Buffalo Toro

Spelbeskrivning

Buffalo Toro är en slot med 6 hjul, 4 rader, spinnande hjul och 4 096 sätt att vinna. Spelet kommer fullpackat med Toro Goes Wild- och Matador Respin- funktioner och ett bonusspel med Free Spins, allt levererat med den klassiska Buffalo slotspelskänslan.

Toro är en Walking Wild som genererar respins när han rör sig. 2 eller fler Matador-symboler utlöser ett respin där Matadorerna behålls Sticky. Toro Goes Wild-funktionen triggas när en Toro landar och det redan finns Matador-symboler i spelvyn eller om en eller flera Matador-symboler landar när en Toro förekommer i spelvyn. Under funktionen knuffar Toro bort och besegrar alla Matador-symboler och lämnar efter sig wild-symboler.

Samla guldbuffelsymboler i bonusspelet med Free Spins för att uppgradera högvärdessymboler till buffelsymboler vilket ökar antalet buffelsymboler på hjulen.

Spelvy

Insatsbelopp och saldo visas alltid i informationsfältet längst ner i spelvyn i den valuta som spelaren har valt. Denna information är alltid tillgänglig under hela spelet. Vinster visas i den valda valutan i mitten av informationsfältet längst ner i spelvyn när du spelar i liggande läge, och längst upp i spelvyn när du spelar i porträttläge.

Vinstlinjer

Buffalo Toro har 4 096 sätt att vinna. RTP:n för alla vinstlinjer är densamma och spelets RTP är definierad i spelreglerna.

Spelfunktioner

Bonusspel

En kombination av 3 bonussymboler i normalläge utlöser bonusläget med Free Spins. Guldbuffelsymboler samlas in för att förvandla högvärdessymboler till buffelsymboler vilket ökar antalet värdefulla buffelsymboler på hjulen.

Förklaringar av knappar

Spelregler

• Buffalo Toro är en slot med 6 hjul, 4 rader, spinnande hjul och 4 096 sätt att vinna.
  • Minsta insats är 2,00 kr, och den maximala insatsen är 500,00 kr. Varje insats är 100 mynt.
  • Alla vinster börjar med hjulet längst till vänster och betalas endast från vänster till höger på på varandra efterföljande hjul. Endast den högsta vinsten per aktiv vinstlinje betalas ut.
  • En spelrunda startar på den valda insatsnivån när spelaren trycker på Spin-knappen.
  • Spelet kan spelas automatiskt genom att aktivera Auto Spin. Håll nere Spin-knappen för att välja antal rundor att spela automatiskt eller använd Auto Spin-knappen.
  • Vinster och vinstkombinationer betalas ut enligt vinsttabellen.
  • Vinster presenteras i spelarens valuta eller i mynt. Spelaren kan själv ändra i Inställningar.
  • Buffalo Toro spelas i två lägen; Normalläge och bonusläge med Free Spins.
  • Wild-symbolen ersätter alla symboler utom bonus-, superbonus-, Toro- och Matador-symbolerna. En vinstlinje med enbart Wild-symboler betalar som den mest värdefulla symbolen.
  • Wild-symbolen med multiplikator ersätter alla symboler förutom bonus-, superbonus-, Toro- och Matador-symbolerna. Ett slumpmässigt bestämt multiplikatorvärde på antingen 2 eller 3 appliceras på Wild-symbolen med multiplikator när den bidrar till en vinst, och multiplikatorn tillämpas på det aktuella resultatet.
  • Multiplikatorvärdet på Wild-symbolen med multiplikator påverkar endast vinnande kombinationer som har en vinstlinje som går genom dem.
  • Multiplikatorerna är additiva om flera multiplikatorer bidrar till samma vinstlinje.
  • Matador-symbolen är en Blocker. Två eller flera Matador-symboler triggar ett Matador Respin, under vilket Matador-symbolerna låses på plats och förblir Sticky.
  • Ytterligare Matador-symboler som dyker upp under ett pågående Matador Respin ger ett extra respin. Matador Respins avslutas och Toro Goes Wild-funktionen triggas om en Toro dyker upp.
  • Toro är en Walking Wild-symbol som rör sig åt vänster och genererar ett respin för varje steg tills han spinner ut från det första hjulet.
  • En Toro som dyker upp när Matador-symboler finns i spelvyn eller en eller flera Matador-symboler som dyker upp när Toro finns i spelvyn triggar Toro Goes Wild-funktionen.
  • Under Toro Goes Wild-funktionen rör sig Toro vertikalt och sedan horisontellt och lämnar Wild-symboler efter sig när han attackerar och knuffar bort Matador-symboler. Toro fortsätter att attackera tills alla matadorer är besegrade.
  • Toro börjar med att attackera Matador-symboler på samma hjul. Därefter attackeras alla Matador-symboler på hans högra sida och slutligen attackeras alla Matador-symboler på hans vänstra sida.
  • Endast en Toro attackerar Matador-symboler. Toro längst till vänster kommer att aktiveras om det finns mer än en Toro på hjulen, och den Toro som kom in först i spelvyn kommer att vara den aktiva om de befinner sig på samma hjul.
  • Bonussymboler förekommer på alla hjul men superbonussymbolen förekommer endast på hjul 6.
  • En kombination av tre eller fler bonussymboler i normalläge triggar bonusläget med free spins. Superbonusspelet triggas om minst en av bonussymbolerna är en superbonussymbol.
  • bonussymboler: 8 free spins
  • bonussymboler: 12 free spins
  • bonussymboler: 16 free spins
  • bonussymboler: 20 free spins
  • eller fler bonussymboler i bonusläget triggar ytterligare free spins. 2 bonussymboler ger 4 extra free spins men för 3 eller fler bonussymboler bestäms antalet ytterligare free spins på samma sätt som när bonusläget ursprungligen
  • Guldbuffelsymboler samlas in under bonusspelet och för var tredje insamlad guldbuffelsymbol uppgraderas en högvärdessymboltyp till buffelsymboler. Uppgraderingen börjar med den minst värdefulla högvärdessymbolen. Maximalt 12 guldbuffelsymboler kan samlas in.
  • Om Toro- eller Matador-respin-funktionerna och bonusspelet triggas i samma resultat kommer Toro- respektive Matador-respin-funktionen att spelas först.
  • Guldbuffelsymboler samlas in under superbonusspelet och för var tredje insamlad guldbuffelsymbol uppgraderas en högvärdessymboltyp till buffelsymboler och Rampage Reels-funktionen triggas. Maximalt 12 guldbuffelsymboler kan samlas in.
  • The Rampage Reels innehåller bara buffelsymboler och kan förekomma i superbonusspelet. Rampage Reels-funktionen triggas efter insamlingen av 3 guldbuffelsymboler. Det maximala antalet Rampage Reels som kan förekomma i varje free spin ökar för var tredje guldbuffelsymbol som samlas in. Mellan 1 och det maximala antalet Rampage Reels aktiveras slumpmässigt i början av varje free spin eller respin när Rampage Reels- funktionen är aktiv.
  • Det maximala antalet Rampage Reels ökar enligt följande:
  • insamlade guldbuffelsymboler: maximalt 2 Rampage 6 insamlade guldbuffelsymboler: maximalt 3 Rampage Reels. 9 insamlade guldbuffelsymboler: maximalt 4 Rampage Reels. 12 insamlade guldbuffelsymboler: maximalt 5 Rampage Reels.
  • Bonusspelet med free spins slutar när inga free spins återstår eller när
  • den maximala vinsten uppnåtts. Utbetalningen sker i slutet av bonusspelet.
  • Inga insatser kan ändras under en pågående spelrunda. En spelrunda avslutas om spelets maximala vinst uppnås. Den teoretiska utbetalningen (RTP) i Buffalo Toro är 94,0%. Högsta vinsten i spelet är 50 000 gånger erlagd insats.
  • I händelse av fel annulleras alla insatser och vinster.

Datum för senaste ändring: 2022-09-06