Snow Leopard

Spelintroduktion

Snow Leopard är ett spel med 6 hjul med 40 tillgängliga vinstlinjer.
Ett hjul kommer alltid att vara joker.
3 eller fler scatter-symboler ger gratissnurr.

Gratissnurr

3 eller fler scatter-symboler ger upp till 50 gratissnurr i standardspelet.
Jokerhjulet för insatsen kommer att förbli joker för hela gratissnurr-funktionen.
Ytterligare jokerhjul kan rulla in.
Gratissnurr innehåller scatter-symboler, vilket gör det möjligt att vinna extra gratissnurr.
Ytterligare information kan visas genom att trycka på "?"-knappen.

Big Bet

Ett Big Bet-spel består av 5 länkade hjulspinn.
Spelet spelar över TVÅ hjuluppsättningar, fördubbling av antalet rader till 80.
Ett gratissnurrspår samlar in scatter-symboler från båda hjulen, vilket ökar chansen för gratissnurr.
Jokerhjulen kan ha multiplikatorer som appliceras för att öka vinsten av linjevinster.
Ytterligare information kan visas genom att trycka på "?"-knappen.

Så här gör du för att spela

Välj insats –
För att ändra INSATS, använd "+" och "-" för att öka eller minska storleken på din totalinsats.
Börja spela genom att trycka på SNURRA.

RTP:97.75%Historiken kommer endast att vara tillgänglig för Skrivbordskanaler.

Vinstlinjer

Spelet innehåller 40 vinstlinjer.
Alla linjevinstbelopp visas i spelets vinsttabell.
Visa dessa genom att trycka på "?"-knappen.