Prosperity Palace

Avbrutet spel

Om din spelrunda avbryts sparas all spel- och insatsinformation tills du öppnar spelet igen. Du kan fortsätta ditt oavslutade spel vid avbrottspunkten. Funktionsfel annullerar alla utbetalningar och spel.

Information

Linjevinster äger rum på antalet valda vinstlinjer, i enlighet med informationen i vinsttabellen och spelreglerna. När man vinner på flera vinstlinjer i en enskild spelrunda läggs alla vinster ihop. Alla vinster från funktioner (så som gratisspinn), bonusspel och/eller spridda symboler (om tillämpligt) läggs också till linjevinster. Alla vinstkombinationer utbetalas i slutet av spelrundan. Gratisspinnfunktioner spelas med samma insats och samma antal valda linjer som spelrundan som aktiverade funktionen – om inte annat sägs. Insatsen kan inte ändras under en pågående spelrunda. För ytterligare information vänligen se spelreglerna.

Spelregler

• Prosperity Palace är en 5-hjuls videobandit som spelas med 10 fasta vinstlinjer och där ett tusenårigt asiatiskt kulturarv sipprar in. Häng på de tursamma tvillingarna och utforska hjulen för att finna rikedomarna!
  • Spelet har en draksymbol som är joker. Jokern ersätter alla andra symboler på hjulen, förutom spridda symboler, för att hjälpa dig bilda vinstkombinationer.
  • Tre spridda Buddha-symboler på hjulen aktiverar en sekvens med 10 gratisspinn. Ytterligare tre Buddha-symboler under dessa gratisspinn ger ytterligare tio gratisspinn. Buddha-symbolen agerar också joker under gratisspinn för att hjälpa dig bilda ännu fler vinstkombinationer!
  • Den spridda Buddha-symbolen visas endast på hjul 1, 3 och 5 under både huvudspel och gratisspinn.
  • Spelet har även en valfri Gamble-funktion som ger möjligheten att mångdubbla totalvinsten från ett spinn i huvudspelet genom att gissa rätt färg på ett dolt kort. Gamble-rundan kan spelas upp till fem gånger i rad.
  • Du väljer din insats med insatsknapparna. Tryck på plus- och minusknapparna för att ändra insatsen ett steg. Tryck på STARTA för att starta spelrundan. När symbolerna landar jämförs de med vinstplanen och vinster utbetalas.

Tillgängliga val

• Vinstplan- Visar vinstplanen.
  • Autospel- Slå på eller av autospel genom att klicka på knappen AUTOSPEL. Då spelet är i autospelsläge spelas ett antal omgångar i följd automatiskt med de insatsinställningar som är valda. Autospelsläget avbyts automatiskt då saldot är för lågt eller beroende på dina inställningar.
  • Stopp- Stannar hjulen så fort det går.
  • RTP:96.25%