Dropz

400

Spelbeskrivning

Kom och lek i chokladfabriken.

Dropz är en slot med 6 kolumner och 6 rader med droppande symboler, vinstvägar, chokladblockerande och aktiverande symboler och funktioner, symbolparsmatchning för ökade multiplikatorer och nivåhöjningar. Antal rader kan ökas upp till 8 rader.

Level ups lägger till rader i rutnätet. Aktivera Redropz-bonusspelet för maximalt antal rader och större vinstchanser.

Spelvy

Insatsbelopp och saldo visas alltid i informationsfältet längst ner i spelvyn i den valuta som spelaren har valt. Denna information är alltid tillgänglig under hela spelsessionen. Vinster visas i den valda valutan i mitten av informationsfältet längst ner i spelvyn när du spelar i liggande läge och högst upp i spelvyn när du spelar i stående läge.

Vinstlinjer

Dropz har vinstvägar med 6-8 rader och 6 kolumner.

Specialsymboler

Spelfunktioner

Bonusspel

Starta Redropz bonusspel genom att samla 3 bonussymboler i spelomgången. Spelaren får 5 free drops på den maximala radnivån om 8 rader. Alla mätare och multiplikatorer är behålls in i bonusspelet för ännu större vinstchanser.

Förklaringar av knappar

Spelregler

Dropz är en slot med 6 kolumner och 6 rader med droppande symboler, vinstsätt, choklad som blockerar och aktiverar symboler och funktioner, symbolparsmatchning för ökade multiplikatorer och nivåhöjningar. Antal rader kan ökas upp till 8 rader.

Minsta insats är 2,00 kr, maxinsatsen är 1 000,00 kr. Varje insats är 100 mynt.

Alla vinster börjar med hjulet längst till vänster och betalar endast från vänster till höger på de på varandra följande hjulen. Endast den högsta vinsten per aktiv insatslinje betalas ut.

En spelrunda startar på den valda insatsnivån när spelaren trycker på Spin-knappen.

Spelet kan spelas automatiskt genom att aktivera Auto Spin. Håll ned Spin-knappen eller använd Auto Spin-knappen för att välja antal rundor att spela automatiskt.

Vinster och vinstkombinationer betalas ut enligt vinsttabellen.

Vinster presenteras i spelarens valuta eller i mynt. Spelaren kan själv ändra i Inställningar.

Spelet spelas i två lägen, normalläge och bonusläge med free dropz.

Wild-symboler ersätter alla betalande symboler. En vinnande kombination av alla Wild-symboler betalar som den högst betalande symbolen.

Spelet börjar på nivå 1 med 6 rader där 3 rader blockeras av choklad. Börjar med 729 vinstsätt, ökar för varje exploderad choklad och tillagd rad upp till maximalt 262144 vinstsätt.

En choklad i en cellposition är en blockerare. Den kan innehålla en symbol som ännu inte är i spel men aktiveras när chokladen exploderar vilket utlöser av en intilliggande symbolexplosion. En vinst på en

intilliggande Locked Wild-symbol utlöser också en chokladexplosion.

Efter ett symbolfall betalas vinstkombinationer. Varje symbol i en vinstkombination exploderas och tas bort från rutnätet, förutom Locked Wild-symboler. Intilliggande choklad exploderar sedan och lämnar en tom cell eller dess hållna symbol aktiverad. De återstående symbolerna faller ned och nya symboler faller in för att fylla symbolrutnätet. Om nya vinstkombinationer uppstår upprepas denna avalanche.

Längst upp i spelplanen finns en parmatchande skylt som visar två symboler av samma färg med en belöningsmultiplikator och en vinstmultiplikator.

När parmatchningssymbolerna visas bredvid varandra i rutnätet, kommer de att paras ihop och samlas in mot en parmatchningsmätare. De parade symbolerna kan fortfarande utgöra del i en vinstkombination. Parade symboler kommer att explodera och tas bort från rutnätet efter vinstutvärderingen. Symboler över eller under parade symboler kommer också att explodera och tas bort, förutom Wild-symboler. Choklad kommer att explodera och göra dess hållna symboler aktiverade.

När parmatchningsmätaren är full, läggs belöningsmultiplikatorn till vinstmultiplikatorn. Vinstmultiplikatorn kommer att uppdateras före eventuell vinstvärdering och kommer att tillämpas redan i samma symboldrop och för alla efterföljande vinster. En ny uppsättning parmatchande symboler och belöningsmultiplikator kommer att genereras och visas.

ReDropz-symbolen lägger till 1-2 extra dropz till det pågående basspelet eller bonusspelet.

Locked Wild-symbolen är en Wild-symbol som laddas för att hålla i 3 vinster. Den tas bort efter den senaste vinsten. Locked Wild-symboler stannar kvar mellan redropz men tas bort vid nivåuppgradering.

Spelet har 3 nivåer med ökande antal rader.

Spelet börjar på nivå 1. Nästa nivå låses upp genom att aktivera Level Up- symbolen från chokladen på den aktuella nivån. För varje nivå är antalet

rader:

• Nivå 1: 6 rader med 3 rader i spel och 3 rader blockerade av choklad
  • Nivå 2: 7 rader med 3 rader i spel och 4 rader blockerade av choklad
  • Nivå 3: 8 rader med 3 rader i spel och 5 rader blockerade av choklad

Nivåupplåsningen väntar tills det inte finns några fler vinster, sedan aktiveras Level Up med fler rader och en ny uppsättning symboler. Eventuella multiplikatorer, parmatchningsmätare och insamlade bonussymboler stannar kvar på den nya nivån.

Bonusspelet ger 5 free dropz genom att samla 3 bonussymboler i normalläge.

Bonusspelet väntar tills det inte finns fler vinster och inga fler Redropz väntande, och startar därefter:

• Radanvändning: 8 rader med 3 rader i spel och 5 rader blockerade av choklad
  • Multiplikator och parmatchningsmätare behålls från
  • Choklad från det första symboldroppet är sticky och ingen nya choklad kommer droppa in för de följande free
  • Choklad kan få nya symboler i följande free
  • Locked Wild-symboler behålls mellan free dropz tills de är helt använda.
  • Bonusspelet har ingen nivåupplåsning.

En spelrunda avslutas om spelets maximala vinst uppnås. Vinster utbetalas i slutet av en spelrunda.

Insatsen kan inte ändras under en pågående spelrunda. Den teoretiska utbetalningen (RTP) är 94,0%.

Spelets maximala vinst är 25 000 gånger insatsen.

I händelse av fel annulleras alla insatser och vinster.

Förklaringar av X-iter-knappar

X-iter-regler

X-iter-funktionen erbjuder inköp till olika spellägen.

SUPER BONUS:

Köp en spelrunda som utlöser bonusspelet, börja med en vinstmultiplikator på 10x. Kostnaden är 500 gånger insatsen.

BUY BONUS:

Köp en spelrunda som utlöser bonusspelet. Kostnaden är 100 gånger insatsen.

LOCKED WILDS:

Köp en spelrunda med 3 Locked Wilds som initiallt droppar in i rutnätet. Kostnaden är 25 gånger insatsen.

FEATURE CRESCENDO:

Köp en spelrunda med fler funktioner eller "7"-symboler som droppar in i rutnätet. Kostnaden är 5 gånger insatsen.

BONUS HUNT:

Köp en spelrunda med fler bonussymboler, vilket resulterar i mer än dubbelt så stor chans att utlösa bonusspelet. Kostnaden är 2 gånger insatsen.

En X-iter-funktion köps genom att trycka på X-iter-knappen, välja X-iter- spelläge där kostnaden visas i spelarens valuta och därefter trycka på Spin- knappen.

Funktionen X-iter kan endast aktiveras i basspelet.

Den teoretiska utbetalningen (RTP) för alla X-iters spellägen är 94,0%.

Den lägsta X-iter-kostnaden är 4,00 kr, den maximala X-iter-kostnaden är 500 000,00 kr.

Alla spelregler gäller även i X-iter spellägen.

Datum för senaste ändring: 2022-10-03