River Dragons

• Träd in i River Dragons magiska och mytologiska värld där fiskar förvandlas till drakar. I grundspelet är River Dragons-logotypen mest värdefull, medan den vita och den röda draken också ger stora vinster.
  • I den scatter-aktiverade gratissnurrbonusen kan du vinna upp till 128 gratissnurr under ett och samma snurr.
  • Och medan gratissnurrbonusen pågår kan du vinna ännu fler gratissnurr och öka din vinstpotential rejält!

• Två hemliga jackpottar höjer stämningen ännu mer i detta Asien-inspirerade spel, som även är utrustat med Power XStream och Hjulexpansion för att maximera antalet vinstsätt!
  • När Hjulexpansion-funktionen är aktiv ändrar hjulen form kontinuerligt och ökar spänningen rejält.

SPELFUNKTIONER

Power XStream: Maximerar antalet vinstsätt genom att utvärdera priset utifrån antalet symboler oavsett position.

Gratisspel/välj din egen volatilitet – River Dragons kan ge upp till 128 gratissnurr under ett och samma snurr, och medan gratissnurr pågår kan du vinna fler gratissnurr. I gratisspelsfunktionen är Hjulexpansion aktiv, och hjulens dimensioner ändras inledningsvis till 3-6-6-6-3.

Jackpottar – River Dragons har två fristående, hemligt aktiverade jackpottar som kan vinnas oavsett insatsnivå.

Hjulexpansion – Hjulens dimensioner kan växa till maximalt 3-8-8-8-3 med 4 608 vinstsätt.

• Den maximala vinsten från ett enda spel är £ 250 000 eller 10 000 xBet - beroende på vad som nås först (beroende på valuta. Andra operatörsgränser kan gälla).

SPELINFORMATION

• Utdelning (RTP): 96,0 %
  • Volatilitet: Hög
  • Minsta insats: 88
  • Standardinsats: 88
  • Maxinsats: 880
  • Minsta valör: 1
  • Maxvalör: 20
  • Standardvalör: 1
  • Hjul: 3, 4–8, 4–8, 4–8, 3
  • Utvärdering: 576–4 608 vinstsätt
  • Teknik: HTML5
  • Plattform: Mobil & dator

• PlayAGS.com

• ©2019 PlayAGS, Inc. Med ensamrätt.

Datum för senaste ändring: 2019-10-01