Donuts

HJÄLP

Presentation spelet

Donuts är en fyra-rullars videomaskin med upp till 2 401 vinstmöjligheter.

Hur man spelar

Välj din insats genom att klicka på vänster- och högerpilarna på insatsen. Insatsens värde visas på insatsskärmen.Alla utbetalningar multipliceras med insatsen för varje enskilt spin.

Autospel

För att ställa in Autospel trycker du på Auto-knappen. Detta visar Autospelskärmen, som spelaren kan använda för att ändra antalet spins, sätta en förlustgräns eller ställa in en vinstgräns. När en förlustgräns har satts kan spelaren välja Start för att påbörja autospel.När Autospel är aktiverat ändras spelknappen till en stoppknapp. Antalet återstående autospel visas på stoppknappen. Spelaren kan avbryta autospel genom att klicka på stoppknappen. Autospelet avbryts automatiskt om någon av de begränsningar som angetts uppnås eller något inträffar som kräver ingripande från spelaren.

Starta spinn

Tryck på spelknappen för att starta ett spin med vald insats.De 4 rullarna kommer först snurra och sedan stanna och visa resultatet.

Symbolvinster

En vinst är matchande symboler i rad, från vänster till höger, med början med hjulet längst till vänster.Alla vinnande kombinationer räknas samman. Se UTBETALNINGAR för mer information.

Wild

Wild ersätter alla symboler förutom Scatter. Wild visas endast på rullarna 2 till 4.

Scatter

3 eller 4 Gold Donut Scatters aktiverar Bonusomgången och ger 12 eller 20 Gratisspinn.

Bonus

Under Bonusomgången visas 16 enskilda rullar, som var och en kan visa antingen ingenting eller en Gold Donut. Bonusomgången börjar med Bonusnedräkningen på 3.Med varje Gold Donut ökar Gratisspinn-multiplikatorn med mellan 1 och 50. Varje Gold Donut återställer Bonusnedräkningen till 3. När Bonusnedräkningen når noll, startas Gratisspinn.

Gratisspel-funktion

Det totala multiplikatorvärdet tillämpas på alla vinster under Gratisspinn. 2, 3 eller 4 Gold Donut Scatters ger 10, 20 respektive 30 extra Gratisspinn. Återaktivering initierar Bonusomgången där fler multiplikatorer kan erhållas.Lådor visas inte i Gratisspel-funktionen.

Allmän information

• Historiken kommer endast att vara tillgänglig för Skrivbordskanaler
  • Det här spelet har en teoretisk återbetalningsgrad (RTP) på 96,54%.I händelse av en icke-responsiva spel eller problem under ett spin, kommer spelet att upprepa ofullständiga spinn och visa resultatet för spelaren när spelet genomförs nästa gång.Ofullständiga spel blir ogiltiga efter 90 dagar, och insatsen kommer att ges till välgörenhet.Systemfel annullerar alla utbetalningar och spel.October 31, 2018

Datum för senaste ändring: 2020-02-12