Raging Rex

Avbrutet spel

Om din spelrunda avbryts sparas all spel- och insatsinformation tills du öppnar spelet igen. Du kan fortsätta ditt oavslutade spel vid avbrottspunkten. Funktionsfel annullerar alla utbetalningar och spel.

Information

Linjevinster äger rum på antalet valda vinstlinjer, i enlighet med informationen i vinsttabellen och spelreglerna. När man vinner på flera vinstlinjer i en enskild spelrunda läggs alla vinster ihop. Alla vinster från funktioner (så som gratisspinn), bonusspel och/eller spridda symboler (om tillämpligt) läggs också till linjevinster. Alla vinstkombinationer utbetalas i slutet av spelrundan. Gratisspinnfunktioner spelas med samma insats och samma antal valda linjer som spelrundan som aktiverade funktionen – om inte annat sägs. Insatsen kan inte ändras under en pågående spelrunda. För ytterligare information vänligen se spelreglerna.

Spelregler

Raging Rex, en 6-hjuls videoslotmaskin med 4096 vinstvägar, tar dig på en otrolig resa till Juraperioden, fylld med enorma dinosaurier och monstruösa vinster. Du kommer definitivt trivas under din vistelse!

Spelet inkluderar en staplad Rasande Rex-joker som vandrar på hjulen medan återspinn delas ut i läget RASERIANFALL; en spridd Meteor som aktiverar RASANDE SPINN – gratisspinnläget; en normal Rex-joker som ersätter alla andra symboler utom spridda; fyra högutbetalande dinosaurier: Velociraptor, Dilophosaurus, Triceratops, Parasaurolophus och sex lågutbetalande fossiler som innehåller mindre djur.

Den staplade jokern Rasande Rex kan stanna fullt ut på hjul 2 till 6 för att aktivera läget RASERIANFALL, där den blir kvardröjande och börjar vandra ett steg i taget mot det första hjulet. Antalet återspinn som krävs delas ut, t.ex. 1 spinn om den landar på hjul 2, men 5 om den är på hjul 6! Återaktivering är inte möjlig eftersom endast en Rasande Rex kan vara i spel!

3, 4, 5 eller 6 spridda Meteorer någonstans på hjulen aktiverar gratisspinnet RASANDE SPINN och 8, 15, 20 eller 30 gratisspinn delas ut, beroende på hur många spridda-symboler du fått. Utöver det har läget RASANDE SPINN två förhistoriska jättefunktioner, JOKERJAKT och DJURISKT RASERI.

JOKERJAKT lägger till X2 eller X3 multiplikatorer till många av de normala Rex-jokersymbolerna men tar bort den staplade Rasande Rex-jokern från spelet. Multiplikatorer kan kombineras upp till x243! Om mer än en joker är del av en vinnande linje kombineras deras multiplikatorer. I DJURISKT RASERI landar Rasande Rex på hjul 2 till 6 och flyttar till ett nytt hjul vid varje spinn. Välj din favoritfunktion och vinn stort!

RASANDE SPINN kan återaktiveras genom att få 2, 3, 4, eller 5+ spridda Meterorer och 5, 8, 15 eller 20 ytterligare spinn läggs till totalen. Gläd dig åt obegränsade gratisspinn!

RASANDE SPINN kan inte aktiveras medan RASERIANFALL pågår.

Du väljer din insats med insatsknapparna. Tryck på plus- och minusknapparna för att ändra insatsen ett steg. Tryck på STARTA för att starta spelrundan. När symbolerna landar jämförs de med vinstplanen och vinster utbetalas.

RTP: 94.34%

Den maximala vinsten från ett enda spel är £ 250 000 eller 10 000 xBet - beroende på vad som nås först (beroende på valuta. Andra operatörsgränser kan tillämpa).

• Stopp- Stannar hjulen så fort det går.

Datum för senaste ändring: 2022-08-29