Super Cash Drop GigaBlox

SPELREGLER

Välkommen till SUPER CASH DROP GIGABLOX™ med SUPER WILD HJUL, SUPER FREE SPINS och SUPER HJUL EXPANSION!

OM SPELET

SUPER CASH DROP GIGABLOX™ är en videoslot med en hjulstorlek som sträcker sig från 6 x 4 upp till 6 x 6, vilket kan ändras slumpmässigt i varje snurr. Håll utkik efter staplar av wild-symboler som aktiverar SUPER WILD HJUL-funktionen och LÅSTA wild-symboler som ger gratis respins. Under free spins är alla wild-symboler låsta wild-symboler och alla lågt betalande symboler tas bort!

SÅ HÄR SPELAR DU

• Välj din totala insats eller använd det förvalda värdet.

• Tryck på snurr-knappen för att börja spela.

• Vinster multipliceras med insatsen.

GIGABLOX

Spelet har de populära GIGABLOX-hjulen där två till sex hjul kan slås samman till ett kolossalt GIGABLOX-hjul i varje snurr. GIGABLOX är överdimensionerade symboler som på hjulen fungerar som individuella symboler i formationer från 2x2 till 6x6. Vilken symbol som helst kan landa som GIGABLOX, inklusive wild- och bonussymbolen.

SUPER HJUL EXPANSION

• Spelet startar med ett 6x4 spelfält men för varje snurr finns det chans att det ändrar storlek.

• Maximal storlek på spelfältet är 6x6.

• Varje storlek på spelfältet inkluderar ytterligare vinstlinjer. 6x4 har 40 vinstlinjer, 6x5 har 50 vinstlinjer och 6x6 har 60 vinstlinjer.

• Spelet kommer ihåg vilken storlek som är aktiv mellan spelomgångarna. Varje satsning lagras enskilt.

SUPER WILD HJUL

• Om man får en eller fler wild-symboler ersätts alla symboler på hjulet av en wild-symbol.

• Om man får fler än en wild-symbol får vinsterna på hjulet en vinstmultiplikator. Multiplikatorn på ett hjuls wild-symboler är samma som antalet wild-symboler som landade på hjulet när hjulen stannade.

• En wild-symbol på Gigablox räknas som en wild-symbol med anledning av multiplikatorn som räknas ut baserat på antalet vertikala positioner med wild-symbolen.

• Multiplikatorer summeras när de appliceras på vinnande kombinationer som inkluderar de wild-symbolerna.

LÅSTA SUPER WILD HJUL

• I varje snurr finns chansen att wild-symbolerna är LÅSTA WILD-SYMBOLER.

• Om en eller fler låsta wild-symboler landar, aktiveras SUPER WILD HJUL-funktionen och spelas som det har beskrivits ovan. Därtill låses wild-hjulen sedan, inklusive multiplikatorer, och resterande hjul får en gratis respin.

• Om en eller flera nya låsta wild-symboler landar i en respin, aktiveras SUPER WILD HJUL-funktionen enligt tidigare beskrivning. Alla vinster utbetalas och ytterligare en gratis respin tilldelas. Detta fortsätter antingen tills alla fem hjul är wild, eller tills inga nya wild-symboler landar på hjulen.

SUPER FREE SPINS

HUR MAN AKTIVERAR FREE SPINS

• Får du fem eller fler BONUS scatter-symboler aktiveras free spins. En free spin tilldelas för varje symbol du får.

• BONUS scatter-symboler som är Gigablox delas upp till enskilda hjul med anledning av sammanräkningen.

• Free spins kan vinnas på samma snurr när man får LÅSTA wild-symboler. Detta kan endast hända på det första snurret som aktiverar funktionen, och även om det är möjligt för hjul som har vinnande scatter-symboler att snurra igen, har din bonus sparats och startar när den LÅSTA SUPER WILD-HJUL-funktionen är klar.

UNDER FREE SPINS:

• Alla snurr spelas på den maximala hjulstorleken på 6x6 och 60 vinstlinjer.

• Alla låga symboler tas bort från hjulen.

• Wild-symboler är alltid låsta wild-symboler.

• Respins från wild-symboler tilldelas förutom free spins.

• Wild-symboler har en högre chans att förekomma under free spins.

• Ytterligare free spins kan aktiveras under free spins-funktionen genom att få en eller flera BONUS scatter-symboler. En snurr tilldelas för varje symbol du får. BONUS Gigablox delas upp till enskilda hjul med anledning av sammanräkningen.

Free spins spelas med samma vinstlinjer och totala insatsvärde som det aktiverande snurret.

HUR MAN BERÄKNAR VINSTER

• För att beräkna din totala vinst, lägg samman alla symbolvinster.

• För att beräkna en vinst på en enstaka vinstlinje, räkna hur många identiska symboler som finns bredvid varandra på linjen med start från hjulet längst till vänster.

• Om tre eller fler identiska symboler är i linje, se vinstvärdet i vinsttabellen. Enbart den högsta vinstkombinationen per linje betalas.

• Wild-symboler ersätter vilka symboler som helst för att skapa vinster, förutom bonus scatter-symboler eller andra speciella symboler som inte definieras i vinsttabellen.

• Individuella vinster summeras efter snurret och den totala vinsten visas antingen på eller under hjulen beroende på det kombinerade värdet.

SPELPANEL

• Snurrknapp – Satsar och snurrar hjulen.

• Saldo (bankikon) – Visar spelarens kontosaldo.

• Vinst – Visar vinsten för aktuell eller senaste vinstutbetalningssteg (synlig endast när vinsten är högre än noll).

• Insats (markerikon) – Visar nuvarande insats, använd pilarna för att gå upp eller ner en tillgänglig insats åt gången, eller klicka på panelen för att visa alla tillgängliga val.

• Autospel (om tillgängligt) – Du kan spela utan att behöva trycka på snurrknappen varje gång. Välj antal rundor som ska spelas med autospel genom att trycka på Autospel-knappen. I vissa spelklienter kan du välja ytterligare villkor för när autospel ska stoppas. Förlustgränsen i vissa spelklienter förhindrar att du förlorar mer än inställt gränsbelopp under en autospelsession. För att stoppa autospel manuellt, tryck på stoppknappen för autospel.

ALTERNATIV FÖR SPEL

Klicka på ikonen för spelval för att expandera eller minimera spelmenyn.

• Hem – Om den här funktionen är aktiverad på din spelhemsida avslutas spelet och för dig till spellobbyn.

• Spelhistorik – Om denna funktion är aktiverad på din spelwebbplats kan du granska och spela om dina 10 senaste spelrundor.

• Vinsttabell – Här kan du se hur mycket varje symbol betalar ut, beskrivningar av spelfunktioner och information om vinstlinjerna.

• Spelregler – Visar spelets regler.

• Ljud PÅ/AV – Slår på eller av ljudet.

• Turbo PÅ/AV – Om den här funktionen är aktiverad på din spelwebbsida växlar det till turbosnurr-läge.

• Insättning – Om den här funktionen är aktiverad på din spelwebbsida är det en snabblänk till insättningssidan.

(Vissa funktioner och alternativ kanske inte är tillgängliga i din jurisdiktion)

ÅTERBETALNINGSPROCENT

• Den förväntade återbetalningen reflekterar den teoretiska återbetalningen över ett väldigt stort antal snurr av åtskilliga spelare över en längre tidsperiod.

• Den totala teoretiska återbetalningen till spelaren är 95.5%

SLUMPEN

• Enligt en certifierad slumptalsgenerator snurrar hjulen med en rättvis och lika chans för varje stopposition. För mer information, besök https://www.yggdrasilgaming.com/about-us

YTTERLIGARE INFORMATION

• Om spelet avbryts medan det pågår kan du spela om spelrundan efter att ha startat om spelet inom timme/timmar efter avbrottet. Efter det kommer eventuella vinster från avbrutet spel att läggas till på ditt konto. Om du väljer att hoppa över omspelet kommer din vinst omedelbart att läggas till på ditt saldo.

• I de fall omspelsfunktionaliteten inte är tillräcklig ska du kontakta supporten för din spelwebbplats.

• Vid fel på hårdvara/mjukvara blir alla påverkade spelinsatser och -vinster ogiltiga och påverkade insatser återbetalas.

• Detta är spelregler version 1, daterad 31.1.2022. Om du vill ha tillgång till någon tidigare version kan du använda kontaktformuläret på https://www.yggdrasilgaming.com/contact

• Detta är en översättning av de ursprungliga spelreglerna. I händelse av tvetydigheter mellan den engelska versionen och denna språkversion har den engelska versionen tolkningsföreträde.

Den maximala vinsten från ett enda spel är £ 250 000 eller 10 000 xBet - beroende på vad som nås först (eller valutakvivalenter. Andra operatörsgränser kan tillämpa).

Datum för senaste ändring: 2022-02-01