Tomatina Bingo

HUR MAN SPELAR

Det här är ett onlinespel med direktvinster som använder samma mekanik som i bingo.

Spelaren börjar med att välja upp till 4 brickor med 15 unika nummer.

Spelaren kan ändra insatsen för varje bricka och antalet brickor som ska spelas.

Spelaren kan byta ut numren på bingobrickan genom att trycka på knappen ”förnya” längst ner till höger på varje bricka, eller genom att dubbelklicka på brickan. Tryck på SPELA för att köpa det valda antalet brickor. 30 bollar kommer sedan att dras med hjälp av en maskin, som innehåller alla bollar med nummer mellan 1 och 60.

Alla dragna bollar med nummer som matchar dem på brickorna markeras automatiskt.

Om matchande bollar gör att specifika mönster blir ifyllda på brickorna, så utfaller vinst. De aktuella mönstren visas i spelet. Om två eller fler mönster blir ifyllda i spelet utfaller vinst för båda mönstren, som läggs ihop till en totalvinst. Alla mönster markeras i tur och ordning. När ett mönster sammanfaller med ett annat mönster utfaller vinst för båda mönstren, som läggs ihop till en totalvinst. Vid exempelvis två ifyllda rader utfaller vinst för två enkelrader och en dubbelrad.

Turboalternativet snabbar upp bolldragningen. Observera att turbofunktionen inte är tillgänglig inom vissa jurisdiktioner.

Mönster Vinst som multipel av insatsen
Linje x2
Vinkel x6
Plus x20
Pyramid x35
Dubbel-X x40
Mål x45
Två linjer x50
Dubbel-T x60
Mittkvadrat x80
Plan bonus
Hålighet x300
Full bricka x1500

Specialmönster

Bonus – bonusmönstret aktiverar ett bonushjul, med vilket spelaren kan vinna en multipel av sin insats. Om mönstret blir ifyllt mitt under spelet, pausas det ordinarie spelet medan spelaren snurrar bonushjulet. Efter att bonushjulet spelats färdigt tas spelaren tillbaka till det ordinarie spelet för att fortsätta det.

Vinst som multipel av insatsen
x10
x20
x50
x100
x1000
x10000

Extrabollar

• Efter att de första 30 bollarna har dragits kan spelaren välja att köpa upp till 15 extrabollar. Kostnaden för varje boll beräknas utifrån i den summa som spelaren har chans att vinna genom att få en matchande boll och sannolikheten för att det ska hända. Kostnaden beräknas och valet att köpa en extraboll eller inte överlåts till spelaren.
  • Gratisbollar – ibland kan du få en boll utan kostnad! Chansen att få en gratisboll är 4 % i genomsnitt.
  • Jokerbollar – en jokerboll låter spelaren välja vilket nummer som ska markeras. Spelet föreslår automatiskt den matchning som ger högst vinst för att hjälpa spelaren att välja optimalt – men det är spelaren som får ta det slutgiltiga beslutet. Chansen att få en jokerboll är 10 % i genomsnitt.
  • I de fall en operatör eller en jurisdiktion sätter ett takbelopp för hur hög insatsen får vara, och om vi beräknar att kostnaden för en extraboll överstiger detta belopp, så kommer vi inte att erbjuda extrabollen, utan istället avsluta spelet.
  • Spelaren får själv välja antalet extrabollar, från 0 till 15, och göra ett nytt val inför varje ny boll. Om spelaren väljer köpa alla 15 extrabollar, så avslutas spelet efter att den sista bollen dragits.

Den teoretiska återbetalningen till spelaren (RTP) är 95 % under det ordinarie spelet utan extrabollar, och 94 % vid spel med extrabollar.

Avbrott

Ibland kan ju internetförbindelser vara opålitliga, och även andra saker kan orsaka avbrott i spelet. I sådana fall försöker försöker vi vara så rättvisa som möjligt mot dig. m du till exempel får slut på batteri medan du spelar, eller om du når din personliga tidsgräns för dagen, sätter vi automatiskt in alla eventuella vinster på ditt konto.

Efter 24 timmar stängs spelet och eventuella vinster betalas ut. Inga extrabollar kommer att köpas. Om spelet avbröts mitt under en händelse, som efter att en jokerboll precis dragits, så kommer programmet välja den optimala positionen och betala ut eventuella vinster.

Demo

Operatörens demoläge är en begränsad version av det riktiga spelet. Demolägen fungerar med exakt samma regler och samma slumpade nummergenerator. I demoversioner kan du spela med låtsaspengar som inte har något riktigt monetärt värde.

Eventuella fel i spelsystemet

Operatören förbehåller sig rätten att hålla inne med vinster och annullera insatser om en spelare manipulerar spel på ett bedrägligt sätt, eller om det inträffar ett fel i själva spelsystemet. I definitionen av sådana fel ingår fel i de publicerade oddsen eller i vinsttabellen, eller om ett spel inte fungerar i enlighet med sina publicerade regler.

Datum för senaste ändring: 2021-12-02