Mega Fire Blaze Legacy of the Tiger

Spelautomat med 5 hjul, 50 vinstlinjer

Att spela spelet:

• Startskärmen visar spelets funktioner.
  • Tryck på START-knappen för att starta spelet.
  • Tryck på - eller + bredvid TOTALINSATS för att välja totalinsats.
  • Tryck på snabbspolningsknappen för att aktivera TURBOLÄGET, vilket får hjulen att snurra snabbare. Tryck på knappen igen för att avsluta TURBOLÄGE-sessionen.
  • Tryck på SNURRA för att snurra hjulen med aktuell insats.
  • Medan hjulen snurrar förvandlas knappen SNURRA till . När du klickar på  avslutas snurranimationen, och snurrets resultat visas direkt.
  • Vid en vinnande snurr visar fältet VINST de sammanlagda vinsterna.
  • Tre symboler eller fler någonstans på hjul i rad, från vänster till höger, aktiverar en vinst.
  • Vinster beräknas enligt vinsttabellen. Vinster multipliceras med radinsatsen. Radinsatsen är totalinsatsen delad med 50.

Autospel:

• Hjulen snurras automatiskt i autospel.
  • För att visa listan över alternativ, tryck på knappen med 2 snurrande pilar och använd sedan reglaget för att välja antalet snurr som ska spelas automatiskt.
  • Det går även att ställa in autospel på TILL-FUNKTION vilket snurrar hjulen tills antingen Mega Fire Blaze-funktionen eller Gratisspel-funktionen aktiveras, eller tills du saknar pengar för nästa snurr.
  • Under autospel visas antalet återstående snurr.
  • Autospel slutar när:
    • Hjulen har snurrat det angivna antalet gånger.
    • Du har inte tillräckligt med pengar för nästa snurr.
    • En funktion har aktiverats.
  • Du kan avsluta autospel genom att trycka på .

Vinsttabell:

• För att öppna vinsttabellen, tryck på I-knappen.
  • Rulla upp eller ner eller svep över skärmen för att kolla igenom vinsttabellen.
  • För att stänga referenssidorna och återvända till spelet, tryck på tillbaka-pilen.

Vinstrader:

• Spelet spelas med ett fast antal, 50, aktiva vinstrader. Totalinsats per spelrunda = radinsats × 50.
  • Vinstrader representeras av de rader som visar sig ovanför hjulen vilket illustreras i vinsttabellen.
  • Vinstkombinationer måste börja från hjulet längst till vänster, och samma symbol måste befinna sig på varandra efterföljande hjul på samma vinstrad.
  • Det finns en skillnad mellan radinsatsen och totalinsatsen. Radinsatsen visar hur mycket som satsas på en enskild vinstrad. Totalinsatsen visar hur mycket som satsas totalt under ett snurr. Vinster som visas i vinsttabellen multipliceras med radinsatsen, förutom scatter som ger utdelning enligt totalinsatsen.

Maxgräns för vinst:

• Spelets maxvinst har en övre gräns. Se Villkoren för mer information.

Wild Symbol:

• Tigersymbolen är spelets WILD-symbol.
  • WILD-symbolen kan ersätta alla symboler förutom SCATTER-symboler och Mån-symboler (pengar).

Scatter:

• Den kvinnliga symbolen är spelets SCATTER-symbol.
  • SCATTER-symbolen förekommer på alla hjul i huvudspelet. Under gratisspel-funktionen förekommer SCATTER-symboler på alla hjul, förutom hjul 3.
  • När minst 3 SCATTER-symboler syns någonstans på hjulen i huvudspelet aktiveras gratisspel.

Gratisspel:

• När minst 3 SCATTER-symboler syns någonstans på hjulen aktiveras 8 gratisspel.
  • Om du landar minst 3 SCATTER-symboler på hjulen under gratisspel tilldelas du ytterligare 8 gratissnurr.
  • Det tredje hjulet markeras med en särskild ram under gratisspel-funktionen. Det innehåller endast Wild- och Mån-symboler vilket ökar chansen att vinna och aktivera ett Mega Fire Blaze-pris.

Fire Blaze Omsnurr:

• När 6 eller fler Mån-symboler landar samtidigt någonstans på hjulen aktiveras Fire Blaze-omsnurrfunktionen.
  • Alla Mån-symboler som landar under den snurr som aktiverade funktionen, och som landar under omsnurren, kommer antingen ge prispengar eller en prisstjärna.
  • Alla Mån-symboler som aktiverade funktionen, och priserna som visas på dem, är fastlåsta under funktionen.
  • 3 omsnurr tilldelas. Varje upplåst symbolposition snurrar självständigt.
  • Efter varje omsnurr gäller följande: om det finns minst 1 ny Mån-symbol låses den fast och antalet återstående omsnurr återställs till 3.
  • Varje ytterligare rad låses upp genom att samla 2 Mån-symboler med en nyckel.
  • Värdena av varje låst Mån-symbol på den 7:e raden multipliceras med 2, förutom prisstjärnor.
  • Värdena av varje låst Mån-symbol på den 8:e raden multipliceras med 5, förutom prisstjärnor.
  • Alla låsta Mån-symboler på den 9:e raden förvandlas till prisstjärnor.
  • Alla priser betalas ut efter att alla omsnurr fullbordats.

Pris:

• Det går att vinna fyra olika typer av priser: GRAND, MAJOR, MINOR och MINI.
  • Varje fasthållen prisstjärna förvandlas och ger ett av följande priser: GRAND, MAJOR, MINOR eller MINI. Dessa priser kan vinnas flera gånger under varje Fire Blaze-omsnurrfunktion.

Utdelning till spelaren:

• Den teoretiska utdelning till spelaren (RTP) är 96.59%.

Angående frånkopplingar:

Systemfel gör alla betalningar och spel ogiltiga.

Datum för senaste ändring: 2023-02-01