Doubles

Välkommen till videoslotten Doubles som har 243 sätt att vinna, dubbelsymboler och möjlighet att välja dubbelsymbol i Freespin-läget.

OM SPELET

• Doubles är en videoslot med 5 hjul och 243 sätt att vinna.
  •  Spelet har nio ordinarie symboler och en Freespin-symbol. De ordinarie symbolerna kan visas både som enskilda och dubbla. Dubbelsymboler räknas som två enskilda symboler så att en vinst kan vara upp till tio symboler lång.
  •  Tre eller fler Freespin-symboler startar Freespins där du väljer vilken symbol som ska omvandla alla sina enskilda symboler till dubbla.
    •  3 Freespin- och Bonus-symboler ger 10 Freespins
    •  4 Freespin-symboler ger 20 Freespins
    •  5 Freespin-symboler ger 40 Freespins
  •  När du kommer till Freespin-läget får du välja en symbol som enbart kommer att visas som dubbelsymbol i Freespin-läget. Övriga symboler kommer att visas som enskilda och dubbla symboler, precis som i basspelet.

SÅ HÄR SPELAR DU

• Välj myntvärde.
  • Tryck på spinnknappen för att börja spela.

SÅ HÄR BERÄKNAS 243 VÄGAR ATT VINNA

• För att beräkna din totala myntvinst för 243 sätt läggs alla vinster för alla enskilda symboler samman.
  • För att beräkna vinsten för en enskild symbol räknas antal hjul i rad som innehåller symbolen, med början från vänster.
  • Om antal hjul i rad som innehåller symbolen är tre eller fler kan du läsa av motsvarande vinstbelopp i vinsttabellen.
  • Ovan inkluderar inte Freespin- och Bonus-symboler som betalar oavsett hur de landar.
  • Beräkna totalvinsten i din hemvaluta genom att multiplicera totala myntvinsten med ditt myntvärde.

ALTERNATIV FÖR SPEL

• Klicka på PLUS-tecknet längst ner till vänster för att expandera eller minimera fönstret med alternativ.
  • Vinsttabell – Här kan du se hur mycket varje symbol betalar, beskrivningar av spelets funktioner och information om vinstraderna.
  • Spelinställningar – Ändra spelets hastighet, ljudvolym och ställ in förutsättningar för när autospel ska stoppas.
  • Spelhistorik – Om denna funktion är aktiverad på din spelwebbplats kan du granska och spela om dina 10 senaste spelrundor.
  • Spelregler – Visar spelets regler.
  • Ljud – Stänger av och slår på ljudet.

SPELPANEL

• Sätt att vinna – Visar hur många sätt du kan vinna på. Antalet sätt kan inte ändras. Insatsen är 25 mynt per spelrunda.
  • Myntvärde – Ändra din insats genom att ändra myntvärde. För att räkna ut hur stor en insats eller en vinst är i din valuta, multiplicera antalet mynt (25) med ditt myntvärde.
  • Insats – Insatsen är alltid 25 mynt per spelrunda.
  • Maxinsats – Ställer in myntvärdet på högsta möjliga. Tryck på Maxinsats-knappen för att få tillbaka myntvärdet du hade tidigare.
  • Spinn-knappen – Startar spelet. När hjulen snurrar ändras Spinn-knappen till Stopp-knapp. Tryck på Stopp-knappen för att omedelbart stoppa hjulen.
  • Autospel – Du kan göra så att spelet fortgår utan att du behöver trycka på Spinn-knappen varenda gång. Välj antal rundor som ska spelas med autospel genom att trycka på Autospel-knappen. Du kan välja ytterligare förutsättningar för när autospel ska stoppas i spelinställningarna. Förlustgränsen i vissa spelklienter förhindrar att du förlorar mer än inställt gränsbelopp under en autospelsession. För att stoppa autospel manuellt ska du trycka på Autospel-knappen.
  • Vinst – Visar vinsten för aktuell eller senaste vinstutbetalningssteg.
  • Saldo – Visar saldot på ditt konto. Är kontantvyn vald, ser spelaren saldosumman i sin egen valuta. Är myntvyn vald, visar fältet antal tillgängliga mynt, baserade på nuvarande myntvärde. Ändrar spelaren myntvärde, kommer saldofältet att uppdateras och visa det nya aktuella antalet tillgängliga mynt.
  • Kontant-/Myntvy – Du kan välja att visa insatsstorlek och saldo i antingen kontanter eller mynt. Om du väljer kontanter omvandlar spelet alla myntvärden till kontanter genom att multiplicera antal mynt med myntvärdet. Du kan växla mellan Kontant- och Myntvy med alternativet i inställningar eller genom att trycka på insatsfältet eller saldofältet.

ÅTERBETALNINGSPROCENT

• Den totala teoretiska återbetalningen till spelaren är 96,0 %.

SLUMPEN

• Hjulen spinns med rättvis och lika möjlighet för varje stopposition enligt en certifierad slumpgenerator. Mer information finns på http://www.yggdrasilgaming.com/en/about-us

YTTERLIGARE INFORMATION

• Om spelet avbryts medan det pågår kan du spela om spelrundan efter att ha startat om spelet inom en (1) timme efter avbrottet. Efter det kommer eventuella vinster från avbrutet spel att läggas till på ditt konto. Om du väljer att hoppa över omspelet kommer din vinst omedelbart att läggas till på ditt saldo.
  • I de fall omspelsfunktionaliteten inte är tillräcklig kan du kontakta supporten för din spelwebbplats.
  • Vid fel på spelmaskin/-program blir alla påverkade spelinsatser och -vinster ogiltiga och påverkade insatser återbetalas.
  • Detta är spelregler version 1.0, daterad 26/8 2015. Om du vill ha tillgång till någon tidigare version kan du använda kontaktformuläret på http://www.yggdrasilgaming.com/en/contact-us
  • Detta är en översättning av de ursprungliga spelreglerna. I händelse av konflikt eller tvetydigheter mellan den engelska versionen och denna språkversion har den engelska versionen tolkningsföreträde.