Leprechaun Goes Wild

Avbrutet spel

• Om din spelrunda avbryts sparas all spelinformation och lagda insatser tills du öppnar spelet igen.
  • Du kan fortsätta ditt oavslutade spel vid avbrottspunkten. Olösta lagda insatser som kvarstår oreglerade i ofärdiga spel kommer att förverkas efter 15 dagar. Funktionsfel annullerar alla utbetalningar och spel.

Information

• Linjevinster äger rum på antalet valda vinstlinjer, i enlighet med informationen i vinsttabellen och spelreglerna. När man vinner på flera vinstlinjer i en enskild spelrunda läggs alla vinster ihop. Alla vinster från funktioner (så som gratisspinn), bonusspel och/eller spridda symboler (om tillämpligt) läggs också till linjevinster.
  • Alla vinstkombinationer utbetalas i slutet av spelrundan. Gratisspinnfunktioner spelas med samma insats och samma antal valda linjer som spelrundan som aktiverade funktionen – om inte annat sägs.
  • Insatsen kan inte ändras under en pågående spelrunda. För ytterligare information vänligen se spelreglerna.

Spelregler

• Leprechaun Goes Wild är en 5-hjuls videoslotmaskin som spelas med 20 fasta vinstlinjer.

• SCATTER-symbolen visas endast på hjul 1, 3 och 5. Denna symbol används för att aktivera funktioner. Utöver det är SCATTER-symbolen WILD och ersätter alla symboler.

• WILD-symbolen visas på alla hjul och ersätter alla andra symboler utom SCATTER. Varje hjul har en egen WILD (Pyssling). Det har ingen effekt på funktionalitet och är endast esteisk.

• LUCK OF THE IRISH aktiveras när 2 SCATTER-symboler visas. En av två funktioner kommer att aktiveras slumpmässigt: EXTRA WILDS eller EXTRA SCATTER. Alla vinster beräknas efter effekten.

•  EXTRA WILD: 1 WILD-symbol läggs till på varje hjul.

•  EXTRA SCATTER: 1 SCATTER-symbol läggs till, aktiverar FREE SPINS.

• FREE SPINS aktiveras när 3 SCATTER-symboler visas. Det här kan inträffa naturligt eller genom EXTRA SCATTER-funktionen. 7, 9, 11 eller 13 FREE SPINS delas ut till att börja med. Under FREE SPINS är alla WILD-symboler fastklistrade och hålls kvar på plats till dess att funktionen är över. SCATTER-symbolen är inte aktiv under FREE SPINS.

• Ytterligare 3, 5, 7 eller 9 FREE SPINS delas ut om 1 eller fler kvardröjande WILD-symboler visas på varje hjul. FREE SPINS kan bara återaktiveras en gång.

• Du väljer din insats med insatsknapparna. Tryck på plus- och minusknapparna för att ändra insatsen ett steg. Tryck på STARTA för att starta spelrundan.
  • När symbolerna landar jämförs de med vinstplanen och vinster utbetalas.

Tillgängliga val

Vinstplan
  •  Visar vinstplanen.
Autospel
  •  Slå på eller av autospel genom att klicka på knappen AUTOSPEL.
  • Då spelet är i autospelsläge spelas ett antal omgångar i följd automatiskt med de insatsinställningar som är valda. Autospelsläget avbyts automatiskt då saldot är för lågt eller beroende på dina inställningar.
Starta
  •  Hjulen börjar snurra och spelet startar.
Stopp
  •  Stannar hjulen så fort det går.
Snabbspela
  •  Sätt på för ett betydligt snabbare spel.
  •  Teoretisk avkastning till spelaren i det här spelet är 96.20%
  •  Den maximala vinsten från ett enda spel är £ 250 000 eller 10 000 xBet - beroende på vad som nås först (eller valutakvivalenter. Andra operatörsgränser kan tillämpa).

Datum för senaste ändring: 2020-02-12