Torque

Så här spelar du

Det här är ett spel med ett 5x4-spelfält, 40 rader och en OMSNURR- och GRATISSNURR-bonus. OMSNURR-bonusen aktiveras när 1 eller 2 SCATTER-symboler visas på någon av hjulen under grundspelet. GRATISSNURR-bonusen aktiveras när 3 eller fler SCATTER-symboler visas.

OMSNURR

Om 1 eller 2 GRATISSNURR-symboler är synliga får du en omsnurr för varje symbol som visas i vyn.

Under omsnurr väljs en slumpmässig symbol och om någon av dessa symboler visas efter omsnurren kommer symbolen att expandera för att fylla hjulet om det skulle leda till ett pris.

Alla radvinster som visas från den aktiverande snurren betalas ut innan symbolen expanderas.

Priserna betalas ut i enlighet med spelreglerna.

WILD

WILD-symbolen ersätter alla symboler förutom BONUS-symbolen.

WILD-symboler ersätter inte SPECIALSYMBOLER under BONUSEN.

GRATISSNURRBONUS

GRATISSNURR-bonusen aktiveras när 3 eller fler BONUS-symboler visas var som helst i vyn.

Du får antingen 10, 15 eller 20 GRATISSNURR för att du aktiverar med antingen 3, 4 eller 5 symboler.

När GRATISSNURR-bonusen börjar visas en SPECIALSYMBOL som motsvarar antalet symboler som aktiverade BONUSEN.

Symbolen 10, J eller Q väljs för aktivering med 3, 4 respektive 5 symboler.

Efter varje GRATISSNURR samlas de SPECIALSYMBOLER som visas på hjulen i en räknare. När TIO SPECIALSYMBOLER har samlats på räknaren delas ytterligare 10 GRATISSNURR ut.

Räknaren NOLLSTÄLLS och SPECIALSYMBOLEN blir nästa symbol i vinsttabellen.

För alla efterföljande GRATISSNURR tas symboler av ett lägre värde än SPECIALSYMBOLEN bort från hjulen.

En slumpmässig symbol väljs om SPECIALSYMBOLEN är en ”A”-symbol och tio SPECIALSYMBOLER har samlats in. Denna symbol är nu en SPECIALSYMBOL och om denna symbol visas efter varje gratissnurr kommer symbolen att EXPANDERA för att fylla hjulet.

När det här steget i GRATISSNURRBONUSEN är uppnått är det inte möjligt att återaktivera GRATISSNURR.

BUY PASS

Du kan välja att spela dina GRATISSNURR genom att trycka på knappen BUY PASS™. Den här funktionen kanske inte är tillgänglig beroende på var du befinner dig.

Kostnaden för BUY PASS™ visas på skärmen. Börja spela genom att trycka på BEKRÄFTA.

Hjulen snurrar till en position med minst 3 BONUS-symboler och din GRATISSNURRBONUS börjar.

JURIDISKT MEDDELANDE

I enlighet med gällande praxis för rättvist spel är alla spelresultat helt oberoende av varandra.

Chanserna att få ett visst resultat är alltid samma varje gång ett spel påbörjas.

Den förväntade avkastningen för detta spel är 95,97%/94,09%. Det här återspeglar den teoretiska avkastningen sett över många spel.

Tekniskt fel gör alla vinster och spel ogiltiga.

Spelets utseende och känsla och dess individuella komponenter och utseende är trade dress tillhörande Light & Wonder, Inc. och dess dotterbolag. TM och © 2022 Light & Wonder, Inc. och dess dotterbolag. Med ensamrätt.

Datum för senaste ändring: 2023-01-23