Lion Strike

Om det här spelet

Det här är en videospelsautomat med 5 hjul och 4 rader.
Målet är att låta hjulen snurra så att symbolerna bildar olika kombinationer.
Vinstkombinationer markeras på hjulen och vinsten utbetalas.
Alla hjul expanderar till 5 rader i FREE SPINS.
Ett extra hjul läggs till och alla hjul expanderar till 5 rader i SUPER-FREE SPINS.

Regler för vägar

Det här spelet har 1 024 vägar i basspelet.
Det här spelet har 3 125 vägar i FREE SPINS.
Det här spelet har 15 625 vägar i SUPER-FREE SPINS.
Vinster utdelas när matchande symboler hamnar bredvid varandra i detta mönster.
Vinster utdelas när minst 3 matchande symboler dyker upp på en väg.
Vägvinster går från vänster till höger från det första hjulet.

Wild-symboler

Den här symbolen dyker bara upp i FREE SPINS.
Wild-symboler skapar egna vinstkombinationer.
Wild-symboler kan ersätta alla symboler utom scatter-symboler.
Wild-symboler kan ersätta andra symboler för att skapa vinnande kombinationer.

Multiplier Wild-symboler

Den här symbolen dyker bara upp i SUPER-FREE SPINS.
Multiplicerar alla vinster i vinnande kombinationer med den här symbolen med 2.
Multiplier Wild-symboler är wild-symboler.
Wild-symboler skapar egna vinstkombinationer.
Multiplier Wild-symboler kan ersätta alla symboler utom scatter-symboler.
Multiplier Wild-symboler kan ersätta andra symboler för att skapa vinnande kombinationer.

Scatter-symboler

3, 4 eller 5 scatter-symboler var som helst på hjulen i basspelet ger 6, 9 eller 12 FREE SPINS.
2, 3, 4 eller 5 scatter-symboler var som helst på hjulen i FREE SPINS ger 3, 6, 9 eller 12 SUPER-FREE SPINS.
Den här symbolen dyker upp i basspelet och FREE SPINS.
Den här symbolen ersätts inte med wild-symboler.
Den här symbolen ger inte vinst.

Funktionen LEJONSPEL

Den här funktionen kan aktiveras i basspelet och i FREE SPINS.
Den här funktionen aktiveras när 3 staplade LEJON-symboler dyker upp på hjul 1.
Sannolikheten att få fler LEJON-symboler ökar avsevärt.

FREE SPINS

3, 4 eller 5 scatter-symboler var som helst på hjulen i basspelet aktiverar funktionen.
6, 9 respektive 12 FREE SPINS delas ut.
Alla hjul expanderar till 5 rader i FREE SPINS.
Vägar ökar till 3 125.
FREE SPINS spelas automatiskt.
Alla insatser som spelas är desamma som det spel som aktiverade funktionen.

SUPER-FREE SPINS

2, 3, 4 eller 5 scatter-symboler var som helst på hjulen i FREE SPINS aktiverar funktionen.
3, 6, 9 respektive 12 SUPER-FREE SPINS delas ut.
Ett extra hjul läggs till och alla hjul expanderar till 5 rader i SUPER-FREE SPINS.
Vägar ökar till 15 625.
SUPER-FREE SPINS spelas automatiskt.
Alla insatser som spelas är desamma som det spel som aktiverade funktionen.

Spelkontroller

Vissa inställningar och funktioner kan saknas i det här spelet.
Saldo: Visar nuvarande saldon.
Krediter: Visar nuvarande saldon.
Total insats: Visar den totala insatsen per spel.
Vägar: Visar antalet spelade vägar per spel.
Vinst: Visar den senaste vinsten.
Knappen Spel: Sätter igång ett spel.

Knappen Hoppa över: Hoppar över händelser för att visa resultatet snabbare. Det påverkar inte spelresultatet.

Knappen Autospel: Visar alternativ för autospel.

Knappen Stoppa autospel: Avbryter den nuvarande autospelsessionen.

Knappen Meny: Visar fler spelalternativ.
Knappen Insats: Visar alternativ för att ändra den nuvarande insatsen.
Knappen Avsluta: Avslutar spelet.

Autospel

Den här funktionen är endast tillgänglig i basspelet.
Vissa inställningar och funktioner kan saknas i det här spelet.
Antalet återstående spel i autospelsessionen visas i spelet.
Autospel låter dig ställa in ett visst antal spel som spelas automatiskt.
Spel spelas med den insats som är vald för tillfället.

Inställningar för autospel

Vissa inställningar och funktioner kan saknas i det här spelet.
Spel: Ställer in antalet spel för autospelsessionen. Autospel avslutas när alla spel har spelats.
Vinstgräns: Ställer in en vinstgräns för autospelsessionen. Autospel avslutas om en vinst uppnår det beloppet.
Förlustgräns: Ställer in en förlustgräns för autospelsessionen. Autospel avslutas om saldot minskar med detta belopp.

Insatsregler

Varje spel kostar lika mycket som den totala insatsen.
Den ursprungliga insatsen är den totala insatsen delad med 20.

Insatsinställningar

Vissa inställningar och funktioner kan saknas i det här spelet.
Knappen Satsa max: Ställer in nuvarande insats till högsta möjliga värde.
Insatsbelopp: Ställer in nuvarande insatsvärde.
Snabbinsatsknappar: Ställer in nuvarande insats till det valda värdet.

Vinstregler

Vägvinster baseras på din ursprungliga insats.
Om flera vinnande kombinationer stannar på samma väg är det bara den högsta av vinsterna som betalas ut.
Bara den högsta vinnande kombinationen per symbolkombination ger utdelning.
Vinsttabellen visar utbetalningen för varje symbol baserat på den nuvarande insatsen.

Vinn upp till-värdet som visas är avrundat nedåt och motsvarar ungefär den högsta möjliga vinsten som kan uppnås i ett givet spel.

Återbäring till spelare

Övergripande RTP: 94,08 %.
LEJONSPEL: 12,31 %.
FREE SPINS: 21,24 %.
Återbäring till spelare (RTP) är den teoretiska statistiska procentsatsen av den totala insatssumman i ett spel som betalas ut som vinstsumma med tiden.

Ytterligare information

Vissa inställningar och funktioner kan saknas i det här spelet.
Saldot uppdateras med den summa som vunnits eller förlorats.
Resultat från det senaste spelade spelet visas.
Pågående funktioner som kräver interaktion eller beslut kan fortsättas.
Om anslutningen bryts visas det senaste speltillståndet när man återvänder till spelet.

Vid funktionsstörningar ogiltigförklaras alla vinster och spel.

Datum för senaste ändring: 2022-12-05