Himalayas

Spelintroduktion

Det här är ett spel med 100 vinstrader som innehåller ihopklumpade symboler, wild-symboler, expanderande wilds, expanderade hjulsymboler, en Snow Slide Bonus och en bonus med gratissnurr med möjlighet att utlösas igen.
Spelet har 100 vinstrader i både standard- och Big Bet-spel.

Snow Slide Bonus

Snow Slide Bonus är en mysteriebonus som kan dyka upp under alla snurr.   Om du har tur att få tag i en kommer snön att svepa över hjulen och lämna spridda Wildsymboler efter sig.

Gratissnurrsbonus

Gratissnurrsbonusen utlöses när tre eller flera bonussymboler syns vid slutet av en snurr.  Gratissnurr ger möjlighet till utlösning igen om en kompassymbol landar synligt på hjul fem under gratissnurr.   Gratissnurrshjul innehåller Wild-symboler med dubbel höjd som expanderar så att de fyller hela hjulet.

Big Bet

Big Bet-spelet ger även möjlighet att utlösa gratissnurr med endast två symboler och erbjuder fler möjliga vägar till vinst med ökade insatser.   Ytterligare fördelar finns tillgängliga vid de olika insatserna, bland annat:
- 2 symboler utlöser Gratissnurrsbonus.
- Symboler med låg avkastning tas bort från hjulen.
- Under gratissnurr kommer ett av hjulen alltid att vara Wild.

Välj din insats

För att ändra INSATS, använd "+" och "-" för att öka eller minska storleken på din insats.  Börja spela genom att trycka på SNURRA.
Vinstrader
Spelet innehåller 100 vinstlinjer.
Alla vinstradsbelopp visas i spelets vinsttabell.
Visa dessa genom att trycka på "?"-knappen.

Teoretisk avkastning till spelaren (RTP) är:96.Historiken kommer endast att vara tillgänglig för Skrivbordskanaler