Lockdown Loot

• Spelautomat med 5 hjul, 15 vinstlinjer

Att spela spelet:

• Tryck på FORTSÄTT på startskärmen för att gå till huvudspelet. Du kan också trycka på VISA INTE IGEN för att hoppa över startskärmen nästa gång du spelar.
  • Tryck på SATSA-knappen för att öppna insatsinställningarna.
  • Tryck på - eller + jämte TOTALINSATS för att välja totalinsats och tryck på Bekräfta.
  • Tryck på SNURRA för att snurra hjulen med aktuell insats.
  • Vid en vinnande snurr visar fältet VINST de sammanlagda vinsterna.

Autospel:

• Hjulen snurras automatiskt i autospel.
  • För att visa listan över alternativ, håll ner snurra-knappen, välj antalet snurrar som ska spelas automatiskt och tryck sedan på STARTA.
  • Det går även att ställa in autospel till TILL-FUNKTION vilket snurrar hjulen tills Gratisspel aktiveras, eller tills du saknar pengar för nästa snurr.
  • Under autospel visas antalet återstående snurr.
  • Autospel slutar när:
    • Hjulen har snurrat det angivna antalet gånger.
    • Du har inte tillräckligt med pengar för nästa snurr.
    • En funktion har aktiverats.
  • Du kan avsluta autospel genom att trycka på STOPPA AUTOSPEL.

Vinsttabell:

• För att öppna vinsttabellen, tryck på i-knappen.
  • Rulla upp eller ner för att kika igenom vinsttabellen.
  • För att stänga vinsttabellen och återgå till huvudspelet, tryck på X-knappen.

Om utbetalningar:

• Spelet spelas med ett fast antal, 15, aktiva vinstrader.
  • Vinstrader representeras av de rader som visar sig ovanför hjulen vilket illustreras i vinsttabellen.
  • Vinster beräknas enligt vinsttabellen. Vinster multipliceras med radinsatsen. Radinsatsen är totalinsatsen delat med 15.
  • Endast den högsta vinnande kombinationen gerutdelning på en given Vinstrad medan samtidiga vinster på olika Vinstrader ackumuleras.
  • För varje snurr visas alla vinster och radvinster tillsammans med den sammanräknade totalvinsten. Vid stora vinster öppnas ett vinstfönster som visar den sammanlagda avkastningen från snurren.

Gräns för maxvinst:

• Spelets maxvinst har en övre gräns. Se Villkoren för mer information.

Wildsymbol

• Spelets WILD-symbol är knytnäven som pryds av ordet ”WILD”.
  • WILD-symboler ersätter alla andra symboler, förutom SCATTER-symbolen, för att skapa bästa möjliga vinstkombination.
  • I huvudspelet kan WILD-symboler dyka upp på hjul 2, 3 och 4 och ha multiplikatorvärden på x1, x2 eller x3.
  • I Gratisspel dyker WILD-symboler upp på hjul 5 och skapas på hjul 1–4 under funktionens gång.
    • Observera: Om fler än 1 WILD-symbol med multiplikator deltar i en vinst används det högsta värdet.

Scattersymbol

• Spelets SCATTER-symbol är kamerasymbolen.
  • SCATTER-symboler kan dyka upp på alla hjul men endast i huvudspelet.
  • När minst 3 SCATTER-symboler dyker upp någonstans på hjulen samtidigt aktiveras funktionen Gratisspel.

Jail Break-funktion

• Symbolpositionen på hjul 5, rad 4 kan slumpmässigt dyka upp med en ram runt sig under en snurr i grundspelet.
  • Om någon av högvinstsymbolerna (1 av 5 fångar) stannar på den symbolpositionen åker ett galler ner över den och en mätare skapas.
  • Siffran i mätaren ökar och stannar slutligen på ett nummer mellan 6 och 12.
  • Symbolen som stannade bakom galler klonas och de nya symbolerna av samma sort dyker upp på andra platser på hjulen.
    • Observera: Antalet klonade symboler är samma som den siffra mätaren stannade på.
  • En klonad symbol ovanpå en WILD-symbol förvandlas omedelbart till en WILD-symbol igen.
  • Klonade symboler läggs till på hjulen och eventuella vinster beräknas.

Gratisspel

• När 3, 4 eller 5 SCATTER-symboler stannar någonstans på hjulen i huvudspelet aktiveras Gratisspel-funktionen.
  • 3 SCATTER-symboler aktiverar 7 gratisspel.
  • 4 SCATTER-symboler aktiverar 12 gratisspel.
  • 5 SCATTER-symboler aktiverar 20 gratisspel.
  • Tryck på ►-knappen och sedan på FORTSÄTT på popup-meddelandet för att påbörja funktionen.
  • En ram på hjul 5, rad 4 stannar kvar på spelplanen under Gratisspel-funktionens gång.
  • Om en fångesymbol stannar på en position med en ram under funktionens gång ges 2 extra gratisspel och alla symboler på spelplanen av samma sort omvandlas till klibbiga WILD-symboler under resten av funktionen.
    • Observera: Maximalt går det att aktivera och återaktivera 35 Gratisspel.
    • Observera: En fångesymbol på hjul 5 omvandlas inte till WILD-symboler.
  • Om en WILD-symbol skapas på ett hjul där det redan finns en klibbig WILD-symbol tilldelas den nya WILD-symbolen på det hjulet en x2-multiplikator.
  • Om en WILD-symbol skapas på ett hjul där det redan finns en klibbig x2 WILD-symbol tilldelas den nya WILD-symbolen på det hjulet en x3-multiplikator.
    • Observera: multiplikatorvärden har ett tak på x3.
  • Om fler än 1 WILD-symbol med multiplikator deltar i en vinst används det högsta värdet.
  • Om en fångesymbol som dyker upp bakom galler också visar sig under en klibbig WILD-symbol så påverkas inte den symbolpositionen.
  • När alla gratisspel färdigspelats summerar en resultattavla vinsten från dem.
  • Tryck på FORTSÄTT på popup-rutan för att gå tillbaka till huvudspelet.

KÖP-FUNKTION

• Med Köp-funktionen kan man välja att aktivera Gratisspel manuellt.
  • Knappen för KÖP-FUNKTION hittar du till vänster om spelplanen.
  • Tryck på knappen KÖP-FUNKTION för att öppna popup-meddelandet där du kan välja hur många Scatter-symboler du vill köpa för nästa snurr.
  • Observera: Scatter-symboler som köpts via KÖP-FUNKTIONEN aktiverar samma antal Gratisspel som Scatter-symboler gör under huvudspelet.
  • Varje fast alternativ erbjuder olika antal Scatter-symboler och kostar olika mycket beroende på totalinsatsen.
  • Funktionskostnaden visas i menyn Köp-funktion.
  • Observera: KÖP-knappen kan komma att inaktiveras om köp av funktionen innebär att någon insatsgräns överskrids eller om du inte har tillräckligt med pengar.
  • Efter att du valt antal Gratisspel, tryck på KÖP-knappen och sedan på för att köpa funktionen till den kostnad som visas.

Utdelning till spelaren:

• Den teoretiska utdelningen till spelaren (RTP) under KÖP-FUNKTION ligger på mellan 95.46–95.56 %.
  • Den teoretiska utdelningen till spelaren (RTP) i grundspelet är 95.63 %.
  • RTP-värdet är den teoretiska utdelningen till spelaren. Det beräknas genom att dela det sammanlagda vinstbeloppet med det sammanlagda insatsbeloppet från 1000000000 simulerade spelrundor.

Vid tappad anslutning:

• Om du tappar anslutningen till internet under:

• Ett snurr, så visar hjulen resultatet efter att du återanslutit och alla eventuella vinster läggs till i ditt saldo.
    • En bonusfunktion eller det utlösande snurret, så kommer du automatiskt till funktionen efter att du återanslutit.
    • Autospel, så genomförs snurren automatiskt, men ytterligare snurr kommer inte automatiskt att starta.
  • Insatser som placerats i avbrutna spel ogiltigförklaras efter 90 dagar.

Systemfel gör alla betalningar och spel ogiltiga.

Datum för senaste ändring: 2023-08-29