Jackpot jester wild nudge

Jackpot Jester Wild Nudge är enspelautomat med 3 hjul samt spelfunktioner för att öka dina vinster. Under vanlig speltid är målet att försöka få vinnande kombinationer av symbolerna på någon av de 3 hjulen. Utbetalningar beror på antalet mynt som spelas och hur många vinnande kombinationer av symboler du får ihop. Spelet är tillgängligt på både skrivbord och mobil. Teoretisk genomsnittlig avkastning till spelaren (RTP) är: 95.009% - 95.080%.Historiken kommer endast att vara tillgänglig för Skrivbordskanaler

SPELREGLER

Spela 5 rader (satsa 10 eller 20)
När du har satsat 20 överförs alla vinster till SUPER GAME SMÄTAREN
Utdelning sker i enlighet med pristabellen
Sammanfallande vinster på skilda spelrader läggs till
Alla symboler ger vinst från vänster till höger
JESTER är en ERSÄTTARE och ersätter alla andra symboler
Tekniska fel förklarar alla spel och vinster ogiltiga

SUPER GAME

Spela 5 rader (satsa 100) SUPER GAME kan startas när 100 mynt har samlats i SUPER GAME SMÄTAREN under ett Satsa 20-spel
För att starta SUPER GAME, tryck på knappen SUPER GAME
Tryck på HÄMTA när som helst om du vill överföra mynt från ett SUPER GAME till Satsa 10- eller Satsa 20-spel
JESTER är STAPLAS under SUPER GAME
Under SUPER GAME knuffas JESTER-beklädda hjul ut över spelplanen fram till att samtliga positioner på hjulen är JESTER