Mighty Black Knight

Spelintroduktion

Mighty Black Knight är ett spel med 5 hjul som har 10 hjulsymboler vardera. Spela mer än 100 linjer av Mighty Reels och vinn gratissnurrar! 3 eller fler scatter-symboler ger gratissnurr.

Mighty Reels

• Spelet spelar över den nedre halvan av hjulet för upp till 50 linjer.
  • När en Wild riddare-symbol dyker upp så höjs fällgallret och avslöjar den övre halvan av hjulet, vilket gör att spelet nu spelas över hela hjulets höjd.
  • Då ger spelet vinster för upp till 100 linjer.

Gratissnurr

• Spelaren kan vinna gratissnurr i alla spel.
  • Alla delar av 3 eller fler bonussymboler aktiverar gratissnurr. Om det är i Mighty Reels kan gratissnurr triggas från hjulens övre halva.

Big Bet

• Ett Big Bet-spel består av 5 länkade hjulspinn.
  • I Big Bet-snurr kommer alla synliga delar av Wild riddare-symbolen att ge Mighty Reels.
  • Big Bet-spel kan ta bort symboler med lågt värde för att ge större vinster.
  • Big Bet-spel kan hålla Mighty Reels tills slutet av spelet eller tills du fått en vinst, vilket ökar chansen att vinna över 100 linjer.
  • Ytterligare information kan visas genom att trycka på "?"-knappen.
  • RTP:96%

Så här gör du för att spela

Välj insats –

För att ändra INSATS, använd "+" och "-" för att öka eller minska storleken på din totalinsats. Börja spela genom att trycka på SNURRA.

Vinstlinjer

• Spelet innehåller upp till 100 vinstlinjer.
  • Antalet betalningslinjer i spelet ökar med insatsen upp till 50 linjer
  • Antalet betalningslinjer i spelet ökar med insatsen upp till 100 linjer i Mighty Reels.
  • Alla linjevinstbelopp visas i spelets vinsttabell.
  • Visa dessa genom att trycka på "?"-knappen.
  • Historiken kommer endast att vara tillgänglig för Skrivbordskanaler