Game of Gladiators: Uprising

Avbrutet spel

Om din spelrunda avbryts sparas all spelinformation och lagda insatser tills du öppnar spelet igen. Du kan fortsätta ditt oavslutade spel vid avbrottspunkten. Olösta lagda insatser som kvarstår oreglerade i ofärdiga spel kommer att förverkas efter 15 dagar. Funktionsfel annullerar alla insatser, utbetalningar och spel.

Information

Linjevinster äger rum på antalet valda vinstlinjer, i enlighet med informationen i vinsttabellen och spelreglerna. När man vinner på flera vinstlinjer i en enskild spelrunda läggs alla vinster ihop. Alla vinster från funktioner (så som gratisspinn), bonusspel och/eller spridda symboler (om tillämpligt) läggs också till linjevinster. Alla vinstkombinationer utbetalas i slutet av spelrundan. Gratisspinnfunktioner spelas med samma insats och samma antal valda linjer som spelrundan som aktiverade funktionen – om inte annat sägs. Insatsen kan inte ändras under en pågående spelrunda. För ytterligare information vänligen se spelreglerna.

Spelregler

Game of Gladiators Uprising är en videoslot med 5 hjul, 4 rader och 30 fasta vinstlinjer.

Gladiatorsymbolerna fungerar som WILDS och ersätter alla symboler. De fungerar också som SCATTERS och kan aktivera en funktion. Endast symbolen med den kvinnliga gladiatorn, BELLICA, kan dyka upp expanderad under RE-SPIN och täcker då hela hjulet. De andra gladiatorerna, SPARTACUS och EMPEROR GAIUS kan dyka upp som en stapel på 2, 3 eller 4 symboler, eller 2 eller 3 symboler.

Om minst 1 gladiatorsymbol landar på hjulen, aktiveras ett RE-SPIN med respektive gladiators förmåga. Gladiatorförmågorna är:

• SPARTACUS – LEGION SLASH: Lägger till 3–5 WILDS på hjulen.

• BELLICA – FULL STRIKE: Lägger till 1–2 hjul fyllda med WILDS på hjulen.

• EMPEROR GAIUS – EMPEROR STRIKE: Lägger till 2 eller 3 x2 MULTIPLIER WILDS på hjulen. Endast 1 MULTIPLIER tillämpas per vinnande linje.

Under ditt RE-SPIN aktiverar eventuella gladiatorer som landar på hjulen inte några ytterligare RE-SPIN.

2 gladiatorsymboler som landar på hjulen aktiverar FREE SPINS. FREE SPINS fortsätter tills en gladiator VINNER eller FÖRLORAR striden, upp till maximalt 100 FREE SPINS. Innan FREE SPINS startar, äger GISSA SEGRAREN rum. Rätt gissning ger en bonus på 5x den totala insatsen.

Under FREE SPINS börjar varje gladiator med 3 liv. Genom att samla in 5 av samma gladiator uppnås en attackpoäng och ett RE-SPIN aktiveras med respektive gladiators förmåga och en slumpmässig MULTIPLIER. Varje gladiator har upp till 3 attackpoäng att uppnå. MULTIPLIERS är x2, x5, x10 och x50. Varje RE-SPIN motsvarar en gladiators förmåga och minskar motståndarens liv. Under RE-SPIN kan gladiatorsymboler inte samlas in. Det är omöjligt för gladiatorerna att vinna ett liv. FREE SPINS avslutas när en gladiator har förlorat samtliga 3 liv. Utfallet av striden är slumpmässigt och påverkar inte resultatet av FREE SPINS.

Om maximalt antal FREE SPINS uppnås, avslutas dina FREE SPINS även om striden ännu inte är över. Stridens resultat är OAVGJORT och belöningen GISSA SEGRAREN tilldelas inte. Om båda gladiatorerna når den 3:e attackpoängen på samma spinn, är belöningen GISSA SEGRAREN garanterad.

Du väljer din insats med insatsknapparna. Tryck på plus- och minusknapparna för att ändra insatsen ett steg. Tryck på STARTA för att starta spelrundan. När symbolerna landar jämförs de med vinstplanen och vinster utbetalas.

Den maximala vinsten från ett enda spel är £ 250 000 eller 10 000 xBet - beroende på vad som nås först (beroende på valuta. Andra operatörsgränser kan tillämpa).

RTP: 94.20%

Tillgängliga val

• Vinstplan- Visar vinstplanen.
  • Autospel- Slå på/stäng av autospelsläget genom att klicka på knappen AUTOSPEL. Då spelet är i autospelsläge spelas ett antal spelrundor i följd automatiskt med de insatsinställningar som är valda. Autospelsläget avbryts automatiskt då saldot är för lågt eller beroende på dina inställningar.
  • Hyperspinn- Om du trycker ner och håller in knappen SPACE så aktiveras läget Hyperspinn efter 1,5 sekund. Hjulen börjar spinna mycket snabbare men saktar ner om en funktion aktiveras.
  • Starta / Mellanslag- Spelrundan startas med den valda insatsen. Klicka på start för att börja.
  • Stopp- Stannar hjulen så fort det går.
  • Snabbspela- Sätt på för ett betydligt snabbare spel.
  • Justera insatsen automatiskt- Minskar den totala insatsen automatiskt när du startar ett nytt spinn, om saldot är för lågt för att starta ett spinn på den aktuella insatsnivån.

Datum för senaste ändring: 2023-01-23