Carnival of Calacas

SPELREGLER

De dödas dag, alias Día de los Muertos, är en högtid att minnas. Denna festliga mexikanska högtid handlar om att hedra och fira de döda genom att välkomna tillbaka deras själar med ett enormt firande. Klä ut dig, sätt på dig din skallemask och gå med i festligheterna för att vinna stort när du spelar Carnival of Calacas.

Carnival of Calacas är en slot med 5x3, Day of the Dead-tema med 20 vinstlinjer och massor av roliga funktioner. Starta firandet med Ofrenda-bonusen som utlöses när 3 korgar landar och låter dig välja en för att avslöja en multiplikator. Håll igång festen med Catrina-bonusen som ger dig ett spinn på multiplikatorhjulet med ett högsta pris på 500x. När bonusfunktionen El Camino De Los Muertos utlöses kommer du att dansa av glädje när du spelar detta minispel för en chans att vinna en 1000x multiplikator.

Låt det festliga nöjet och vinsterna börja! Spela Carnival of Calacas nu!

Information

Vinstlinjer:

Carnival of Calacas har 20 vinstlinjer. Aktiva vinstlinjer betalar ut vinster när de matchande symbolerna visas på intilliggande hjul, från det vänstra hjulet.

Allmän information:

Speltyp Video-slot
Antal hjul och rader 5x3
Antal vinstlinjer 20
Funktioner

OFRENDA BONUS

• 3 eller fler BASKET-symboler utlöser Ofrenda-bonusfunktionen.
      • Multiplikatorn som tilldelas beror på antalet symboler som utlöste bonusfunktionen och varierar från 2x-500x.

CATRINA BONUS

• 3 CATRINA-symboler utlöser Catrina-bonusfunktionen.
      • Multiplikatorn som tilldelas varierar från 50x-500x.

EL CAMINO DE LOS MUERTOS-BONUS

• 3 eller fler CATRIN-symboler utlöser bonusfunktionen El Camino De Los Muertos.
    • Multiplikatoralternativen är beroende av antalet symboler som utlöste funktionen och varierar från 1x - 1000x.
Andel som betalas ut till spelarna (RTP) 94.5%
Hit Rate 47.32%

Så spelar du

Satsningar

För att spela en omgång, ställ in din insats med hjälp av plus-/minus-knapparna på vardera sida av spin-knappen. Tryck sedan på spin-knappen eller på mellanslag för att göra satsningen och starta omgången.

Välj antalet vinstlinjer att satsa på mellan 1 och 20 genom att klicka på upp- och nedpilarna på sidan av hjulen.

Det går även att starta omgångar genom att använda auto-spin-funktionen.

Utbetalningsregler

• Vinnande kombinationer skapas per linje, från hjulet längst till vänster till hjulet längst till höger.
  • Vinnande kombinationer och utbetalningar beräknas enligt spelets vinsttabell, som kan ses genom att trycka på knappen för inställningar
  • Endast den högsta vinsten per linje betalas ut.
  • Vinster som fås samtidigt på olika linjer läggs ihop.
  • Alla vinster skapas på vinstlinjer, förutom jackpot-vinster.
  • Systemfel nollställer alla utbetalningar.
  • Alla öppna sessioner, som inte avslutas av spelaren, plus eventuella framtida transaktioner för den sessionen, kommer att avslutas efter max 90 dagar och minst 7 dagar beroende på spelarens bostad.

Utbetalningsregler för funktioner

• Bonusfunktioner spelas med samma insats som omgången som triggade funktionen, och med samma antal vinstlinjer.

Autospin

Låter spelaren spela automatiskt under ett förutbestämt antal omgångar med den aktuella satsningen.

Menyn för auto-satsning/auto-spel kan nås genom att trycka på knappen för auto-satsning/auto-spel.

Gränser för auto-spel/auto-satsning

• Gräns för förlust – Låter dig kontrollera dina sammanlagda förluster genom att du anger ett värde som stoppar auto-satsning-funktionen och öppnar en popup när gränsen uppnåtts. Räknas ut på följande sätt:
    (Summan av insatser) - (summan av vinster) >= (belopp för gräns för förlust).
  • Enstaka vinst – Stoppar auto-satsning-funktionen och öppnar en popup när en vinst nås om vinsten >= värdet som angetts för enstaka vinst.
  • Vinstgräns – Låter dig kontrollera dina sammanlagda vinster genom att ange ett värde som stoppar auto-satsning-funktionen och öppnar en popup när gränsen uppnåtts. Räknas ut på följande sätt:
    (summan av vinsterna) - (summan av insatserna) >= (vinstgränsbeloppet).
  • Vid vinst – Auto-satsning stoppas och en popup öppnas efter en vinst under omgången. En omgång med gratis spins räknas som en omgång och auto-satsning stoppas när alla gratis använts.
  • Stopp vid funktion – Auto-satsning stoppas och en popup visas när spelet når en specialomgång, såsom (men inte begränsat till) gratis spins, bonusspel och minispel, med undantag för wild-funktioner.

När gränsen nås stoppas auto-satsningen och ett meddelande visas i mitten av skärmen.

Datum för senaste ändring: 2023-09-07