Rave Party Fever

Spelregler

Rave Party Fever är en symbolkombinerande videospelautomat med en 7x7-spelplan med olika funktioner och vinstsymboler.

Spelet spelas med en grundinsats på 10 (fast), en insatsnivå på mellan 1–10 och en insatsstorlek på mellan 0,20–5,00.

Spelets valuta är kr.

Insatsstorleken anges med "Insatsstorlek"-väljaren.

Insatsnivån anges med "Insatsnivå"-väljaren.

Insatsbeloppet anges med "Insatsbelopp"-väljaren.

"Kontantplånbok" visar pengar som finns tillgängliga för satsning.

Efter varje snurr kommer alla kombinationer där minst 5 symboler vidrör varandra horisontellt eller vertikalt att resultera i en vinnande kombination.

Varje gång en vinnande kombination bildas betalas vinstpengar ut för varje symbol i enlighet med vinsttabellen.

En kontant kombinationsvinst motsvarar det värde som visas i vinsttabellen multiplicerat med insatsstorleken och insatsnivån.

Efter varje omgångs utbetalning exploderar alla vinnande symboler och symbolerna ovanför faller ned och tar deras plats i nästa omgång.

Eventuella ytterligare vinnande kombinationer kommer att tillgodoräknas i varje omgång tills inga fler vinnande kombinationer kan tillgodoräknas.

Wild-symbolen fungerar som alla symboler.

Alla vinster visas i kontanter.

Funktionsaktivering

I början av alla snurr i huvudspelet placeras 3 aktiveringsplatser slumpmässigt på hjulen bakom symbolerna.

Alla vinster som involverar symbolen med den gula aktiveringsplatsen aktiverar storbas-funktionen.

Alla vinster som involverar symbolen med den gröna aktiveringsplatsen aktiverar massomvandlingsfunktionen.

Alla vinster som involverar symbolen med den röda aktiveringsplatsen aktiverar wild deejay-funktionen.

När det inte finns några fler vinster på hjulen och det finns minst en aktiverad funktion, aktiveras den eller de aktiverade funktionerna (enligt sekvensen storbas-funktionen, massomvandlingsfunktionen och wild deejay-funktionen).

Storbas-funktionen, massomvandlingsfunktionen och wild deejay-funktionen kan endast aktiveras en gång i huvudspelet.

Storbas-funktionen

När storbas-funktionen aktiveras kommer alla ess -, kung -, dam - och knektsymboler på hjulen att tas bort.

Massomvandlingsfunktionen

När massomvandlingsfunktionen aktiveras läggs 10 symboler slumpmässigt till på hjulen (antingen discoboll-symbolen, skivspelarsymbolen, hörlurar-symbolen eller mikrofonsymbolen).

Wild deejay-funktionen

När wild deejay-funktionen aktiveras kommer 7 wildsymboler att slumpmässigt läggas till på hjulen.

Bonusfunktion

Under alla snurr i huvudspelet ackumuleras vinstsymboler som exploderar i insamlingsmätaren ovanför hjulen.

Insamlingsmätaren återställs till noll i början av alla snurr.

Om 65 vinstsymboler samlas in, aktiveras bonusfunktionen under rundan som inte har någon vinstkombination.

I början av bonusfunktionen aktiveras storbas-funktionen, massomvandlingsfunktionen och wild deejay-funktionen.

Efter att en funktion har aktiverats återgår motsvarande aktiveringsplats till en slumpmässig position på hjulen.

I början av bonusfunktionen är vinstmultiplikatorn x1.

Om det finns en eller flera vinstsymboler på hjulen under bonusfunktionen, efter att vinster har betalats ut och de nya symbolerna har fallit ner, kommer vinstmultiplikatorn att öka med 1.

Bonusfunktionen avslutas när det inte finns någon vinstkombination eller aktiverad funktion.

Huvudspel

Snurr

Tryck för att börja snurra med aktuell grundinsats, insatsstorlek och insatsnivå.

Tryck på för att börja snurra med nuvarande grundinsatser, insatsstorlek och insatsnivå. (gäller endast PC-versionen)

Tryck och håll ner så fortsätter spelet snurra tills du släpper. (gäller endast PC-versionen)

Minus

Tryck för att minska insatsbeloppet.

Plus

Tryck för att öka insatsbeloppet.

Plånbokssaldo

Tryck för att visa saldot i tillgängliga plånböcker.

Insatsbelopp

Tryck för att visa insatsalternativen.

Insatsstorlek: Bläddra för att välja insatsstorlek.

Insatsnivå: Bläddra för att välja insatsnivå.

Insatsbelopp: Bläddra för att välja insatsbelopp.

Maxinsats: Tryck för att ställa in insatsstorlek och insatsnivå till maximalt värde.

Vinstbelopp

Tryck för att visa spelhistoriken.

Ljud

Tryck för att slå PÅ eller AV ljudet.

Fler inställningar

Tryck för att komma till ytterligare inställningar.

Vinsttabell

Visar vinstkombinationer och vinsttabell.

Regler

Visar spelreglerna och knappfunktioner.

Historik

Visar detaljer om tidigare spelade spel. Bläddra ned till slutet för att läsa in fler poster.

Tryck på för att välja datumen för spelen som ska visas i historiken.

Stäng

Tryck på för att återgå till huvudspelet.

Utdelning till spelaren

Total teoretisk utdelning till spelare (RTP) för detta spel är 93.75%. Denna RTP representerar spelets långsiktiga teoretiska utbetalning.

Övrig information

Tekniska fel förklarar alla spel och vinster ogiltiga.

I händelse av tvister om spelresultat är alla spelresultat som visas på spelhistoriksidan absoluta och slutgiltiga.

Datum för senaste ändring: 2023-05-12