MegaCars

Spelets mål:

Mega Cars är en enarmad bandit med 5 rulla. Det finns fyra symboler: två som betalar ut priser (TROFÉ, CHAMPAGNE), en tom (Diamant) och en som utlöser temaspelet (Gratisspel). Tre eler fler intilliggande BIL symboler som visas på en betalningslinje utlöser temaspelet.

Utbetalningstabell:

Spelinformation:

• Spelet har 10 fasta betalningslinjer.
  • Klicka på knappen SNURRA med vald SATSNING.
  • Utbetalningar visas i BETALNINGSTABELLEN.
  • Vid vinst uppdateras det totala SALDOT och beloppet som vunnits under spelet visas i mätaren VINST nere på spelet.
  • Spelet och spelreglerna är identiska både när man spelar med riktiga pengar och gratispengar, förutom att autosnurra-alternativet inte är tillgängligt i gratisspelläge.

Så här spelar du:

• Inställning av SATSA: Ett standardsatsning sätts när du öppnar spelet. Du kan ändra satsning per linje genom att klicka på knappen button eller  button 1 på vardera sida av mätaren SATSA.
  • LINJER: Tio linjer väljs som standard. Linjerna är förinställda och kan inte ändras.
  • Den totala insatsen är 10 gånger insatsen per linje och visas nära SATSA i nedre vänstra hörnet.
  • MAX INSATS: Klicka på MAX SATSNING maxbet button  för att välja högsta möjliga satsning. Detta alternativ avaktiveras om ditt saldo inte är tillräckligt stort.
  • BETALNINGSTABELL: klicka på knappen i button om du vill se betalningstabellen. Priserna visas i betalningstabellen per enhetsspel. Spelet har en dynamisk betalningstabell och utbetalningar som visas i  betalningstabellen multipliceras med spelet. Du kan navigera till samtliga betalningstabellskärmar genom att klicka på knapparna på  vänster pilknapp  och  vänster pilknapp. Du återvänder till spelet genom att klicka på knappen  stäng-knapp  betalningstabellskärmen.
  • SNURRA: Knappen SNURRA  snurra   startar spelet.
  • VOLYM:   ikonen aktiverar spelets musik. Klicka på ikonen o volym ner för att stänga av ljudet.
  • AUTOSNURRA: Du kan använda den här funktionen för att välja alla eller några av de olika alternativen för handsfree-spel med ett klick på knappen autosnurra. De alternativ som finns tillgängliga för denna funktion är:
  • Antal snurrningar: Spelet snurras det antal snurrningar som valts i reglagemenyn. Du kan välja upp till 1 000 snurrningar och spela tills ditt saldo är mindre än den totala satsningen. För spelare i Storbritannien är det tillgängliga antalet snurrningar 100.
  • Om vinsten är lika med eller högre än: Spelet snurras tills vinstbeloppet är lika med eller högre än det belopp som angavs i siffertextrutan.
  • Om förlusten inte överskrider: Spelet snurrar automatiskt tills förlustgränsen är nådd. Förlusten beräknas med (Förlust = Totala satsningar - Totala vinster)
  1. Totala satsningar = Ackumulerade totala satsningar.
  1. Totala vinster = Ackumulerade totala vinster.
  1. (((Totala satsningar - Totala vinster) + Aktuell satsning) <= Förlustgräns) sedan är nästa autosnurrning tillåten.
  • Om temaspel utlöses: Spelet snurrar tills nästa temaspel startar.

• Klicka på knappen autosnurra för att använda funktionen "AUTOSNURRA". När rutan Autosnurra öppnas, klickar du på "Mer" för att visa extraalternativen. Klicka i rutorna bredvid alternativen som du vill spela med. Klicka på textrutan och ange gränsbeloppet du vill spela med. Klicka på "STARTA" för att aktivera valda alternativ och starta spelet. På samma sätt kan du klicka på "X" för att hoppa över funktionen "AUTOSNURRA" och återgå till spelskärmen.
  • När du spelar med flera alternativ och valda villkor, kommer det villkor som uppfylls först att ha företräde framför de andra, och återstående valda alternativ avaktiveras. Du kan sedan välja att antingen använda samma uppsättning alternativ igen eller välja nya alternativ och fortsätta spelet.
  • Klicka på autosnurra för att avaktivera autosnurrningar och normalt spel återställs.
  • Du kan endast använda alternativet AUTOSNURRA när du spelar med riktiga pengar.
  • Upprepa satsning/ändra satsning: När rullarna har stannat blir standardsatsningen för nästa spel samma som i föregående spel. Klicka på "SNURRA" igen för att fortsätta spela med samma satsning. För att ändra din satsning kan du öka eller minska satsningen som visas på spelskärmen.
  • Krediter: När du har gjort önskad satsning visas ditt återstående spelsaldo under "SALDO". Aktuellt spelsaldo är summan av de belopp som visas under mätaren SALDO och SATSA. Ditt spelsaldo visas längst ner på spelskärmen.
  • Spelinställningar:
  • Volym: Spelaren kan ställa in volymen på ljudeffekterna med volymknappen.
  • Ljudeffekter: Välj mellan På och Av för att aktivera eller deaktivera spelvinstljud.
  • Snabbsnurrning: Om du väljer detta alternativ är spelet snabbare än en vanlig snurrning.
  • Mellanslag för att snurra: Om du väljer detta alternativ kan mellanslag användas för att starta en snurrning. Detta alternativ förblir deaktiverat om introvideon inte finns för ett spel.

Spelregler:

• Mega Cars är en enarmad bandit med 5 rullar och som spelas med 10 betalningslinjer.
  • Alla utbetalningar görs enligt betalningstabellen.
  • Betalningstabellen visar alltid vinstbeloppet för det aktuellt valda spelet på 10 fasta betalningslinjer.
  • MAX SATSNING väljer 10 linjer och maximalt satsningsvärde.
  • Endast den högsta vinsten på varje betalningslinje betalas.
  • Samtidiga vinster på olika linjer läggs till det totala saldot.
  • Champagne och trofésymboler ger vinst från vänster till höger, höger till vänster och de 3 mittersta rullarna.
  • Champagne- och trofésymboler ger vinst när 3 eller fler identiska symboler visas bredvid varandra på utvalda betalningslinjer.
  • Bil- och diamantsymboler ger inga utbetalningar.
  • 3 eller fler intilliggande bilsymboler på en betalningslinje utlöser gratisspeltemaspelet.
  • Vid eventuella fel annulleras alla utbetalningar och spel.
  • Lägsta insats är €0,10 och högsta insats är €2 000
  • Teoretisk återbetalning till spelaren är 93,40 %.

Gratisspelfunktion:

• Gratisspel regler för utlösning, återspel och utdelning är desamma.
  • 3 eller fler intilliggande bil symboler som visas på en betalningslinje utlöser temaspelet (gratisspel).
  • Om 3 intilliggande bildsymboler visas på en betalningslinje aktiveras 5, 10, 15, 20 eller 30 gratisspel.
  • Om 4 intilliggande bilsymboler visas på en betalningslinje utdelas 10, 20, 25, 30, 35 eller 40 gratisspel.
  • Om 5 intilliggande bilsymboler visas bredvid varandra på en betalningslinje utdelas 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 35, 40, 45 eller 50 gratisspel.
  • Under gratisspel, om 3 eller fler intilliggande bilsymboler visas på en betalningslinje återaktiveras gratisspelfunktionen
  • Gratisspel spelas med 10 fasta linjer och satsning per linje på spelet som utlöser temaspelet.

Knappkommandon:

• Klicka på Spelregler om du vill läsa utförliga regler för spelet på separat webbsida.
  • Klicka på Spelloggar om du vill se loggar från tidigare spel.
  • Klicka på Ansvarsfullt Spelande för att öppna sidan om ansvarsfullt spelande.
  • Klicka på Riktiga\Gratis för att ändra till läget riktiga pengar eller gratispengar.
  • Klicka på stjärnan för att lägga till eller ta bort spel från favoriterna.
  • Klicka på knappen Insättning  om du vill sätta in mer pengar på ditt konto.
  • Funktionen Spelloggar är endast tillgänglig när man spelar med riktiga pengar.

Avkastning till spelaren:

Teoretisk avkastning till spelaren i det här spelet är 93,40 %.

Vanliga frågor:

1. Det gick inte att spela klart. Vad ska jag göra?

• Om du blir bortkopplad mitt i ett grundspel, kommer programvaran automatisk att avsluta det åt dig. Du kan få fram ditt spelresultat genom att klicka på knappen "Spellogar" när du har loggat in på nytt.
  • Om du kopplas bort mitt i temaspelet, kommer du att vara tvungen att avsluta det när du loggat in igen. Efter att du har avslutat temaspelet, kan du fortsätta spela eller välja ett annat spel.

2. Vad ska jag göra om saldot är för lågt för att göra en satsning?

• Klicka på knappen "Insättning" nere på spelskärmen och gör en insättning.

3. Vid eventuella fel annulleras alla utbetalningar och spel.

4. Kontakta kundtjänst när som helst för övriga frågor.