Icy Wilds

Följ med isprinsessan och sök efter nedfrusna rikedomar i den vintriga skogen i Icy Wilds. Du kan få rejäla vinster med Joker-funktionen. När en full stapel med samma symbol kommer upp på ett hjul, blir det hjulet joker vid nästa snurr! Vinsterna blir ännu större när bonusrundan med frispel aktiveras: vinn upp till 45 frirundor beroende på antalet bonussymboler som kommer upp på hjulet!

Hur man satsar

Icy Wilds innefattar 50 vinstlinjer.

TOTAL INSATS

Visar aktuell insats i vald valuta.

Tryck på knappen för att se spelmenyn och välj insats från de värden som visas.

LINJER

Visar aktuellt antal valda vinstlinjer. Insatsen är fast på 50 linjer.

SPELA

Klicka för att lägga insatsen och snurra hjulen.

upp ]

Autosnurr-funktionen

Autosnurr spelar spelet automatiskt i ett visst antal snurr med den aktuella linjeinsatsen och aktuellt antal valda vinstlinjer.

Välj önskad linjeinsats, tryck på AUTOSNURR och välj hur många snurrar du vill spela med de aktuella insatsinställningarna.

Autosnurr spelar det angivna antalet snurrar tills du trycker på STOPP-knappen, tills en bonusrunda aktiveras eller tills ditt saldo blir för lågt för att fortsätta snurra.

Autosnurr är endast tillgängligt i godkända jurisdiktioner.

upp ]

Synkroniserade hjul

Varje hjul i Icy Wilds har stora staplar med samma symbol. Innan varje snurr väljs ett hjulpar med en av de staplade symbolerna ut slumpmässigt. Vilken som helst symbol kan komma upp i alla staplar, förutom Bonusscattersymbolen som redan finns staplad på varje hjul. Samma symbol kan komma upp i stora staplar på flera hjul vid samma snurr. När samma symbol kommer upp i staplarna på intilliggande hjul ökar chansen till stora vinster.

upp ]

Joker-funktionen

En full stapel med Kronor, Ringar, Hjärtan, Snöleoparder, Snöugglor eller Hermeliner aktiverar Joker-funktionen och gör ett helt hjul till Joker under nästa snurr med samma linjeinsats.

I bonusrundan med gratissnurrar bjuder Joker-funktionen på fler och högre vinster.

upp ]

Bonusrundan med gratissnurr

Bonusrundan med gratissnurr aktiveras med hjälp av tre eller fler spridda bonussymboler på tre eller fler olika hjul.

Aktivering av bonusrundan med gratissnurr ger 10 till 45 gratissnurr beroende på antalet bonussymboler som kommer upp i den aktiverande kombinationen. Hjulen som används i bonusrundan med gratissnurrar har en mer innehållsrik Joker-funktion än hjulen i grundspelet.

Bonusrundan med gratissnurr aktiveras när tre eller fler bonussymboler kommer upp på tre eller fler olika hjul. Bonusrundan kan återaktiveras flera gånger, upp till högst 250 gratissnurrar per bonusrunda.

Frirundor spelas med samma linjeinsats och samma antal vinstlinjer som det aktiverande spelet.

upp ]

Alternativ

Ljudknapp

Slå av och på ljudet med denna knapp.

upp ]

Regler

Vid felanvändning, eller om fel uppstår, kommer alla betalningar och spel att annulleras.

Alla linjers vinstsymboler måste dyka upp på en spelad linje och på intilliggande hjul, med utgångspunkt från hjulet längst till vänster.

Endast den högsta vinsten på varje vinstlinje utbetalas. Radvinster multipliceras med radsatsningen på den vinnande raden.

Sammanfallande radvinster på olika vinstrader läggs till.

Kombinationer med prinsessymbolen betalas ut för intilliggande symboler.

Den högsta kombinationen med prinsessymboler för varje vinstlinje betalas ut även om inte kombinationen börjar på hjulet längst till vänster.

Sammanfallande linje vinner och börjar med det vänstra hjulet som utbetalas extra förutom den högsta prinsessan symbol vinsten.

Vinster visas i vald valuta.

Oavsett insatsens storlek finns det i vissa jurisdiktioner ett vinsttak på alla enskilda transaktioner. Se utbetalningstabellen för mer information. En transaktion innefattar resultaten av frirundebonusen plus det resultat som utlöste bonusen. Om vinsttaket nås i bonusspelet avslutas detta omedelbart, även om det finns frirundor kvar.

upp ]

Ytterligare information

Förväntad återbetalning

I enlighet med god spelpraxis som krävs i de flesta jurisdiktioner i världen är varje spelresultat helt oberoende. Dina odds att få ett visst resultat är alltid desamma. Oddsen varierar inte beroende på tidigare resultat, storleken på insatsen, storleken på saldot, tid på dagen, veckodag, etc. Om du exempelvis vinner den största jackpotten på ett snurr i ett visst spel är din chans att vinna den igen i nästa omgång exakt lika stor. På samma sätt ändrar tidigare förluster inte dina framtida odds.

Den förväntade avkastningen avspeglar den teoretiska avkastningen över ett mycket stort antal snurr och spelare under en längre tid. Resultaten för en godtycklig spelare över en spelsession kan variera mycket från detta långsiktiga förväntade medelvärde i båda riktningar. Ju färre antal spel som spelas, desto mer kan den faktiska återbetalningen variera.

Immateriell egendom

Alla varumärken är registrerade varumärken, eller patentsökta varumärken, tillhörande IGT i USA och/eller andra länder. © 2016 IGT. Alla rättigheter förbehålls.