Lady Merlin MultiMax

OM SPELET

Välkommen till videospelautomaten LADY MERLIN MULTIMAX™ med 40 vinstlinjer. Den har 5 hjul, 3 rader och följande funktioner:

Spelet har:

• MULTIMAX™
  • FREE SPINS-FUNKTION
  • INKASSERINGSFUNKTION
  • KASKADBONUS
  • STRIKE ZONE
  • WILD+ ANTE-INSATS (om tillgängligt)

SÅ HÄR SPELAR DU

• Välj ditt insatsbelopp och tryck på spin-knappen.
  • Spin-knappen – Lägger en insats och snurrar sedan hjulen.
  • Meny-knappen – Öppnar ett fönster där spelaren kan se informationssidor; gå till lobby; ändra insats; och ändra spelinställningar. Informationssidorna är standard.
  • Saldomätare – Visar spelarens aktuella saldo.
  • Totalinsatsmätare – Visar den totalinsats som har satsats.
  • Vinstmätare – Visar det aktuella vinstbeloppet.
  • Info-knappen – Visar informationssidor.
  • Återgå till spelet-knappen – Gå tillbaka till grundspelet.
  • Hemknappen – Gå till lobbyn. Konfigurerbar beroende på operatör.
  • Knapp för insatsinställningar – Öppnar konfigurationsfönstret för insatser där spelaren kan välja önskad insats.
  • Ljudknappar – Sätt på eller stäng av ljudet.
  • Mellanslagstangenten – Tryck på mellanslagstangenten för att starta spins.
  • Bonusmätare – Visar bonusbeloppen.
  • Knappen WILD+ aktiverar/inaktiverar WILD+ ante-insatsen. (om tillgängligt)

SPELREGLER

• Spela 20 linjer för 20 krediter
  • Satsa 30 krediter sammanlagt för att låsa upp WILD+ (Endast tillämpligt i vissa jurisdiktioner).
  • Utbetalningar sker enligt vinstplanen.
  • Den högsta vinsten betalas för varje vinstlinje.
  • Samanfallande vinster på olika vinstlinjer läggs ihop.
  • Alla vinster börjar från hjulet längst till vänster och fortsätter till höger på efterföljande hjul.
  • WILD ersätter alla symboler förutom INKASSERA, BLIXTSPOLE och SCATTER.
  • SCATTER dyker endast upp på hjul 1, 3 och 5.
  • INKASSERA dyker endast upp på hjul 2, 3 och 4.
  • När WILD+ aktiveras läggs extra Wilds till på hjulen.
  • Det finns ett maximalt vinsttak i spelrundan på 20 000 gånger totalinsatsen. Om spelrundans totalvinst vid något tillfälle under en spelrunda når 20 000 gånger totalinsatsen eller mer, avslutas spelrundan omedelbart och 20 000 gånger totalinsatsen tilldelas (alla aktiveringar av free spins och/eller free spins annulleras när taket på 20 000 gånger totalinsatsen nås).
  • Tekniska fel annullerar alla spel och vinster

MULTIMAX™

• Alla WILD-symboler som dyker upp ökar MultiMax-multiplikatorn med 1.
  • Alla vinster multipliceras med aktuell MultiMax-multiplikator.
  • Efter varje snurr i grundspelet återställs MultiMax-multiplikatorn till 1.

FREE SPINS-FUNKTION

• Minst 3 SCATTERS aktiverar 5 free spins. Multimax-multiplikatorn återställs inte under dessa.
  • Multimax-multiplikatorn återställs inte förrän free spins-omgången spelats klart.
  • Endast snurr som ger vinst dras från de återstående snurren.
  • Multimax-multiplikatorn startar från den multiplikator som aktiverade free spins-omgången.
  • FREE SPINS spelas med samma antal vinstlinjer och insats som aktiverande spin.
  • Free spins kan lösas ut på nytt.

INKASSERINGSFUNKTION

• Alla BLIXTSPOLE-priser betalas ut direkt efter att INKASSERA dykt upp.

KASKADBONUS

• Varje vinstsymbol blir del av en reaktion och ersätts med nya symboler som kommer ovanifrån på hjulen.
  • Att aktivera free spins skapar inte någon reaktion.

STRIKE ZONE

• Under varje snurr i grundspelet kan 1 specialsymbol dyka upp i spelets Strike Zone. Specialsymbolerna kan vara följande:
    • MultiMax-multiplikatorn ökar med 1, 2, 3, 4 eller 5.
    • INKASSERA-symbol: kan användas en gång per snurr.
    • BLIXTSPOLE-symbol: kan användas en gång per snurr.
    • SCATTER-symbol: kan användas en gång per snurr.
    • Multimax-frys: ökar Multimax-multiplikatorn med 1 och låser fast den under ett extra snurr i grundspelet.
    • 2:a chansen: används när ett snurr eller kaskad inte ger vinst. Under 2:a chansen avlägsnas A, K, Q, J från hjulen och en reaktion äger rum.

ÅTERBETALNINGSPROCENT

Den teoretiska återbetalningen till spelaren är: 94%

Den förväntade återbetalningen speglar den teoretiska återbetalningen över en mycket stor mängd snurr gjorda av många spelare under en utökad tidsperiod, och kan inte påverkas av spelaren.

YTTERLIGARE INFORMATION

• Tryck på mellanslagstangenten för att snurra.
  • Om spelet avbryts medan det pågår kan du spela om spelrundan efter att ha startat om spelet inom timme/timmar efter avbrottet. Efter det kommer eventuella vinster från avbrutet spel att läggas till på ditt konto. Om du väljer att hoppa över omspelet kommer din vinst omedelbart att läggas till på ditt saldo.
  • I de fall omspelsfunktionaliteten inte är tillräcklig ska du kontakta supporten för din spelwebbplats.
  • Vid fel på hårdvara/mjukvara blir alla påverkade spelinsatser och -vinster ogiltiga och påverkade insatser återbetalas.

SLUMPEN

Detta är en översättning av de ursprungliga spelreglerna. I händelse av konflikt eller tvetydigheter mellan den engelska versionen och denna språkversion har den engelska versionen tolkningsföreträde.

Datum för senaste ändring: 2023-02-23