Lock it Link Diamonds

GRUNDSPEL

• WILD fungerar som joker för alla symboler utom BONUS, HJÄRTER och HJÄRTER GULD.
  • Varje vinnande kombination med 1 eller flera WILD som är en del av den vinnande kombinationen ger dubbel vinst.
  • BONUS dyker bara upp på hjul 2, 3 och 4.
  • Värden som visas på HJÄRTER vid varje enskilt snurrdrag kan endast delas ut om funktionen LOCK IT aktiveras på snurret i fråga.
  • Den högsta vinsten betalas bara ut för en vinnande kombination. Alla radvinster multipliceras med insatsen per rad. Radvinster måste ske på angränsande hjul, med början på hjulet längst till vänster.

FUNKTIONSVAL

• 3 spridda BONUS-symboler ger 5x total insats och ett val av en funktion.
  • Välj för att spela GRATISSNURRBONUSEN eller LOCK IT-FUNKTIONEN.
  • Om LOCK IT-FUNKTIONEN har valts tilldelas ett snurr på en alternativ uppsättning hjul som garanterar 3, 4 eller 5 HJÄRTER-symboler på en slumpmässig rad för att aktivera funktionen.
  • HJÄRTER-symbolen är den enda symbol som utvärderas under den funktion som aktiverar snurr.

GRATISSNURRBONUS

• BONUS-symboler visas bara på hjul 2, 3 och 4.
  • HJÄRTER-symboler visas inte i gratissnurr.
  • Om GRATISSNURRBONUS väljs på skärmen för funktionsval tilldelas 6 gratissnurr.
  • Under gratissnurr ger 3 spridda BONUS-symboler ytterligare 6 gratissnurr och 5x total insats.
  • Under GRATISSNURRBONUS används en alternativ uppsättning hjul. Vinnande kombinationer för dessa hjul är identiska med grundspelet. Insatsen per rad och de aktiva vinstraderna förblir desamma som för snurren som aktiverade bonusen. Alla BONUS-symbolers prispengar har redan multiplicerats med totala insatsen. BONUS-symbolvinster läggs till på vinstraderna.
  • För varje gratissnurr multipliceras alla vinster med en multiplikator baserat på antalet WILD som visas på skärmen.
  • 0, 1, 2, 3, 4 eller 5 WILD ger en multiplikator på 3, 4, 5, 6, 7 respektive 8.
  • Funktionsvalet kan inte delas ut under gratisspel.
  • Varje WILD i en vinnande kombination fördubblar inte vinsten.

LOCK IT-FUNKTION

• Ett pengapris på upp till 100x den totala insatsen visas på varje HJÄRTER i grundspelet.
  • Under hjulsnurr kan några HJÄRTER-symboler slumpmässigt ersättas med HJÄRTER GULD.
  • GRANDIOS, STOR, MINDRE eller MINI kan dyka upp på varje HJÄRTER GULD på hjul 3.
  • MINDRE eller MINI kan dyka upp på varje HJÄRTER GULD på hjulen 1, 2, 4 och 5.
  • Alla kombinationer av 3, 4 eller 5 HJÄRTER-symboler på samma rad aktiverar LOCK IT-FUNKTIONEN och ger 3, 4 respektive 5 snurr.
  • I början av LOCK IT-FUNKTIONEN placeras 1x den totala insatsen på varje HJÄRTER GULD som visas på den aktiverande raden.
  • Alla funktionssymboler som aktiverade funktionen slås ihop, omges av en gräns och låses på plats.
  • Under varje LOCK IT-snurr:
  • Alla ytterligare HJÄRTER-symboler du får hålls kvar under resten av funktionen.
  • De HJÄRTER som landar medan funktionen pågår har ingen inledande kontantvinst.
  • När HJÄRTER-symbolen landar intill en gräns kommer gränsen att utvidgas för att omge den.
  • Om 3 eller fler HJÄRTER-symboler angränsar till varandra kommer en gräns att omge dem.
  • Om antalet omringade HJÄRTER-symboler ökar kommer 1x den totala insatsen att läggas till varje omringad HJÄRTER-symbol, och antalet återstående hjärter-snurr återställs till det antal som tilldelats för att starta funktionen.
  • I slutet av funktionen tilldelas värdet på alla HJÄRTER-symboler.
  • Om alla 15 positioner täcks av funktionssymboler ökar värdet på varje HJÄRTER-symbol med ytterligare 2x total insats och funktionen avslutas.
  • Alla multiplikatorvärden på länkade HJÄRTER-symboler slås ihop och multipliceras med den totala insatsen.
  • LOCK IT-FUNKTONEN använder en alternativ uppsättning hjul.
  • Alla symboler utom HJÄRTER som visas på de här hjulen är gråtonade och utvärderas inte.
  • Under den snurr som aktiverar funktionen utvärderas inte funktionssymboler som inte är en del av den aktiverande raden.
  • Snurr under LOCK IT-FUNKTIONEN ger inga ytterligare funktioner.

JURIDISK SIDA

• I enlighet med praxis för rättvist spel är alla spelresultat helt oberoende av varandra.
  • Chanserna att få ett visst resultat är alltid samma varje gång ett spel påbörjas.
  • Tekniskt fel gör alla vinster och spel ogiltiga.
  • Spelets utseende och känsla och dess individuella komponenter och utseende är trade dress tillhörande Light & Wonder, Inc. och dess dotterbolag. TM and © 2016, 2022 Light & Wonder, Inc. och dess dotterbolag. Med ensamrätt.
  • Den förväntade avkastningen för detta spel är 94.01%. Det här återspeglar den teoretiska avkastningen sett över många spel.

Datum för senaste ändring: 2023-02-08