Primal Hunt

Spelregler

JAGANDE GROTTLEJON FREE SPINS

• Den JAGANDE GROTTLEJON-symbolen är scattersymbol och betalar oavsett
  • Scattervinster läggs till vinstlinjevinster
  • När en WILD inkluderas i en vinstkombination under FREE SPINS så multiplicerar den vinstlinjen med x2 eller x3 enligt det som står på WILD-symbolen.
  • WILD-multiplikatorer kan multipliceras tillsammans:

o Exempel: Tre x x3 Multiplikatorer multiplicerar vinster med 27 (3 x 3 x 3)

• FREE SPINS spelas på samma insatsnivå som när FREE SPINS-läget aktiverades
  • FREE SPINS kan återaktiveras under FREE SPINS-läget

WILDS

• WILDS visas bara på hjul 2, 3 och 4 och de ersätter alla symboler förutom det JAGANDE
  • WILDS med multiplikatorer visas endast i FREE SPINS-läget och renodlade WILDS visas endast under

DATORSPECIFIKA KONTROLLER

• Ljud på/av: Aktiverar eller stänger av alla ljudeffekter och all
  • Satsa −/+: Sänker eller ökar den totala kostnaden för varje
  • Snurra: Startar ett snurr med de valda
  • Stopp: Hoppar över animationerna och visar resultatet
  • Hoppa över: Hoppar över de animationer som spelas upp/Fortsätter till nästa
  • Info: Tar dig till VINSTTABELL-menyn:
    • Vinsttabell/Regler: Visar vinsttabellen där du hittar all information om Du kan stänga den med knappen STÄNG. Detaljerade regler hittar du genom att trycka på REGLER-knappen.
  • Alternativ:
    • Bakgrundsmusik: Slår PÅ eller stänger AV
    • Ljudeffekter: Slår PÅ eller stänger AV ljudeffekterna från vinster och
  • Turbospel: När Turbospel-läget är på hoppar spelet över de flesta animationerna så att du kan spela
  • Historik: Visar spelets
  • Autospel: Öppnar Autospel-menyn där du kan konfigurera och aktivera Autospel-läget.
    • Antalet snurr: Ställer in antalet snurr som automatiskt ska spelas i Autospel-läget.
    • Snurrkostnad: Ställer in den totala kostnaden per snurr i Autospel-läget.
    • Total kostnad: Visar total kostnad för alla snurr som ska spelas i Autospel-läget.
    • Starta Auto: Stänger menyn och startar Autospel-läget med de inställda
    • Stäng: Stänger Autospel-menyn utan att starta Autospel-läget.

Gå tillbaka till spelaren

RTP för detta spel är 96.10%.

Datum för senaste ändring: 2021-12-06