Mystery Joker 6000

Avbrutet spel

Om din spelrunda avbryts sparas all spel- och insatsinformation tills du öppnar spelet igen. Du kan fortsätta ditt oavslutade spel vid avbrottspunkten. Funktionsfel annullerar alla utbetalningar och spel.

Information

Linjevinster äger rum på antalet valda vinstlinjer, i enlighet med informationen i vinsttabellen och spelreglerna. När man vinner på flera vinstlinjer i en enskild spelrunda läggs alla vinster ihop. Alla vinster från funktioner (så som gratisspinn), bonusspel och/eller spridda symboler (om tillämpligt) läggs också till linjevinster. Alla vinstkombinationer utbetalas i slutet av spelrundan. Gratisspinnfunktioner spelas med samma insats och samma antal valda linjer som spelrundan som aktiverade funktionen – om inte annat sägs. Insatsen kan inte ändras under en pågående spelrunda. För ytterligare information vänligen se spelreglerna.

Spelregler

• Mystery Joker 6000 är en videoslot med 3 hjul som spelas med 5 fasta vinstlinjer och klassiska symboler. Jokern kan ge dig de högsta priserna! En kombination av tre matchande symboler längs en vinstlinje utgör en vinst.
  • I grundspelet: Aktivera ett gratis återspinn genom att få en Jokersymbol på hjul ett och två längs med en vinstlinje från vänster till höger. Återspinnet utförs sedan på hjul tre, medan de två första hjulen hålls fast. När tre jokersymboler visas på en vinstlinje aktiverar du det Mystiska hjulet. Denna funktion ger ett slumpmässigt belopp upp till 6000x myntvärdet.
  • Du kan välja att överföra vinster från grundspelet (inklusive Mystiska hjulet) till Supermätarläget, genom att trycka på knappen ÖVERFÖR. Insatser i Supermätarläget kostar dubbelt upp mot insatser i grundspelet men med större vinstpotential! Du kan inte ändra insatsnivå före du kommer till Supermätaren. Alternativt, fortsätt i grundspelet genom att trycka på INKASSERA.
  • I Supermätaren: Funktionen för återspinn är inte aktiv. Istället aktiveras Mystiska hjulet när man får två Jokersymboler var som helst på hjulen – de behöver inte vara längs med en vinstlinje i detta spelläge. Du får tre spinn på hjulet om tre Jokersymboler visas spridda på hjulen. Denna funktion ger ett slumpmässigt belopp upp till 6000x myntvärdet, på varje spinn. Tre jokrar på en vinstlinje från vänster till höger ger omedelbart 6000x myntvärdet!
  • Om Supermätarsaldot är lika med eller överstiger 6000x myntvärdet kommer spelrundan att avslutas och du tas tillbaka till grundspelet och vinster kommer automatiskt att inkasseras och utbetalas. Alla andra vinster i Supermätaren kan inkasseras när som helst genom att trycka på knappen INKASSERA. Det här tar dig också tillbaka till grundspelet.
  • RTP är 96.67%

Tillgängliga val

• Vinstplan - Visar vinstplanen.
  • Autospel - Slå på eller av autospel genom att klicka på knappen AUTOSPEL. Då spelet är i autospelsläge spelas ett antal omgångar i följd automatiskt med de insatsinställningar som är valda. Autospelsläget avbyts automatiskt då saldot är för lågt eller beroende på dina inställningar.
  • Starta - Hjulen börjar snurra och spelet startar.
  • Stopp - Stannar hjulen så fort det går.