Pots of Treasure: Win Ways

SPELREGLER

Den har sidan innehåller information om hur du spelar detta spel.

Vi rekommenderar att du laser alla avsnitt på sidan.

Inledning

Det har ar ett spel for en spelare - hur andra spelare spelar påverkar inte ditt spel. Ett spel startar nar du genomfor en satsning och avslutas nar du Lämnar appenisklan.

Att spela

Du bestämmer totalinsatsen per spelrunda med hjälp av lotalinsats"-knappen

Lagsta insats per spelrunda ar kr 2,00. - Hogsta insats per spelrunda ar kr 600,00.

Ett klick på 'start'-knappen startar en spelrunda. - Spelrundorna sker helt oberoende av varandra

Alla spelresuhat ar suveräna och slumpmässigt genererade

Nar du startar en spelrunda dras insatsen från ditt spelsaldo, alltså det belopp du valde att ladda spelet med-- En eventuell vinst visas på spelskarrnen efter avslutad spelrunda.

Win Ways'"

Detta spel har sex standardhjul och ett topphjul.

Vinstkombinationer galler angränsande symboler från vinster till hoger

Topphjulet omfattar fyra symboler. Varje symbol adderas till hjulet rakt nedanför (på hjulen 2. 3. 4 och 5).

Upp till sju symboler kan förekomma på ett standardhjul. med eller utan topphjulet inräknat. Ett snurr kan ha maximalt 117 649 vägar tiP vinst.

Reaktioner

Vinstsymboler orsakar reaktioner och ersatts av symboler som faller ned ovanifrån (gäller standardhjulen) och kommer in från höger (galler topphjulet).

Autostart

du på 'auto' och aktiverar autostart så kommer snurren att utföras automatiskt efter varandra.

Sa ange autostartfunktionen ar aktiv ar den knappen grön. Ytterligare ett klick på knappen stanger av funktionen

Autostart avslutas automatiskt om totalinsatsen överskrider ditt spelsaldo.

Autostart avslutas automatiskt när en feature triooas.

Vinster

Vinstkombinationer och vinstutbetalningar följer vinstplanen.

Vinstbeloppen i vinstplanen är dynamiska och ändras automatiskt i förhållande till vald insats.

Endast den högsta vinsten per vinstvag och per scatterkombination betalas ut

Scattervinster och vinster från vinstvägar adderas.

Scattersyrnboler någonstans på spelfaltet startar featurespelet.

Alla vinster avser kombinationer på angränsande hjul, med början på hjulet längst till vanster.

Alla vinster avser kombinationer av lika symboler.

Vinstutbetalning sker endast för kombinationer på valda vinstvägar. om inte annat anges.

Aterbetalningskvot (RTP - Return to Player)

Den teoretiska återbetalningskvoten RTP (Return to Player) för detta spel är 96.12 %- 96.18%.

Den teoretiska återbetalningskvoten (RTP) beräknas enligt total vinst 1 totala insatser, över en stor volym spelrundor, och speglar ett spels vinståterbetalning som en procentsats av alla gjorda satsningar. Den faktiska återbetalningskvoten kan avvika starkt åt båda hållen p g a statistisk varians, framförallt vid få spelade spekundor.

Avpott i uppkopplingen

Viid förlorad uppkoppling till nätet kommer spelet att automatiskt avsluta aktuell spelrunda efter 2 timmars frånvaro från spelet

Om du återansluter till spelet innan dess så kommer du att kunna fortsätta med aktuell spelrunda.

Detta inkluderar alla installningar, såsom insats och antal aktiva linjer.

Om spelrundan består av flera snurr (t.ex. vid en frispelsfeature) så kommer spelet att faststalla din vinst baserat på spelets teoretiska vinstutdelning.

Tekniskt fel/driftavpott gör alla spel och satsningar ogiltiga.

SPELFEATURES

Frispel

Frispelen spelas med lika insats som i triggande spel.

Ökande vinstmultiplikator

Den okande vinstmultiplikatorn borfar på ett och okar med ett efter varje reaktion. Vinsterna (dock ej jackpottar) från varje reaktion multipliceras med den ökande vinstmultiplikatom.

Gambling

Med aktuell insats kan maximalt kr 5 000,00 satsas vid gambling.

Vid större vinster eller nar autostart unktionen är a tivera•sa ar gambling inte möjligt.

Vinstplan och information

Vinstplanen visar spelets symboler, vinstkombinationer och vinstbelopp.

Vinstplanen visar alltid vinstbeloppen for aktuell insats.

Den består av flera sidor och du använder pilknapparna för att navigera bland dem.

Repris

Via reprisfunktionen kan du se dina tidigare spelrundor igen.

För en översikt av reglagen i reprisfunktionen, se listan för användargränssnittet ovan.

Hjälp

Via denna knapp kommer du till hjälpavsnittet.

Avsluta spelet

Du kan avsluta spelet efter en avslutad spelrunda.

VERSIONER

Spelcertifikat

Spelcertifikat, version: 1.134.0 (1.0.0)

Spelserver

Spelserverteknologi: novoSDK

Spelservertillverkare, version: 1.10.54.0

Spelserverstruktur, version: 1.134.0

Spelmatematik, version: 1.0 .0

Spelklient

Spelklientstruktur: novoSDK

Spelklientteknologi: HTML5 Desktop

Datum för senaste ändring: 2023-06-13