Inferno Star

Avbrutet spel

Om din spelrunda avbryts sparas all spel- och insatsinformation tills du öppnar spelet igen. Du kan fortsätta ditt oavslutade spel vid avbrottspunkten. Funktionsfel annullerar alla utbetalningar och spel.

Information

Linjevinster äger rum på antalet valda vinstlinjer, i enlighet med informationen i vinsttabellen och spelreglerna. När man vinner på flera vinstlinjer i en enskild spelrunda läggs alla vinster ihop. Alla vinster från funktioner (så som gratisspinn), bonusspel och/eller spridda symboler (om tillämpligt) läggs också till linjevinster. Alla vinstkombinationer utbetalas i slutet av spelrundan. Gratisspinnfunktioner spelas med samma insats och samma antal valda linjer som spelrundan som aktiverade funktionen – om inte annat sägs. Insatsen kan inte ändras under en pågående spelrunda. För ytterligare information vänligen se spelreglerna.

Spelregler

Inferno Star är en videoslotmaskin på 5 gånger 3 med 5 vinstlinjer. Snurra hjulen och vinn stort, även om du bara får lågutbetalande frukter på vinstlinjerna, eller få en spridd Ursinning Sol-symbol i mitten för att vinna stort!

En enstaka spridd Ursinning Sol-symbol som stannar på hjul 3 aktiverar läget med URSINNING SOL ÅTERSPINN. Hela hjulet med Ursinning Sol hålls kvar tillsammans med andra hjul som har Solsymbolen, medan de kvarvarande hjulen får ett GRATIS ÅTERSPINN. Under det här läget förvandlas alla Solsymboler till Ursinniga Solar! Om åtminstone en Solsymbol stannar på ett av de ÅTERSPUNNA hjulen hålls det också kvar och ett till ÅTERSPINN delas ut! Det här fortsätter tills inga fler Solar fås eller alla hjulen har en Sol!

Du kan försöka flerdubbla alla vinster i ett Gamble-spel. Om du, efter vinsten, klickar på Gamble knappen startas Gamble-spelet. Spelet går ut på att gissa färg eller svit på de gömda korten. Välj färg eller svit genom att klicka på motsvarande knapp. Om du gissar rätt på färg är vinsten 2x din insats. Om du gissar rätt svit är vinsten 4x din insats. Utbetalning på den vinnande handen kan fördubblas / fyrdubblas upp till 5 gånger och upp till en gräns på 2500 mynt.

Du väljer din insats med insatsknapparna. Tryck på plus- och minusknapparna för att ändra insatsen ett steg. Tryck på STARTA för att starta spelrundan. När symbolerna landar jämförs de med vinstplanen och vinster utbetalas.

Tillgängliga val

• Vinstplan- Visar vinstplanen.
  • Autospel- Slå på eller av autospel genom att klicka på knappen AUTOSPEL. Då spelet är i autospelsläge spelas ett antal omgångar i följd automatiskt med de insatsinställningar som är valda. Autospelsläget avbyts automatiskt då saldot är för lågt eller beroende på dina inställningar.
  • Hyperspinn- Om du trycker ner och håller in knappen SPACE så aktiveras läget Hyperspinn efter 1,5 sekund. Hjulen börjar spinna mycket snabbare men saktar ner om en funktion aktiveras.
  • Snabbspela- Sätt på för ett betydligt snabbare spel.
  • RTP:96

Datum för senaste ändring: 2019-03-25