Golden Chief

Så här gör du för att spela

Spelintroduktion

Golden Chief är ett spel med 5 rullar med upp till 100 tillgängliga vinstlinjer.
Rullarna har 10 eller 20 vinstlinjer som grund men när Chief Wild rullar in ökar det till 50 eller 100 vinstlinjer.
3 eller 4 utspridda symboler ger 1 av 3 bonusrundor.
- Totem Riches
- Cash Canyon
- Gratissnurr med högutökningssymbol
5 utspridda symboler ger jackpotvinst

Totem Riches

Välj en totempåle för att se en kontantmultiplikator.

Varje gång en multiplikator visas kan du välja igen för att fortsätta klättra på totempålarna.

När betala ut visas eller högsta nivån har nåtts får du kontantmultiplikatorn x totalinsatsen.

Cash Canyon

Tryck på Spela-knappen för att snurra hjulet.

Ju längre du kommer i kanjonen desto mer vinner du!

När hjulet stannar på en utbetalningsposition eller vid slutet av stigen betalas innevarande kontantmultiplikator x totalinsatsen.

Gratissnurr

Om gratissnurr ges från bonushjulet kan spelaren använda gratissnurrspeleet för att öka antalet gratissnurr

Heap Wilds är endast tillgängliga i gratissnurr. De expanderar till full höjd och kan expandera upp till 5 rullar i bredd.

Vinsten 5 utspridda symboler

5 utspridda symboler ger ett kontantpris

Detailjer om priserna finns i spelets hjälpavsnitt

Man hittar dem genom att klicka på knappen "?".

Big Bet

Ett Big Bet-spel består inledningsvis av 5 länkade rullspinn.

Ytterligare fördelar är:

- Utökade vinster.

- Dubbel höjdutspridningssymbol.

- Expanderade jokrar som kvarstår till spelets slut.

- Ett extra liv i Totem Riches Bonus.

- Alla spel vid 100 vinstlinjer.

- Större chans för mysteriesymboluppgradering

Visa dessa genom att trycka på "?"-knappen.

Så här gör du för att spela

Välj insats –

För att ändra INSATS, använd "+" och "-" för att öka eller minska storleken på din totalinsats.

Börja spela genom att trycka på SNURRA.

Vinstlinjer

Spelet innehåller upp till 100 vinstlinjer. Spelets grundinställning är 10 eller 20 linjer, beroende på insats.

Alla linjevinstbelopp visas i spelets vinsttabell som multiplikatorvärden.

Alla Big Bet-linjevinstbelopp visas i spelets vinsttabell som kontantvärden.

Visa dessa genom att trycka på "?"-knappen.

Historiken kommer endast att vara tillgänglig för Skrivbordskanaler