Black Knight II

Base Game

bl1 br2

WILD  FEATURE

• WILD är en wild för alla symboler inklusive FEATURE och kan bara visas på hjul 2, 3 och 4.

• WILD räknas bara som 1 FEATURE per hjul oavsett hur många utrymmen på ett hjul den täcker.

• Endast högsta vinsten per vinstkombination betalas ut.

• Alla radutbetalningar har redan multiplicerats med den totala insatsen.

• Vinsttabellen avspeglar aktuell satsningsinställning.

• Radvinster måste inträffa på angränsande hjul, med början från hjulet längst till vänster.

Funktionsbeskrivning

• 3 eller fler FEATURE i följd med början på hjulet längst till vänster utlöser Free Spin Feature och ger 7 Free Spins.

• Alla scatter-utbetalningar har redan multiplicerats med den totala insatsen.

• Klicka på "KLICKA FÖR ATT STARTA" för att starta free spins.

• WILD är en wild för alla symboler inklusive FEATURE och kan bara visas på hjul 2, 3 och 4.

• En WILD som visas på hjul 2, 3 eller 4 kommer att knuffa för att fylla hela hjulet och alla vinster kommeratt värderas efter att WILD knuffar.

• WILD kommer sedan att låsas på plats under återstående free spins.

• Under Free Spins används en alternativ hjuluppsättning

• Vinnande kombinationer för dessa hjul är identiska med basspelet.

• FEATURE visas inte under Free Spin.

• Under free spins gäller samma multiplikator och samma aktiva vinstrader som under snurren som
    utlöste funktionen.

• Scatter-utbetalningar läggs ihop med radvinsterna.

• Funktionen kan inte utlösas igen.

• RTP:95.41%

• Historiken kommer endast att vara tillgänglig för Skrivbordskanaler

Vinstrader

• Vinster på flera vinstrader räknas samman.

• Den totala radsatsningen måste delas upp likvärdigt på varje aktiv vinstrad; av den anledningen är intealla totalsatsningar tillgängliga.

• Totalsatsningen är antalet rader multiplicerat med insatsen på varje rad

• Endast aktiva vinstrader kan registrera vinster.

• Fel annullerar samtliga spel och vinster.