Cleopatra's Golden Spells

Om det här spelet

Det här är en videospelsautomat med 5 hjul och 6 rader.
Målet är att låta hjulen snurra så att symbolerna bildar olika kombinationer.
Vinstkombinationer markeras på hjulen och vinsten utbetalas.

Insatsregler

Spelet har nio insatsnivåer: 0,10, 0,20, 0,50, 1, 2, 2,5, 5, 10 och 20
Insatsändringar nollställer hjulen, sparar och återställer statusen för insatsnivåer.
Återställningen gäller gyllene och blåa kontant-, Cleopatra- och multiplikatorsymboler.
Symbolers platser och värden sparas och återställs för varje insatsnivå.
Varje spel kostar lika mycket som den totala insatsen.
När spelaren återvänder till en tidigare insatsnivå återställs spelets status för den insatsnivån.

Klustervinstregler

Ett kluster är matchande symboler som dyker upp bredvid varandra.
En vinst delas ut när ett kluster med 3 eller fler intilliggande matchande symboler dyker upp vågrätt eller lodrätt.
Symboler kan ingå i flera vinstkombinationer.

Vinstregler

Vinsten baseras på vinstkombinationen.
Den totala utbetalningen är summan av alla klustervinster från ett spel.
Vinster multipliceras med den totala insatsen.
Vinsttabellen visar utbetalningen för varje symbol baserat på den nuvarande insatsen.

Wild-symboler

Wild-symboler kan ersätta andra symboler för att skapa vinnande kombinationer.
Wild-symboler ersätter alla andra symboler utom kontant- free spins-, Cleopatra- och multiplikatorsymboler.
Wild-symboler kan skapa egna vinstkombinationer.

Funktionen Bazillion Cash

Gyllene kontant- och blåa kontantsymboler är kontantsymboler.
Få en gyllene kontantsymbol eller en blå kontantsymbol för att aktivera funktionen Bazillion Cash.
Kontantsymbolen flyttas ner en rad vid varje spel.
När en vinst bildas under kontantsymbolen flyttas symbolen ner för hjulen.
Antalet positioner som flyttas motsvarar antalet symboler i den vinnande kombinationen.
Kontantsymboler visas potentiella kontantpriser.
Vinsten för kontantsymbolen är insatsen multiplicerat med kontantmultiplikatorn.
Kontantmultiplikatorerna är: 2x, 3x, 5x, 10x, 20x, 30x, 50x, 100x, 200x och 300x.
För varje flytt ner för hjulen kan kontantvärdet öka till nästa högre multiplikatorvärde.
När den når rad 6 kan kontantsymbolen falla ner i korgen eller utanför hjulen.
Kontantpriset delas ut när kontantsymbolen når rad 6 och faller ner i korgen.
Kontantprisvärdet visas som ett kontantvärde på kontantsymbolen när den når rad 6 och faller ner i korgen.
Om kontantsymbolen når rad 6 och faller utanför korgen delas inget kontantpris ut.
Funktionen Bazillion Cash kan aktiveras i basspelet och i free spins.

Funktionen Cleopatras besvärjelser

Få en Cleopatra-symbol högst upp till höger på hjul 5 för att aktivera funktionen Cleopatras besvärjelser.
Cleopatra-symbolen hålls på plats i 3–7 spel.
Cleopatra-symbolen aktiverar slumpmässigt multiplikatorer eller gyllene kontantsymboler.
Multiplikatorn och den gyllene kontantsymbolen flyttas ner en rad vid varje spel.
När en vinst bildas under multiplikatorn flyttas symbolen ner för hjulen.
Antalet positioner som flyttas motsvarar antalet symboler i den vinnande kombinationen.

När en multiplikator når rad 6 faller ner den från hjulen.
När ett kontantpris faller ner i korgen multipliceras dess värde med summan av multiplikatorerna som visas på hjulen för det spelet.
Multiplikatorpriset läggs till ovanpå det vanliga kontantprisvärdet.
Cleopatra-symbolen visar summan av multiplikatorerna på hjulen.
När en kontantvinst delas ut och multipliceras blir multiplikatorsymbolen inaktiv och försvinner från hjulen.
Gyllene kontantsymboler och multiplikatorer kan aktiveras så länge som Cleopatra- symbolen hålls på plats.
Multiplikatorvärdena är: x1, x2, x3, x4 och x5.
Funktionen Cleopatras besvärjelser kan aktiveras i basspelet och i free spins.

Cleopatra-jackpottfunktion

Cleopatra kan slumpmässigt aktivera jackpottbonusen när hon är närvarande på hjulen.
12 rutor dyker upp i jackpottvalspelet.
Välj rutor för att avslöja jackpottsymboler.
Matcha 3 jackpottsymboler för att vinna motsvarande jackpott.
Megajackpottens värde är 250 gånger insatsen.
Jättejackpottens värde är 85 gånger insatsen.
Den lilla jackpottens värde är 40 gånger insatsen.
Minijackpottens värde är 15 gånger insatsen.
Den här funktionen kan endast aktiveras i basspelet.
Alla insatser som spelas är desamma som det spel som aktiverade funktionen.

Free spins

Free spins-symboler är scatter-symboler.
Free spins-symboler ger inte vinst.
3 eller fler free spins-symboler var som helst på hjulen aktiverar den här funktionen.
I början av free spins delar en lyckopyramid ut slumpmässiga free spins- komponenter.
Lyckopyramiden drar det initiala antalet kontantsymboler, multiplikatorvärdet, antalet korgar och antalet free spins.
Upp till 12 free spins delas ut.
Lyckopyramiden delar ut ett slumpmässigt multiplikatorvärde under den här funktionen.

Upp till 4 korgar delas ut.
Upp till x3 de initiala kontantsymbolerna kan delas ut.
Free spins spelas automatiskt.
Varje free spins-symbol du får ger ett extra free spin.
Ytterligare free spins delas ut tills alla kontantsymboler tas bort från hjulen.
Efter att alla free spins spelats delas ytterligare free spins ut tills alla kontantsymboler tas bort från hjulen.
Alla insatser som spelas är desamma som det spel som aktiverade funktionen.
Vinster från funktionen läggs till i vinster från basspelet.

Spelmeny

Vissa inställningar och funktioner kan saknas i det här spelet.
Knappen Meny: Visar fler spelalternativ.
Knappen Inställningar: Visar spelinställningarna.
Knappen Vinsttabell: Visar vinsttabeller och spelregler.
Knappen Lobby: Avslutar spelet.
Knappen Bank: Visar banksidan.
Knappen Stäng: Stänger spelmenyn.

Spelkontroller

Knappen Spel: Sätter igång ett spel.
Knappen Autospel: Visar alternativ för autospel.
Knappen Stoppa autospel: Avbryter den nuvarande autospelsessionen.
Insats: Visar den nuvarande totala insatsen.
Knappen Insats: Visar alternativ för att ändra den nuvarande insatsen.
Vinst: Visar den senaste vinsten.
Krediter: Visar nuvarande saldon.
Saldo: Visar nuvarande saldon.
Knappen Avsluta: Avslutar spelet.
Knappen Hjälp: Visar hjälp och annan information.
Knappen Vinsttabell: Visar vinsttabeller och spelregler.
Knappen Inställningar: Visar spelinställningarna.
Ljud: Aktiverar spelljud.
Vissa inställningar och funktioner kan saknas i det här spelet.

Insatsinställningar

Total insats: Ställer in nuvarande insatsvärde.
Knapparna Insatsvärde: Ställer in nuvarande insats till det valda värdet.

Spelinställningar

Ljud: Aktiverar spelljud.
Knappen Vänsterhänt läge: Aktiverar det vänsterhänta läget.
Musik: Aktiverar spelmusik.
Vissa inställningar och funktioner kan saknas i det här spelet.

Gratisspel

Ett gratisspelserbjudande är ett antal gratisspel som spelaren får.
Varje erbjudande har ett unikt referensnummer.
Insatskonfigurationen väljs av spelets operatörer och kan inte ändras.
Vinster överförs till kontant- eller bonussaldot beroende på erbjudande.
Ett erbjudande kan spelas nu, senare eller avfärdas.
Välj Spela nu för att börja spela gratisspelserbjudandet.
Det går bara att spela ett gratisspelserbjudande åt gången.
Välj Spela senare för att skjuta upp erbjudandet.
Uppskjutna erbjudanden blir tillgängliga igen nästa gång du startar spelet.
Välj soptunnan för att avfärda gratisspelen.
Avfärdade erbjudanden kan bara tas tillbaka genom att kontakta speloperatörerna och ge dem det tillhörande referensnumret.
När ett erbjudande har slutförts, slängts eller upphört visas nästa tillgängliga erbjudande.
Varje erbjudande har ett utgångsdatum. Om erbjudandet inte spelas innan dess blir det otillgängligt.
Välj informationsikonen för att se information om satsningen och vilken tidpunkt erbjudandet upphör att gälla.

Återbäring till spelare

Återbäring till spelare (RTP) är den teoretiska statistiska procentsatsen av den totala insatssumman i ett spel som betalas ut som vinstsumma med tiden.

Värden beräknas först genom att dela vinsterna med insatserna i en simulering bestående av flera spelomgångar.
Värdet är fast och ändras inte.
Det här spelet har en RTP om 94,18 %.

Ytterligare information

Saldot uppdateras med den summa som vunnits eller förlorats.
Om anslutningen bryts visas det senaste speltillståndet när man återvänder till spelet.

Resultat från det senaste spelade spelet visas.
Om en förfrågan inte hinner nå servern innan anslutningen bryts visas resultatet från det föregående spelet.
Pågående funktioner som kräver interaktion eller beslut kan fortsättas.
Vissa inställningar och funktioner kan saknas i det här spelet.

Datum för senaste ändring: 2022-08-22