Enchanted Crystals

Avbrutet spel

Om spelet avbryts sparas alla speluppgifter och placerade insatser tills du fortsätter spelet igen. Du kan fortsätta där spelet avbröts.

Spelregler

• Enchanted Crystals har 5-hjul och 243 vinstvägar.
  • Enchated Crystals inkluderar en wild-symbol (kristallen), en bonus scatter-symbol (trollkungen) och en free spins-symbol (fjärilen). Wild-symbolen ersätter vilken av de andra hjulsymbolerna som helst (utom trollkungen och fjärilen) och används för att skapa vinnande kombinationer. En wild-symbol som förekommer på hjul 2, 3 eller 4 expanderar och fyller hela hjulet.
  • En expanderande wild-symbol på hjul 2, 3 eller 4 aktiverar respins-funktionen. 1 respin ges per expanderande wild-symbol. Den expanderade wild-symbolen hålls på plats på hjulet under hela respins-funktionen och ersätter för alla symboler (utom för trollkungen och fjärilen).
  • Tre trollkung-symboler på hjulen aktiverar Hitta-kristallen-bonusspelet där ditt mål är att välja din väg genom trollens grotta. Målet är att hitta till trollkungens kammare utan att bli upptäckt och hitta kristallen genom att välja rätt skattkista. Varje dörr på vägen kan ge extra pengar. Om du hittar kristallen vinner du extra mycket! Om du upptäcks så är bonusspelet slut.
  • Tre fjärilssymboler på hjulen aktiverar free spins-läget. Fjärilen räknas som wild under free spins och ersätter för alla andra symboler. Under free spins så kan upp till 5 vilda fjärilar flyga runt på skärmen. När hjulen stannar kan vissa eller alla vilda fjärilar landa på symbolerna och förvandla dem till wild-symboler. Free spins-läget kan återaktiveras upp till totalt 50 free spins genom att få en vild fjäril på en vanlig fjärilssymbol. Bonusspelet kan inte aktiveras från free spins.
  • Trollkungsymbolen finns endast på hjul 1, 3 och 5. Fjärilssymbolen och kristallen finns endast på hjul 2, 3 och 4. Kristallen och trollkungen finns inte med i free-spins-läget.
  • RTP är 96.72%.
  • Du väljer din insats med de fem insatsknapparna. Tryck på plus- och minusknapparna för att ändra insatsen ett steg. Det finns 243 fasta vinstvägar. Vinster ges från vänster till höger för efterföljande vinstkombinationer. Tryck på STARTA för att starta spelrundan. När symbolerna landar jämförs de med vinstplanen och vinster utbetalas.

Tillgängliga val

• Ändra insats- För att ändra din insats, använder du de fem insats-knapparna. Du kan även använda plus- och minus-knapparna för att ändra din insats ett steg.
  • Vinstplan- Visar vinstplanen.
  • Autospel- Slå på eller av autospel genom att klicka på knappen AUTOSPEL. Då spelet är i autospelsläge spelas ett antal omgångar i följd automatiskt med de insatsinställningar som är valda. Autospelsläget avbyts automatiskt då saldot är för lågt eller beroende på dina inställningar.