Book of Toro

Spelbeskrivning

Toro och Matador är på sin ”världsturné” och har nu lämnat Spanien och anlänt till Egypten. Enligt information, så har Matadorens farfar kapten Diaz, som senast sågs söka efter Toros bok på platsen för de stora pyramiderna, innan han försvann under mystiska omständigheter, upptäckts igen - nästan 25 år senare. När han väcktes tillbaka liv som en mumie, kommer han aldrig att få vila förrän han har hittat den antika boken, som sägs vara "nyckeln" till det innersta av pyramidernas hemliga skattkammare.

För att smälta in i den arkeologiska bakgrunden, så klär Toro ut sig till en faraostaty medan han smyger runt i korridorerna under pyramiderna. Matadoren, som döljer sin rädsla för mörkret, låtsas vara den nya utgrävningsledaren för att åtminstone kunna spana på de övre nivåerna. Planen är att fånga mumien och skicka honom tillbaka till vila innan han kan lägga händerna på den dyrbara boken.

Spelvy

Insatsbelopp och saldo visas alltid i informationsfältet längst ner i spelvyn i den valuta som spelaren har valt. Denna information är alltid tillgänglig under hela spelet. Vinster visas i den valda valutan i mitten av informationsfältet längst ner i spelvyn när du spelar i liggande läge, och längst upp i spelvyn när du spelar i porträttläge.

Vinstlinjer

Book of Toro har 10 vinstlinjer. RTP för alla vinstlinjer är densamma och RTP för spelet definieras i spelregel # 31.

Bonusspel

En kombination av 3 eller fler boksymboler i normalt läge triggar bonusläget med free spins. När bonusläget triggas så väljs en slumpmässig symbol för boken, med en funktion som är en slags scatter pay. Tre instanser av scatter pay-symbolen, på tre olika hjul, triggar Book of funktionen efter utbetalning av potentiella vinstrader. Scatter pay-symbolerna expanderar vertikalt för att täcka hela hjulen där de finns.

Spelregler

1. Book of Toro är en slot med 5 hjul, 3 rader, spinnande hjul och 10
  1. Spelet har flera olika insatsnivåer för varje
  1. Varje insats är 100
  1. Vinstkombinationer betalas från vänster till höger. Endast den högsta vinsten per vinstlinje betalas
  1. En spelrunda startar på den valda insatsnivån när spelaren trycker på
  1. Spelet kan spelas automatiskt genom att aktivera Auto Spin (om Auto Spin finns tillgängligt i den aktuella jurisdiktionen). Håll nere Spin-knappen för att välja antal rundor att spela automatiskt eller använd Auto Spin-knappen.
  1. Vinster och vinstkombinationer betalas ut enligt
  1. Vinster presenteras i spelarens valuta eller i mynt (om spel i mynt finns tillgängligt i den aktuella jurisdiktionen). Spelaren kan själv ändra i Inställningar.
  1. Book of Toro spelas i två lägen; normalläge och bonusläge med free
  1. Wild-symbolen och boksymbolen som är wild ersätter alla symboler utom mumien, Toro och andra wild-symboler.
  1. En vinstlinje av enbart wild-symboler betalar ut som den mest värdefulla
  1. Toro är en Walking Wild som endast förekommer på hjul 5. Toro rör sig åt vänster och genererar ett respin för varje steg tills han spinner ut från det första
  1. Boksymboler behålls sticky så länge det åtminstone finns en Toro i spelvyn. Ett potentiellt bonusspel triggas när alla vinster har betalats ut och alla Toro-symboler har lämnat
  1. Två eller fler mumiesymboler triggar Mummy Mumiesymbolerna låses på sin plats och förblir sticky under efterföljande respin.
  1. Ytterligare mumiesymboler som dyker upp under pågående Mummy Respin kan förlänga Alla Mummy Respins avslutas när en Toro dyker upp.
  1. En Toro som dyker upp när mumiesymboler finns i spelvyn eller en eller flera mumiesymboler som dyker upp när Toro finns i spelvyn triggar Toro Goes Wild-
  1. Under Toro Goes Wild-funktionen rör sig Toro vertikalt och sedan horisontellt och lämnar wild-symboler efter sig när han attackerar och knuffar bort mumiesymboler. Toro fortsätter att attackera tills alla mumiesymboler är
  1. Toro börjar att attackera mumiesymboler på samma Sedan tittar han till vänster och fortsätter att attackera åt vänster så länge det finns ytterligare mumiesymboler. Slutligen tittar han till höger och attackerar alla mumiesymboler på sin högra sida.
  1. Endast en Toro åt gången är aktiv och attackerar Han förblir aktiv tills han lämnar skärmen även om det finns mer än en Toro på hjulen.
  1. Tre eller fler boksymboler i normalläget triggar bonusläget med free 3 boksymboler: 10 free spins
  • boksymboler: 15 free spins
  • boksymboler: 20 free spins
  1. En symbol väljs slumpmässigt för expansion och scatter-vinster i början av bonusläget.
  1. Minst två instanser av en expanderande symbol av högt eller medelvärde respektive minst tre instanser av en expanderande symbol av lågt värde, på enskilda hjul, krävs för att trigga scatter-vinstfunktionen. Efter eventuella vinstlinjevinster expanderar de expanderande symbolerna och täcker hela hjulen samt betalar ut en scatter-vinst.
  1. Toro ersätter en expanderande symbol på ett hjul om det åtminstone finns en expanderande symbol på ett annat hjul. En wild-symbol kan inte utlösa
  1. En expanderande symbol som täcks av en wild-symbol när Toro passerar över den i sin jakt på mumiesymboler kan fortfarande utlösa scatter-vinstfunktionen.
  1. Free spins pausas när en Toro dyker upp eller när Mummy Respin Bonusspelet återaktiveras när sista Toro lämnar spelvyn och alla respins är avslutade. Scatter-vinstfunktionen behålls aktiv tills bonusläget avlutas.
  1. Tre eller fler boksymboler i bonusläget triggar ytterligare free spins och ytterligare en expanderande symbol väljs. Upp till 3 expanderande symboler kan väljs och därefter delas endast ytterligare free spins Antalet ytterligare free spins bestäms på samma sätt som när bonusläget triggas.
  1. Bonusspelet med free spins slutar när inga free spins återstår eller när den maximala vinsten uppnåtts.
  1. Vinster betalas ut i slutet av bonusläget.
  1. Inga insatser kan ändras under en pågående spelomgång.
  1. En spelrunda avslutas om spelets maximala vinst uppnås.
  1. Den teoretiska utbetalningen (RTP) i Book of Toro är 95,0%.
  1. Högsta vinsten i spelet är 10 000 gånger erlagd
  1. I händelse av fel annulleras alla insatser och

X-iter spelregler

X-iter-funktionen erbjuder 5 olika spellägen.

Mummy Respin:

1 spinn med garanterat Mummy Respin till en kostnad av 10x den valda insatsen.

Toro:

1 spinn med en garanterad Toro till en kostnad av 25x den valda insatsen. Alla boksymboler som dyker upp under respins behålls sticky.

Mini Bonus:

3 spinn med en slumpmässigt vald expansionssymbol som används för scatter- vinstfunktionen till en kostnad av 50x den valda insatsen.

Bonus:

Garanterar en spelomgång med inträde till bonusspelet med free spins till en kostnad av 100x den valda insatsen.

Super Bonus:

Garanterar en spelomgång med inträde till Super-bonusspelet med free spins till en kostnad av 500x den valda insatsen. Den bestående multiplikatorn börjar på x1 och ökar ett steg vid början av varje efterföljande respin och free spin. Alla boksymboler som dyker upp behålls sticky och expansionssymboler behålls sticky så länge ytterligare minst en expansionssymbol landar eller tills det finns minst en expansionssymbol på varje hjul.

Funktionen X-iter kan bara aktiveras i basspelet.

Den teoretiska utbetalningen (RTP) för alla X-iters spellägen i Book of Toro är 95,0%.

Alla spelregler gäller även för funktionen X-iter.

Datum för senaste ändring: 2022-09-22