Ankh of Anubis

Avbrutet spel

Om din spelrunda avbryts sparas all spel- och insatsinformation tills du öppnar spelet igen. Du kan fortsätta ditt oavslutade spel vid avbrottspunkten. Funktionsfel annullerar alla utbetalningar och spel.

Information

Linjevinster äger rum på antalet valda vinstlinjer, i enlighet med informationen i vinsttabellen och spelreglerna. När man vinner på flera vinstlinjer i en enskild spelrunda läggs alla vinster ihop. Alla vinster från funktioner (så som gratisspinn), bonusspel och/eller spridda symboler (om tillämpligt) läggs också till linjevinster. Alla vinstkombinationer utbetalas i slutet av spelrundan. Gratisspinnfunktioner spelas med samma insats och samma antal valda linjer som spelrundan som aktiverade funktionen – om inte annat sägs. Insatsen kan inte ändras under en pågående spelrunda. För ytterligare information vänligen se spelreglerna.

Spelregler

Ankh of Anubis är en videoslot med 5 hjul som spelas med 576 vinstlinjer, med vinster från vänster till höger.

Ankh of Anubis har en wild-symbol (Anubis), en scatter-symbol (Pyramid), Ankh och andra skatter som högutbetalande symboler, kungliga som lågutbetalande symboler. Wild-symbolen ersätter för alla andra hjulsymboler förutom scatter-symboler för att hjälpa dig att bilda vinstkombinationer.

Funktionen Anubis Wilds aktiveras slumpmässigt på vilket spinn som helst i grundspelet. När den aktiveras läggs wild-symbol(er) till medan hjulen fortfarande snurrar. Denna funktion garanterar inte någon vinstkombination.

Free Spins utlöses när 3 eller fler Scatter-symboler landar på hjulen. 3 Scatters ger 10 Free Spins, 4 Scatters ger 15 Free Spins och 5 Scatters ger 20 Free Spins.

Samlas fem Ankh-symboler in utlöses funktionen Anubis Wilds i Free Spins. När antalet Ankhs som krävs har nåtts kommer Wild-symboler att läggas till på hjulen för att hjälpa till att skapa vinstkombinationer. Effekten utspelas i slutet av spinnet. Resultatet beräknas och utbetalas i enlighet med det. Insamlingen av Ankhs sträcker sig över flera spelrundor under Free Spins. Insamlingsmätaren återställs i slutet av funktionen.

Free Spins kan förlängas när scatter-symbolen visas på hjulen. Om 3, 4 eller 5 Scatter-symboler visas på hjulen delas ytterligare respektive 3, 4 eller 5 free spins ut. Antalet återaktiveringar är obegränsat. Funktionen avslutas när maximal vinst uppnåtts.

Du väljer din insats med insatsknapparna. Tryck på plus- och minusknapparna för att ändra insatsen ett steg. Tryck på STARTA för att starta spelrundan. När symbolerna landar jämförs de med vinstplanen och vinster utbetalas.

Tillgängliga val

• Vinstplan- Visar vinstplanen.
  • Autospel- Slå på eller av autospel genom att klicka på knappen AUTOSPEL. Då spelet är i autospelsläge spelas ett antal omgångar i följd automatiskt med de insatsinställningar som är valda. Autospelsläget avbyts automatiskt då saldot är för lågt eller beroende på dina inställningar.
  • Starta- Hjulen börjar snurra och spelet startar.
  • Stopp- Stannar hjulen så fort det går.
  • Snabbspela- Sätt på för ett betydligt snabbare spel.

Teoretisk avkastning till spelaren i det här spelet är 96.50%.

Datum för senaste ändring: 2019-12-04