Million Cents HD

1. Översikt

Målet är att få en vinstkombination på en vinstrad över hjulen.

Spelspecificationer:

Typ

Slots

Antal hjul

5

Antal rader

3

Antal rader

20 (kan inte ändras)

Antal mynt som kan satsas per rad

1 till 5

Progressiv

Nej

Dubbleringsfunktion

Nej

Autospinfunktion

Ja

Joker-symboler

Ja

Multiplikator-symboler

Nej

Scatter-symboler

Nej

Bonusrunda

Nej

Gratisspins

Nej

Direktvinst

Nej

RTP

Mindre än maxinsats: 92,67%

Med maxinsats: 95,58%

Jackpot

100 000 mynt med maxinsats

Eller

1 000 000 cent (10 000 euro) på rad 1 med maxinsats

Spelet kopplas från om inga åtgärder vidtas under ett visst antal minuter (antal minuter variera beroende på jurisdiktion). Sessionsåterställningsfunktionen sparar spelet så att nästa gång det läses in kan du spela vidare från där du lämnade.

I händelse av tekniska problem som gör att spelservern kopplas från sparas spelet du spelade automatiskt och läses in nästa gång du ansluter till spelservern. Det går inte att ansluta på nytt till spelservern under de första 30 sekunderna efter frånkoppling.

OBS! I händelse av fel blir alla vinster och spel ogiltiga. Insatser som ännu inte accepterats blir ogiltiga, insatser som inte avgjorts återbetalas.

2. Hur man spelar

OBS! Om du inte har tillräckligt med pengar för att spela kan insatsen ställas in på lägsta valbara belopp i en dialogruta med information om detta.

Alla vinstrader betalas från vänster till höger. Vinster på olika valda rader läggs till. Enbart den högsta vinstkombinationen på vardera vald rad betalas.

I informationsfältet längst ned på spelets huvudskärm kan du se den nuvarande INSATSEN, ditt SALDO och dina nuvarande VINSTER i din valuta samt din nuvarande KREDIT i mynt.

2.1. Desktopversion

Följ dessa steg för att spela:

1. Klicka 1och välj sedan ett myntvärde från MYNTVÄRDE-listan och antalet mynt att satsa per rad från INSATS PER RAD-listan.

OBS! Totalinsatsen i mynt visas i rutan TOTALINSATS.

1. Klicka på 1för att placera en insats och snurra hjulet en gång.

Totala vinstbeloppet i mynt enligt vinsttabellen visas i rutan VINST. För varje vinstkombination är antalet vinster det antal som visas i vinsttabellen för den vinstkombinationen.

Totala antalet vinster, i din valuta, visas i informationsfältet (VINSTER) och är det totala beloppet som du har vunnit i mynt multiplicerad med myntvärdet.

2.2. Mobilversion

Följ dessa steg för att spela:

1. Tryck på 1för att visa myntvärdet och insats per radvalsfält och svep sedan upp eller ned för att välja myntvärde från MYNTVÄRDE-listan och antal mynt att satsa per rad från INSATS PER RAD-listan.
    Tryck på
    1för att gå tillbaka till huvudskärmen.

OBS! Total insats, i din valuta, visas i informationsfältet (INSATS).

1. Tryck på Spinn 1 för att snurra hjulen en gång.

Totala vinstbeloppet, i mynt, enligt vinsttabellen, visas i popuprutan VINST. För varje vinstkombination är vinstbeloppet det belopp som visas i vinsttabellen för den vinstkombinationen.

Sammanlagt vinstbelopp i din valuta visas i informationsfältet (VINSTER) och är det totala belopp som du har vunnit i mynt multiplicerad med myntvärdet.

3. Specialsymboler och -funktioner

3.1. Joker

Wild-symbol i vinstkombination ersätter alla symboler förutom 10, 0 och 00.

3.2. Bonusutbetalningar

Med maxinsats betalar symbolerna 10, 0 och 00 enligt vinsttabellen.

På rad 1: 10+0+0+0+00 betalar 1 miljon cent (10 000 euro) oavsett myntvärdet (multipliceras ej med myntvärdet).

På raderna 2 - 20: 10+0+0+0+00 betalar 100 000 mynt.

OBS: Alla övriga specialkombinationer betalas vid MAXINSATS och multipliceras inte med insats per rad.

Symbolerna 10, 0 och 00 kan visas på hjulen enligt följande:

• 10 - endast på hjul 1
  • 0 - endast på hjulen 2, 3, 4 och 5
  • 00 - endast på hjul 5

4. Autospinfunktion

Förlustgränsinställningen tillåter att stoppa autospinfunktionen automatiskt när den valda gränsen plus dina kumulativa vinster minus din kumulativa insats är mindre än 0.

4.1. Desktopversion

Klicka på AUTO SPIN knappen1för att öppna AUTO SPIN-inställningsfönstret där du kan sätta upp följande:

• Antal autospinn:
    • Klicka på nuvarande Antal autospinnvärdet, använd knappsatsen på skärmen för att ange ett värde (klicka X för att rensa dina val och starta om igen) och bekräfta sedan ditt val; klicka 1för att stänga knappsatsen på skärmen utan att bekräfta
    • Flytta reglaget för inställningen åt vänster eller höger för att höja eller sänka värdet
  • Stoppa om vinsten når – För att aktivera denna inställning för du På/Av-reglaget till (för det till Av för att inaktivera) och därefter kan du:
    • Klicka på + för att välja ett högre värde eller klicka på för att välja ett lägre värde
    • Klicka på aktuellt värde, ange värdet med skärmknappsatsen (tryck på X för att rensa värdet och börja igen) och bekräfta därefter ditt val. Klicka på 1för att stänga skärmknappsatsen utan att bekräfta.
  • Stoppa om, Jackpot vinns - (gäller endast för spel med progressiv Jackpot) - för att aktivera denna inställning, flytta den intilliggande On/Offknappen till On och till Off för att avaktivera den.
  • Förlustgräns:
    • Klicka på + för att välja ett högre värde eller klicka på för att välja ett lägre värde
    • Ange nuvarande förlustgränsvärde via knappsatsen på skärmen (tryck på X för att rensa dina val och starta om igen) och bekräfta sedan ditt val. 1Klicka för att stänga knappsatsen på skärmen utan att bekräfta

Klicka på AKTIVERA för att stänga inställningsfönstret AUTOSPINN och starta autospinnfunktionen med aktuellt vald insats och autospinninställning. Klicka på AVBRYT för att stänga inställningsfönstret AUTOSPINN utan att starta autospinnfunktionen.

Klicka på STOPPA AUTO SPIN knappen 1för att stoppa autospinfunktionen när som helst.

4.2. Mobilversion

Tryck på Auto Spin knappen1 för att öppna AUTO SPIN-funktionsfönstret där du kan sätta upp följande:

• Antal autospinn att spela:
    • Tryck på nuvarande Antal autospinn och använd knappsatsen på skärmen för att ange ett värde (klicka X för att rensa dina val och börja om igen) och bekräfta sedan ditt val. Klicka 1för att stänga knappsatsen på skärmen utan att bekräfta
    • Flytta reglaget för inställningen åt vänster eller höger för att ställa in lägre eller högre värde
  • Stoppa om vinsten når – För att aktivera denna inställning för du På/Av-reglaget till (för det till Av för att inaktivera) och därefter kan du:
    • Tryck på + för att välja ett högre värde eller på för att välja ett lägre värde
    • Tryck på nuvarande värde och använd knappsatsen på skärmen för att ange ett värde (tryck på X för att rensa dina val och starta om igen) och bekräfta sedan ditt val. Tryck på 1för att stänga knappsatsen på skärmen utan att bekräfta
  • Stoppa om Jackpot vinns - (gäller endast för spel med progressiv Jackpot) - för att aktivera denna inställning, flytta den intilliggande On/Offknappen till On och till Off för att avaktivera den.
  • Förlustgräns:
    • Tryck på + för att välja ett högre värde eller på för att välja ett lägre värde
    • Tryck på nuvarande värde och använd knappsatsen på skärmen för att ange ett värde (klicka X för att rensa dina val och starta om igen) och bekräfta sedan ditt val. Knacka på 1för att stänga knappsatsen på skärmen utan att bekräfta

Tryck på AKTIVERA för att stänga inställningsfönstret AUTOSPINN och starta autospinnfunktionen med aktuellt vald insats och autospinninställning. Tryck på 15för att stänga AUTO SPIN-inställningsfönstret utan att starta auto spin-funktionen.

För att när som helst stoppa Autospinn trycker du på 16på spelets huvudskärm.

5. Andra spelknappar

5.1. Desktopversion

Följande knappar finns:

1

Klicka för att öppna vinsttabellen där du kan se:

• Information om utbetalningar för vinstkombinationer, i mynt
  • Information om eventuella specialfunktioner eller specialsymboler och vad de betalar eller specifika vinster
  • Spelets rader och grundläggande spelregler

1

(enbart tillgänglig när hjulen spinner) Klicka på knappen för att stoppa hjulen tidigare.

1

(tillgänglig under vinstanimeringar) Klicka på knappen för att hoppa över vinstanimeringar.

INSTÄLLNINGS-
PANEL

I övre högra hörnet på spelets huvudskärm klickar du på knappen Inställningar (listsymbol) för att öppna inställningspanelen där du kan hantera ljudvolym, aktivera/inaktivera turbofunktionen, se spelhistorik eller detaljerade spelregler.

OBS! För att stänga inställningspanelen kan du klicka var som helst på spelets huvudskärm eller klicka på 1.

HELSKÄRM

I inställningspanelen kan du klicka på denna knapp för att gå till helskärmsläge. För att lämna helskärmsläge klickar du på knappen igen eller på ESC på tangentbordet.

LJUD

I inställningspanelen klickar du på denna knapp för att öppna ljud- och volympanelen där du med reglagen kan hantera vinst-, effekt- och musikvolym eller allmän volym.

OBS! För att snabbt stänga av alla spelljud för du, i inställningspanelen, reglaget På/Av bredvid LJUD till AV (till för att slå på ljud).

HISTORIK

(enbart i realläge) I inställningspanelen klickar du på denna knapp för att visa spelhistoriken.

TURBO

I inställningspanelen för du reglaget På/Av bredvid TURBO till för att aktivera turbofunktionen som snabbar på spelet (spinntiden minskas till minimum). Flytta till AV för att inaktivera funktionen.

OBS! Du kan inte aktivera eller inaktivera turbofunktionen när autospinnfunktionen är aktiv.

REGLER

I inställningspanelen klickar du på denna knapp för att visa detaljerade spelregler i ett nytt webbläsarfönster.

5.2. Mobilversion

Följande knappar finns:

1

På huvudskärmen trycker du på knappen Inställningar för att öppna inställningspanelen där tillgängliga alternativ visas.

21

I inställningspanelen trycker du på knappen Info för att öppna vinsttabellen där du kan se:

• Information om utbetalningar för vinstkombinationer, i mynt
  • Information om eventuella befintliga specialfunktioner eller specialsymboler och vad de betalar eller specifika vinster
  • Spelets rader och grundläggande spelregler

21

I inställningspanelen trycker du på knappen Inställningar för att öppna fönstret INSTÄLLNINGAR där du med reglagen kan hantera vinst-, effekt- och musikvolym eller allmän volym.

I fönstret INSTÄLLNINGAR, bredvid Vänsterhandsläge för du reglaget På/Av till för att aktivera vänsterhandsläge (knapparna från skärmens vänstra sida visas till höger och knapparna från skärmens högra sida visas till vänster). Det är enbart tillgängligt i liggande läge. För reglaget till AV för att komma tillbaka till högerhandsläge (som är standard).

21

I inställningspanelen trycker du på knappen TURBO för att aktivera turbofunktionen som snabbar på spelet (spinntiden minskas till minimum).

OBS! Du kan inte aktivera eller inaktivera turbofunktionen när autospinnfunktionen är aktiv.

21

I inställningspanelen trycker du på knappen Ljud för att växla allmänt spelljud (du kan även öppna fönstret INSTÄLLNINGAR för att hantera ljudvolym).

21

I inställningspanelen trycker du på knappen Klocka för att visa spelhistoriken.

28

I inställningspanelen klickar du på knappen Regler för att visa detaljerade spelregler i ett nytt webbläsarfönster.

21

På huvudskärmen trycker du på Hem-knappen för att stänga spelet och gå till spelets webbplats i samma webbläsarfönster.

21

I inställningspanelen, i fönstret INSTÄLLNINGAR eller i vinsttabellen, trycker du på denna knapp för att komma tillbaka till huvudskärmen.

21

(tillgänglig under vinstanimeringar) Tryck på knappen för att hoppa över vinstanimeringar.

Datum för senaste ändring: 2019-05-02