Wolf Gold

• Spelreglerna och utbetalningarna är identiska i versionerna för riktiga pengar och låtsaspengar.
  • Den teoretiska återbetalningen till spelaren (RTP) i det här spelet är 96%

Hur man spelar:

• När du börjar spelet läggs en standard insats.
  • Du kan ändra insatsen genom att klicka på knapparna + och - bredvid knappen SNURRA
  • TOTAL INSATS är max antal linjer multiplicerat med insatsen per linje.
  • Knappen SNURRA i det nedre högra hörnet startar spelet.
  • Under snurrknappen hittar du knappen AUTOSPEL. Använd menyn för autospel för att spela handsfree
  • När AUTOSPEL pågår är knappen röd. Klicka på knappen igen för att stoppa autospel-läget
  • I spelet visas vinnande symboler med animering
  • Vinsten visas i mitten av det nedersta gränssnittet
  • Ditt saldo och din insats visas i det nedre vänstra hörnet av det nedersta gränssnittet
  • Klicka på I-knappen i det nedre vänstra hörnet för att öppna spelreglerna
  • Vid tekniska fel annulleras insatser och spel.

Kommandon i webbläsarens knapp-panel

(Dessa alternativ är inte tillgängliga i helskärmsläge.)

• Klicka på Köpa för att köpa fler krediter till spelet från ditt konto.
  • Klicka på Spelregler för att se de detaljerade reglerna för spelet som webbsida.
  • Klicka på Spelloggar för att se loggarna av spelen du har spelat.
  • Klicka på Avsluta spelet för att lämna spelet och återgå till lobbyn.
  • Klicka på knappen Snabb insättning för att sätta in pengar på ditt konto.

Spelregler:

• Klicka på knappen HJÄLP för att gå till Spelregler:

Vinsttabell:

Specialfunktioner:

Vinstlinjer: