Break Away

Allmänt

• I det här spelet är alla 243 vinstvägar permanent aktiverade.
  • Det totala satsade beloppet är antal valda mynt multiplicerat med det valda multiplikatorvärdet.
  • Du kan satsa upp till 10 mynt per spelomgång.
  • Ett multiplikatorvärde på 50 gäller per spelomgång. Exempel: 5 mynt satsade per spelomgång x 50 multiplikator = totalt 250 mynt satsade.
  • Ordinarie vinster skapas när samma symboler visas bredvid varandra, och en av symbolerna visas på det första hjulet.
  • En ordinarie vinst betalas ut per vinstväg. Om du har fler än en kombination, betalas vinsten ut för den som har högst värde.
  • Vanliga vinster beräknas genom att antalet vunna mynt multipliceras med antalet satsade mynt.
  • Spridningssymboler kan visas var som helst på hjulen.
  • Spridningsvinster visas som ett multiplikatorvärde i vinsttabellen.
  • Spridnings- och bonusvinster läggs till i ordinarie vinster.
  • Du omvandlar vinstbeloppet i mynt till krediter genom att multiplicera antalet vinstmynt med myntstorleken.

Jokersymbol

break1

• Ersätter andra symboler för att bilda vinster.
  • Ersätter inte spridningssymbolen.
  • Skapar inte sin egen vinst när flera jokersymboler visas i en vinstrad.
  • Flera jokersymboler kan visas på samma hjul och tillsammans skapa en symbolstapel.
  • Hjul 1 och 2 saknar jokersymboler.
  • Hjul 3 har en staplad symbol på 18.
  • Hjul 4 har en staplad symbol på 25.
  • Hjul 5 har en staplad symbol på 3.
  • Regler för ordinarie vinst gäller.

Spridningssymbol

break2

• Måste inte visas bredvid varandra på en vinstrad för att ge vinst.
  • Skapar en spridningsvinst när minst tre visas någonstans på hjulen.
  • Ersätts inte med jokersymbolen.
  • Aktiverar free spins när minst tre visas någonstans på hjulen.
  • Spridningsvinster beräknas genom att multiplicera beloppet i vinsttabellen med det totala antalet mynt du satsar.

Rolling Reels™-funktionen

• En vinst aktiverar Rolling Reels™-funktionen, förutom vinstkombinationer med scatters.
  • Om du vinner betalas vinsten ut och vinstsymbolerna tas bort. Symbolerna ovanför flyttas till de tomma platserna.
  • Denna funktion är tillgänglig under free spins.

Free spins

Spela gratis!

break2

• Aktiveras när minst tre spridningssymboler visas på hjulen.
  • Du får upp till 25 free spins.
  • Antalet symboler som aktiverade bonusspelet anger antalet Free Spins du vinner.
  • Med Free spins:
  • Rolling Reels™-funktionen är tillgänglig.
  • Om du vinner med hjälp av de flyttade symbolerna, betalas vinsten ut igen med ett ökande multiplikatorvärde. Det här fortsätter tills du inte vinner.
  • Högsta multiplikatorvärde är 10.
  • Multiplikatorvärdet återställs till 1 om de flyttade symbolerna inte bidrar till vinst.
  • Free spins kan inte omaktiveras.
  • Den sista insatsen du gjorde i spelet används som insatsbelopp för free spins.

Autospel

Med Autospel kan du spela ett bestämt antal spel i följd automatiskt utan att du behöver interagera med spelet.

• Autospel spelar med ditt senaste insatsvärde, så du måste välja ett insatsvärde innan du startar Autospel.
  • Alla spel har sina egna alternativ och inställningar för Autospel. Några alternativ saknas kanske för det spel du spelar.
  • Antalet återstående snurr i din Autospelssession visas i spelet.

För att starta Autospel:

1. Välj ett insatsbelopp.
  2. Tryck på och håll in Spela eller tryck på Autospel. I vissa spel startar detta sessionen och den fortsätter tills du trycker på Stoppa.
  3. Välj alternativ för Autospel.
  4. Tryck på Starta Autospel eller Spela.
  5. Tryck på Stoppa för att avsluta Autospel. Tryck på den här knappen påverkar inte spinresultatet.

Alternativ för Autospel

Alternativ för Autospel skiljer sig mellan olika spel. Ditt spel kanske inte har alla de här alternativen.

Antal spel att spela

Ange antal snurr du vill spela.

Insatsinställningar

Välj vilket insatsbelopp du vill spela med.

Till stopp

Ställ in sessionen att spela tills du väljer att stoppa. Det påverkar inte spinresultatet.

Vinstgräns eller Om jag vinner minst

Stoppa sessionen om vinsten överstiger eller hamnar på valt belopp.

Förlustgräns eller Om summan sjunker med

Stoppa sessionen om ditt saldo sjunker under eller hamnar på valt belopp.

Funktionen är kanske inte tillgänglig i spelet du spelar.

Snabbspel

Vid snabbspel ökas hjulens rotationshastighet så att resultaten visas snabbare. Det påverkar inte spinresultatet.

Aktivera snabbsnurr i spelet så här:

1. Skjut höger till inställningar.
  2. Tryck på snabbspel Av.

Stäng av snabbspin med ett tryck på snabbspel .

Funktionen är kanske inte tillgänglig i spelet du spelar.

Konfigurera min totala insats

Det totala satsade beloppet är antal valda mynt multiplicerat med det valda multiplikatorvärdet.

1. Skjut höger till inställningar.
  2. Tryck på Myntstorlek och välj en myntstorlek.
  3. Tryck på Mynt och välj antal mynt.

Ändra mitt insatsbelopp

Det totala satsade beloppet är antal valda mynt multiplicerat med det valda multiplikatorvärdet.

Tryck på Satsa och välj det totala antal mynt eller krediter som du vill satsa.

I det här spelet kanske det inte går att satsa med krediter.

Byt från mynt till krediter

Du kan ändra ditt saldo, satsa och vinna belopp som visas i mynt eller krediter.

Tryck på Mynt om du vill omvandla till krediter eller tryck på Krediter om du vill omvandla till mynt.

Funktionen är kanske inte tillgänglig i spelet du spelar.