Snabbspel i free spins ökar hastigheten på spelautomatens hjul vid free spins, så att resultaten visas snabbare.

Obs: En del av alternativen kanske inte är tillgängliga där du befinner dig.

Så här justerar du spelinställningarna:

På datorn
  • Öppna Alternativ genom att trycka på knappen (...).
  • Klicka på alternativet Inställningar.
  • Under Spelinställningar klickar du på något av alternativen för Snabbspel för att aktivera eller inaktivera Snabbspel.

Mobil
  • Öppna Alternativ genom att trycka på knappen (>).
  • Tryck på alternativet Inställningar.
  • Under Spelinställningar klickar du på något av alternativen för Snabbspel för att aktivera eller inaktivera Snabbspel.

Autospel

Med Autospel kan du spela ett bestämt antal gånger i rad utan att röra spelet.

1.0.0.1 Om Autospel

• Vissa spel saknar Autospel och de funktioner som hör därtill.
  • Du måste ställa in din insats innan du börjar en Autospel-session, för Autospel använder alltid det senaste insatsbeloppet.
  • Du kan stoppa Autospel när som helst.
  • Om någon funktion aktiveras stoppas Autospel.

Vinsthistorik och statistik

Du kan visa vinsthistoriken och statistik i spelet.

1.0.0.1 Visa vinsthistorik

Du kan visa de senaste 5 vinsterna.

På datorn
  • Klicka på Vinst.
  • Klicka på knappen Vinster.

Mobil
  • Öppna Alternativ genom att trycka på knappen (>).
  • Tryck på knappen Statistik.
  • Tryck på knappen Vinster.

1.0.0.2 Visa spelstatistik

Statistiken gäller bara för den aktuella spelsessionen. När du avslutar ett spel nollställs statistiken.

På datorn
  • Klicka på Vinst.
  • Klicka på knappen Statistik.
  • Visa den aktuella spelstatistiken.

Mobil
  • Öppna Alternativ genom att trycka på knappen (>).
  • Tryck på knappen Statistik.
  • Tryck på knappen Statistik.
  • Visa den aktuella spelstatistiken.

1.0.0.3 Statistik

• Spelresultat

Visar antalet spel under den aktuella spelsessionen, hur länge spelsessionen varat och det genomsnittliga antalet spel per timme.

• Högsta vinster

Visar de tre högsta vinstbeloppen under den aktuella spelsessionen.