Jade Wins

• Lyckosamma Fu-bebisar står i centrum i det här Asien-inspirerade spelet med en bonusjackpott i fyra nivåer som ökar dina chanser att vinna enormt. När minst tre bonus- eller wildsymboler landar på sammanhängande hjul aktiveras gratissnurrbonusen. Du kan få upp till 10 gratisspel och vinna ännu fler gratisspel medan bonusen pågår!
  • I den slumpmässigt aktiverade bonusväljarfunktionen får du vidröra guldmynt tills du matchar tre likadana Fu-bebissymboler – då vinner du en av fyra bonusjackpottar! I Jade Wins finns även funktionen Power XStream som ökar dina vinstsätt genom att utvärdera priserna utifrån antalet symboler.

SPELFUNKTIONER

• Power XStream: Maximerar antalet vinstsätt genom att utvärdera priserna utifrån antalet symboler oavsett position.
  • Gratisspel: Du får tio gratisspel när minst tre bonussymboler eller wildsymboler landar på sammanhängande hjul. Medan gratisspelsbonusen pågår kan du aktivera fler gratisspel och vinna ännu mer!
  • Bonusväljaren: Varje gång en wildsymbol landar på hjulen i basspelet kan den här funktionen slumpmässigt aktiveras. Med bonusväljaren får du välja tills du får tre matchande symboler. Vilken bonusjackpott du vinner beror på vilka tre Fu-bebissymboler du matchar. Jackpottarna finns i storlekarna mini, liten, stor och störst.

SPELINFORMATION

• Utdelning (RTP): 96,05 %
  • Volatilitet: Hög
  • Minsta insats: 88
  • Standardinsats: 88
  • Maxinsats: 880
  • Minsta valör: 1
  • Maxvalör: 20
  • Standardvalör: 1
  • Hjul: 3x5
  • Utvärdering: 243 vinstsätt
  • Teknik: HTML5
  • Plattform: Mobil & dator

Datum för senaste ändring: 2019-04-26