Sonic Links

Om det här spelet

Välkommen till Sonic Links.
Det här är en videospelsautomat med 5 hjul och 3 rader.
Det innehåller Link&Win™ och Sonic Free Spins.
Det här spelet har 25 lines.

Allmänt

Vinster på en rad betalas ut från vänster till höger enligt VINSTTABELLEN.
Endast den högsta vinsten betalas ut per rad.
Vinster som sker samtidigt på olika insatsrader läggs ihop.
Wild-symboler ersätter alla andra symboler utom Free Spins-symboler och Coin- symboler.
Ersättande Wild-symboler ger högsta möjliga vinnande kombination på en rad enligt VINSTTABELLEN.
Wild-symboler kan skapa sina egna vinstkombinationer när de stannar i en vinstradskombination.
Coin-symboler ger bara vinst i Link&Win™.
Sonic Free Spins och Link&Win™ kan inte aktiveras i samma spel.

Sonic Free Spins

3 Free Spins-symboler som dyker upp på hjul 1, 3 och 5 aktiverar Sonic Free Spins- hjulen.
Free Spins-symboler dyker endast upp på hjul 1, 3 och 5 i basspelet och i Sonic Free Spins.
Det finns 2 snurrande hjul: ett Multiplier-hjul och ett Spins-hjul.
Multiplier-hjulet ger en multiplier enligt VINSTTABELLEN.
Spins-hjulet ger ett antal Sonic Free Spins enligt VINSTTABELLEN.
Alla radvinster under Sonic Free Spins multipliceras med utdelad multiplier.
Få 3 Free Spins-symboler för att få ytterligare Sonic Free Spins motsvarande antalet som delades ut på hjulet.
Att få 3 Free Spins-symboler återaktiverar inte Sonic Free Spins-hjulet.

Den sista insatsen du gjorde i spelet används som insatsbelopp för Sonic Free Spins.

Vinsterna inkasseras automatiskt under Sonic Free Spins.
Det går inte att aktivera Sonic Free Spins i Link&Win™.

Link&Win™

Få 3, 4 eller 5 Coin-symboler var som helst på hjulen i basspelet för chansen att aktivera den här funktionen.
Få 3, 4 eller 5 Coin-symboler var som helst på hjulen i basspelet för att aktivera ECHO CHANCE.
ECHO CHANCE ger chansen att aktivera Link&Win™.
4 Coin-symboler har högre chans att aktivera funktionen än 3.
5 Coin-symboler har högre chans att aktivera funktionen än 4.
6 Coin-symboler var som helst på hjulen i basspelet garanterar den här funktionen.
Coin-symboler dyker endast upp i basspelet och Link&Win™.
Funktionen ger 3 Spins.
De aktiverande Coin-symbolerna från basspelet hålls kvar i början av Link&Win™.
När en eller flera Coin-symboler dyker upp stannar de kvar och spelräknaren återställs till 3.
Funktionen Link&Win™ spelas med 15 fristående hjul.
Bara Coin-symboler och tomma platser dyker upp på hjulen.
Varje Coin-symbol har ett kontantvärde eller ett pris.
Möjliga myntvärden är 1x, 2x, 3x, 4x, 5x, 6x, 7x, 8x, 10x, 12x, 15x, 18x och 20x den nuvarande insatsen.
Möjliga priser är BIG, MAJOR och MEGA.
BIG-priset ger 25x insatsen.
MAJOR-priset ger 80x insatsen.
MEGA-priset ger 300x insatsen.
Om alla 15 hjul fylls med Coin-symboler delas ett SONIC-pris på 5 000x insatsen ut utöver det insamlade vinstbeloppet.
Funktionen avslutas när det inte finns fler Spins eller om SONIC-priset delas ut.
Radvinster, om sådana förekommer, betalas ut innan funktionen påbörjas.
Den sista insatsen du gjorde i spelet används som insatsbelopp för funktionen.
Vinsterna betalas ut i slutet av funktionen.
Det går inte att aktivera Link&Win™ i Sonic Free Spins.

Översättning av speltermer

Följande lista gäller endast språk andra än engelska
SONIC LINKS - SONISKA LÄNKAR
ECHO CHANCE - EKOCHANS
COIN - MYNT
FREE SPINS - FREE SPINS
LINK&WIN™ - LINK&WIN™
SONIC FREE SPINS - SONISKA FREE SPINS
WILD - WILD
MULTIPLIER - MULTIPLIKATOR
SPINS - SPEL
25 LINES – 25 RADER
AWARD - PRIS
BIG - STOR
MAJOR - JÄTTE
MEGA - MEGA
SONIC - SONISK
LAST SPIN – SISTA SPELET
BIG WIN - STORVINST
MEGA WIN - MEGAVINST
EPIC WIN - EPISK VINST
JUST FOR THE WIN - BARA FÖR VINSTEN

Spelkontroller

Inställningar för autospel: Välj antal spel för autospel. Starta och stoppa autospel med knappen Spela.
Saldofält: Visar nuvarande kontosaldo.
Insatsfält: Visar nuvarande insatsbelopp.
Insatsinställningar: Välj ett insatsbelopp.
Vinstfält: Visar utbetalningen för vinstomgångar.
Knappen Spela: Starta spelet med det nuvarande insatsbeloppet som visas i insatsfältet. Att klicka eller trycka på hjulen under ett spel visar resultatet snabbare. Det påverkar inte resultatet.
Vissa inställningar och funktioner kan saknas i det här spelet.

Spelmeny

Avancerade inställningar: Gå till sidorna för ansvarsfullt spelande.
Avancerade inställningar: Öppnar menyn för avancerade inställningar.
Avancerade inställningar: Slå på eller stäng av snabbspel.
Banktjänster: Gå till banktjänstsidorna.
Lobby: Gå tillbaka till lobbyn.
Knappen Meny: Visar fler spelalternativ.
Knappen Vinsttabell: Visar vinsttabeller och spelregler.
Knappen Inställningar: Visar spelinställningarna.
Ljudinställningar: Slå på eller stäng av ljudet.
Vissa inställningar och funktioner kan saknas i det här spelet.

Återbäring till spelare

Återbäring till spelare (RTP) är den teoretiska statistiska procentsatsen av den totala insatssumman i ett spel som betalas ut som vinstsumma med tiden.
Värden reflekterar den genomsnittliga förväntade utdelningen och ändras inte.
Övergripande RTP: 94,18 %.
Värden beräknas först genom att dela de möjliga vinsterna med spelets tillgängliga utfall.

Vid funktionsstörningar ogiltigförklaras alla vinster och spel.

Datum för senaste ändring: 2022-07-05