Chests of Gold: Power Combo

Om det här spelet

Det här är en videospelsautomat med 5 hjul och 4 rader.

Målet är att låta hjulen snurra så att symbolerna bildar olika kombinationer.

Vinstkombinationer markeras på hjulen och vinsten utbetalas.

Regler för vinstrader

Spelet innehåller 40 vinstrader, förutom när den röda scatter-free spins-funktionen är aktiv.

100 vinstrader ingår när den röda scatter-free spins-funktionen är aktiv.

Antalet spelade vinstrader kan inte justeras.

En vinstrad är ett mönster av symbolpositioner på en rad intill varandra på hjulen.

Vinster utdelas när matchande symboler hamnar bredvid varandra i en vinstrad.

Vinstrader går från vänster till höger från det första hjulet.

Insatsregler

Varje spel kostar lika mycket som den totala insatsen.

Den ursprungliga insatsen är den totala insatsen delad med vinstradskostnaden 20.

Vinstregler

Vinster från vinstrader baseras på din ursprungliga insats.

Vinsten baseras på vinstkombinationen.

Om flera vinnande kombinationer stannar på samma vinstrad är det bara den högsta av vinsterna som betalas ut.

Den totala utbetalningen är summan av alla vinster från vinstrader från ett spel.

Vinsttabellen visar utbetalningen för varje symbol baserat på den nuvarande insatsen.

Vinn över-värdet som visas är avrundat nedåt och motsvarar ungefär den högsta möjliga vinsten som kan uppnås i ett givet spel.

Wild-symboler

Wild-symboler kan ersätta andra symboler för att skapa vinnande kombinationer.

Wild-symboler kan ersätta alla symboler utom scatter- och myntsymboler.

Wild-symboler dyker upp på hjul 2, 3 och 4.

Wild-symboler ger inte vinst.

Scatter-symboler

Spelet har 3 olikfärgade scatter-symboler: röd, grön och blå.

Den här symbolen ger inte vinst.

Scatter-symboler förekommer inte under free spins med Jackpot Collection-funktionen.

Den grafiska samlingen scatter-symboler existerar bara som visuell underhållning och påverkar därmed inte funktionsaktivering.

Free spins

Alla scatter-symboler kan aktivera sin enskilda free spins-funktion.

Olikfärgade scatter-symboler i samma spel kan aktivera free spins med kombinerade funktioner.

Free spins spelas automatiskt.

Vinster från funktionen läggs till i vinster från basspelet.

Alla insatser som spelas är desamma som det spel som aktiverade funktionen.

Free spins aktiverade av den röda scatter-symbolen

Den röda scatter-symbolen kan aktivera free spins med Nudging Wilds-funktionen.

5 free spins delas ut.

Funktionen innehåller 100 vinstrader.

Den här funktionen har 5 hjul och 6 rader.

Wild-symboler dyker upp i staplar om minst 6 symboler under den här funktionen.

Hjulet knuffas när du får minst 1 wild-symbol och visar ett helt hjul med wild-symboler.

I free spins knuffas hjulen innan radvinster delas ut.

Om du får den röda scatter-symbolen under funktionen får du 1 eller 2 extra free spins.

När du får den gröna och/eller blåa scatter-symbolen blir den aktuella free spins-funktionen free spins med kombinerade funktioner.

Free spins aktiverade av den gröna scatter-symbolen

Den gröna scatter-symbolen kan aktivera free spins med Jackpot Collection-funktionen.

10 free spins delas ut.

Myntsymbolen visar en bokstav eller ett kontantpris när den hamnar på hjulen.

Kontantpriset kan vara 1x eller 10x den totala insatsen.

Grand Jackpot delas ut när du samlar guldbokstäverna G, R, A, N och D.

Major Jackpot delas ut när du samlar silverbokstäverna M, A, J, O och R.

Minor Jackpot delas ut när du samlar bronsbokstäverna M, I, N, O och R.

Mini Jackpot delas ut när du samlar de gråa bokstäverna M, I, N och I.

Grand Jackpot ger 10 000x den totala insatsen.

Major Jackpot ger 500x den totala insatsen.

Minor Jackpot ger 50x den totala insatsen.

Mini Jackpot ger 25x den totala insatsen.

Free spins kan inte omaktiveras.

De samlade bokstäverna försvinner när free spins är färdigt.

Den här free spins-funktionen kan inte bli free spins med kombinerade funktioner.

Alla rader som spelas är desamma som det spel som aktiverade funktionen.

Free spins aktiverade av den blåa scatter-symbolen

Den blåa scatter-symbolen kan aktivera free spins med Line Win Multiplier-funktionen.

5 free spins delas ut.

Varje spel delas det ut en slumpmässig vinstmultiplikator på 2x, 3x, 5x eller 10x.

Om du får den blåa scatter-symbolen under funktionen får du 1 eller 2 extra free spins.

När du får den gröna och/eller röda scatter-symbolen kan den aktuella free spins-funktionen bli free spins med kombinerade funktioner.

Alla rader som spelas är desamma som det spel som aktiverade funktionen.

Free spins med kombinerade funktioner

När du får olikfärgade scatter-symboler i basspelet eller free spins kan free spins med kombinerade funktioner aktiveras.

När de kombinerade funktionerna aktiveras under aktiva free spins-sessioner startar free spins med kombinerade funktioner direkt.

Återstående spel för aktiva free spins ignoreras. Det är antalet de kombinerade funktionerna kan ge som gäller.

Den röda och blåa scatter-symbolen kan aktivera 5 free spins med Nudging Wilds- och Line Win Multiplier-funktionen.

Den röda och gröna scatter-symbolen kan aktivera 10 free spins med Nudging Wilds- och Jackpot Collection-funktionen.

Den blåa och gröna scatter-symbolen kan aktivera 10 free spins med Line Win Multiplier- och Jackpot Collection-funktionen.

De röda, blåa och gröna scatter-symbolerna kan tillsammans aktivera 10 free spins med POWER COMBO-funktionen, där Nudging Wilds-, Jackpot Collection- och Line Win Multiplier-funktionerna alla är aktiva.

Köpfunktion

Den här funktionen är endast tillgänglig i basspelet.

Aktivering av den här funktionen aktiverar free spins-funktionen direkt.

Priset beräknas baserat på antalet valda funktioner (1, 2 eller 3).

20x aktuella insatsen aktiverar free spins med Nudging Wilds-funktionen.

20x aktuella insatsen aktiverar free spins med Line Win Multiplier-funktionen.

45x aktuella insatsen aktiverar free spins med Jackpot Collection-funktionen.

55x aktuella insatsen aktiverar free spins med Nudging Wilds- och Line Win Multiplier-funktionen.

65x aktuella insatsen aktiverar free spins med Nudging Wilds- och Jackpot Collection-funktionen.

65x aktuella insatsen aktiverar free spins med Line Win Multiplier- och Jackpot Collection-funktionen.

110x aktuella insatsen aktiverar free spins med POWER COMBO-funktionen, där Nudging Wilds-, Jackpot Collection- och Line Win Multiplierfunktionerna alla är aktiva.

Den här funktionen spelas med den nuvarande insatsen.

Funktionen är inte tillgänglig vid alla insatser.

Vissa inställningar och funktioner kan saknas i det här spelet.

Översättning av speltermer

GRAND, Grand Jackpot - Jättejackpott.

MAJOR, Major jackpot – Stor jackpott.

MINOR, Minor Jackpot – Liten jackpott.

MINI, Mini Jackpot – Minijackpott.

Autospel

Autospel låter dig ställa in ett visst antal spel som spelas automatiskt.

Spel spelas med den insats som är vald för tillfället.

Antalet återstående spel i autospelsessionen visas i spelet.

Inställningar för autospel

Vissa inställningar och funktioner kan saknas i det här spelet.

Spel: Ställer in antalet spel för autospelsessionen. Autospel avslutas när alla spel har spelats.

Total insats: Ställer in nuvarande insatsvärde.

Insatsinställningar

Snabbinsatsknappar: Ställer in nuvarande insats till det valda värdet.

Insatsbelopp: Ställer in nuvarande insatsvärde.

Spelkontroller

Saldo: Visar nuvarande saldon.

Insats: Visar den nuvarande totala insatsen.

Vinst: Visar den senaste vinsten.

Knappen Insats: Visar alternativ för att ändra den nuvarande insatsen.

Knappen Meny: Visar fler spelalternativ.

Knappen Spel: Sätter igång ett spel.

Knappen Fortsätt: Går vidare till nästa skärm.

Knappen Autospel: Visar alternativ för autospel.

Att trycka på knappen Spela under pågående autospel avslutar autospelet.

Knappen Hem: Avslutar spelet.

Gratisspel

Ett gratisspelserbjudande är ett antal gratisspel som spelaren får.

Varje erbjudande har ett unikt referensnummer.

Insatskonfigurationen väljs av spelets operatörer och kan inte ändras.

Vinster överförs till kontant- eller bonussaldot beroende på erbjudande.

Ett erbjudande kan spelas nu, senare eller avfärdas.

Välj Spela nu för att börja spela gratisspelserbjudandet.

Det går bara att spela ett gratisspelserbjudande åt gången.

Välj Spela senare för att skjuta upp erbjudandet.

Uppskjutna erbjudanden blir tillgängliga igen nästa gång du startar spelet.

Välj soptunnan för att avfärda gratisspelen.

Avfärdade erbjudanden kan bara tas tillbaka genom att kontakta speloperatörerna och ge dem det tillhörande referensnumret.

När ett erbjudande har slutförts, slängts eller upphört visas nästa tillgängliga erbjudande.

Varje erbjudande har ett utgångsdatum. Om erbjudandet inte spelas innan dess blir det otillgängligt.

Välj informationsikonen för att se information om satsningen och vilken tidpunkt erbjudandet upphör att gälla.

Ytterligare information

Vissa inställningar och funktioner kan saknas i det här spelet.

Vid funktionsstörningar ogiltigförklaras alla vinster och spel.

Eventuella ändringar i reglerna görs i enlighet med lagstadgade krav.

Om anslutningen bryts visas det senaste speltillståndet när man återvänder till spelet.

Saldot uppdateras med den summa som vunnits eller förlorats.

Resultat från det senaste spelade spelet visas.

Om en förfrågan inte hinner nå servern innan anslutningen bryts visas resultatet från det föregående spelet.

Pågående funktioner som kräver interaktion eller beslut kan fortsättas.

Återbäring till spelare

Återbäring till spelare (RTP) är den teoretiska statistiska procentsatsen av den totala insatssumman i ett spel som betalas ut som vinstsumma med tiden.

Återbäringen till spelare varierar i spelets olika stadier och lägen.

Värden beräknas först genom att dela vinsterna med insatserna i en simulering bestående av flera spelomgångar.

Värden reflekterar den maximala förväntade utdelningen och ändras inte.

Övergripande RTP: 94,25 %.

Köpfunktion: 94,25 %.

Datum för senaste ändring: 2023-03-23