Rumble Ratz Megaways

SPELREGLER

är en videoslotspel med 6 hjul, 4 till 6 rader och 4096-46656 utbetalningssätt, med MEGAWAYS, K-CASH och Freespins-bonus.

Alla linjer spelas alltid.

Teoretisk utbetalning är94.92%

och för HyperBonus enligt följande:

94.95% när HyperBonus nivå 1 spelas,

95.13% när HyperBonus nivå 2 spelas,

95.35% när HyperBonus nivå 3 spelas.

Spelfunktioner

K-CASH & MEGAWAYS

Spelet har MEGAWAYS-mekanik, vilket innebär att kolumnhöjden är rörlig och resulterar i olika utbetalningssätt. Den expanderande kolumnhöjden eller återställningen träder i kraft vid följande snurr. Under basspelet och vid freespins kan K-CASH-symboler komma upp och alla har ett värde knutet med dem.

Under basspelet, när en K-CASH-symbol kommer upp:

Värdet som är knutet till detta samlas på K-CASH-MÄTAREN för den kolumn som det kom upp på,

Om kolumnhöjden är mindre än 6 rader, bestämmer spelet slumpmässigt om K-CASH-symbolen ska expandera den kolumn på vilken den kom upp med 1 rader,

Om kolumnens höjd är 6 och K-CASH-symbolen kommer upp som en K-CASH- återställningssymbol, tilldelas spelaren det kontantvärde som visas på K-CASH MÄTAREN på den kolumn där K-CASH-symbolen kom upp, och kolumnhöjden återställs till 4 rader.

Samlade förlopp för MEGAWAYS- och K-CASH sparas per användare mellan sessionerna och sparas separat för varje enskild satsning.

WILD-SYMBOLER

WILD-symboler ersätter alla andra symboler utom BONUS- och K-CASH-symboler.

FREESPINS-BONUS

När 3 eller fler BONUS-symboler kommer upp i vilken position som helst under basspelet utlöses FREESPINS-BONUS som ger 3 inledande freespins.

Vid freespins:

Varje K-CASH-MÄTARE börjar vid ett initialt värde som är en multipel av den inledande satsningen, och det samlade beloppet är oberoende av basspelet,

Värdet knutet till K-CASH-symbolen samlas på K-CASH-MÄTAREN för den kolumn som den kom upp på,

Om K-CASH-symbolen kommer upp på kolumnen som är mindre än 6 rader hög, återställs antalet återstående freespins till 3 och kolumnen där den kom upp utökas med 1 rader,

Det samlade värdet i K-CASH MÄTARE multipliceras med K-CASH-multiplikatorn i slutet av spelet med FREESPINS-BONUS och tilldelas spelaren.

K-CASH-multiplikatorn beror på antalet kolumner med en höjd på 6 i slutet av spelet med Freespins-bonus och kan vara upp till 10x.

I Freespins, betalningarna baseras på vadet i början av spelet.

HyperBonus

En spelare som väljer att spela med HYPERBONUS får omedelbart FREESPINS-BONUS med 3 inledande freespins. För varje HyperBonus-alternativ visas insatsbeloppet för alternativet, antalet inledande snurr och den högsta möjliga K-CASH multiplikatorn. När valet bekräftats spelas Freespins-bonusvarianten med valt antal initiala spinn och med samma insats som fanns i spelgränssnittet omedelbart innan valet gjordes.

Under HyperBonus-funktionen baseras utbetalningarna på den första insatsen som visades i spelgränssnittet precis innan spelaren aktiverade HyperBonus-funktionen.

Vinstvägar

I spelet betalas vinstkombinationer för symboler var som helst på hjulen från vänster till höger, med början från hjulen längst åt vänster. Bara den högsta matchande kombinationen för varje symbol betalas. Den totala vinsten från vinstvägar är summan av vinsterna från alla enskilda symboler som har en vinnande kombination.

För vinnande vägar, för varje symbol, betalas max en kombination och denna är den vinnande vägen tvärs det största antalet matchande kolumner.

Vinster för vinnande vägar av olika symboler läggs ihop och till den totala vinsten.

För Utspridda Vinster, som är vinster för symboler som uppträder in någon position, för varje symbol, betalas högst en kombination och denna är kombinationen för den högsta matchande antalet symboler.

Utspridda vinster för olika symboler läggs ihop och till den totala vinsten.

Bonus symbolen uppträder bara på kolumnerna 1,2,3,4,5,6 i Grundspel.

Wild symbolen uppträder bara på kolumnerna 2,3,4,5 i Grundspel.

Wild symbolen uppträder bara på kolumnerna 2,3,4,5,6 i Freespins.

UI Beskrivning

Hem symbol

HEM symbolen eftersänder till mobilspelets lobby.

Inställningar ikon

På dator, byt vad genom att clicka på skärmen och välja det totala vadet som su föredrar, eller genom att använda indikatorerna VAD UPP eller VAD NED för att höja eller minska ditt vad, respektive.

Ljud

I INSTÄLLNINGAR, tillåter urvalet LJUD att välja om spelet ska spela ljud och musik.

Musik

I INSTÄLLNINGAR, tillåter urvalet MUSIK att välja om spelet ska spela musik i bakgrunden.

Vinsttabell

I INSTÄLLNINGAR, öppnar "i" symbolen VINSTTABELLEN.

Spelregler

I INSTÄLLNINGAR, tillåter paragraph symbolen att ta fram SPELETS REGLER.

Spelhistorik

Under INSTÄLLNINGAR, SPELHISTORIK kommer du till din spelhistorik.

Saldo

Det aktuella SALDO visas på SALDO bildskärmen.

Insats

Det totala vadet visas på VAD skärmen.

Satsningsväljare

Byt vadet genom att använda VAD SELEKTOR ikonen på skärmen och att välja det totala vadet som du föredrar.

Spin

Spelet startas genoma tt trycka på SPIN symbol knappen. Du kan snabbstoppa spelet genom att klicka (för stationära skärmar) eller peka (för touchskärmar) på spinn-knappen.

Vinst

Alla totala vinster i spelkvalet kommer att visas i VINST fältet.

Autoplay

När du använder Autoplay kan du spela ett antal spelrundor automatiskt. Tryck på AUTOSPEL och välj antal spelrundor för att starta Autoplay. Det återstående antalet spelrundor i autospel visas i användargränssnittet. Du kan avbryta autospel genom att trycka på knappen STOPPA AUTOSPEL. Med hjälp av inställningarna för autospel kan spelaren ställa in antal spel, gränsen för total förlust och gränsen för en enskild vinst i den aktuella spelomgången. Autospelet stoppas så att ingen av de valda gränserna överskrids.

Stoppa autoplay

Stoppa AUTOPLAY.

Turbo

Om du aktiverar Turbo-läge snurrar hjulen fortare

Hur man spelar

Slotspel är väldigt enkla att spela. Följ bara de 3 stegen:

1. Välj din totala insats
  1. Tryck på spinknappen
  2. Se efter eventuella vinster i vinstfältet

Beskrivning av spelfunktionalitet Insats

Den totala insatsen visas på botten av sidan. Den kan ändras genom att tappa / klicka på VAD ikonen och att välja optionen som föredras.

Spin

Spelet startas genom att trycka på spinknappen.

Du kan snabbstoppa spelet genom att klicka (för stationära skärmar) eller peka (för touchskärmar) på spinn-knappen.

Att trycka tangenten MELLANSLAG på tangentbordet har samma funktion som att trycka knappen SPIN.

Vinst

Vinster visas i vinstfältet.

Vinsttabell

Alla vinstkombinationer i spelet kan ses i vinsttabellen som öppnas genom att trycka på ikonen "i".

Autospel

När du använder Autoplay kan du spela ett antal spelrundor automatiskt. Tryck på AUTOSPEL och välj antal spelrundor för att starta Autoplay.

Det återstående antalet spelrundor i autospel visas i användargränssnittet.

Du kan avbryta autospel genom att trycka på knappen STOPPA AUTOSPEL, och det avslutas automatiskt när det inte återstår några fler autospelrundor.

Med hjälp av inställningarna för autospel kan spelaren ställa in antal spel, gränsen för total förlust och gränsen för en enskild vinst i den aktuella spelomgången.

Autospelet stoppas så att ingen av de valda gränserna överskrids.

Om man trycker på knappen med symbolen HOME så skickad man tillbaks till spelets lobby.

Tryck på ikonen för inställningar för att se spelinställningar.

I spelinställningarna under LJUD kan du välja om spelet ska spela ljud och musik.

I spelinställningarna under MUSIK kan du välja om spelet ska spela bakgrundsmusik. Under INSTÄLLNINGAR, SPELHISTORIK kommer du till din spelhistorik.

I spelinställningarna tar ikonen "i" dig till VINSTTABELLEN. Symbolen "§" öppnar SPELREGLER.

Fel på spelet gör alla insatser och spel ogiltiga.

Datum för senaste ändring: 2023-02-28