The Sword and The Grail

Avbrutet spel

Om din spelrunda avbryts sparas all spel- och insatsinformation tills du öppnar spelet igen. Du kan fortsätta ditt oavslutade spel vid avbrottspunkten. Funktionsfel annullerar alla utbetalningar och spel.

Information

Linjevinster äger rum på antalet valda vinstlinjer, i enlighet med informationen i vinsttabellen och spelreglerna. När man vinner på flera vinstlinjer i en enskild spelrunda läggs alla vinster ihop. Alla vinster från funktioner (så som gratisspinn), bonusspel och/eller spridda symboler (om tillämpligt) läggs också till linjevinster. Alla vinstkombinationer utbetalas i slutet av spelrundan. Gratisspinnfunktioner spelas med samma insats och samma antal valda linjer som spelrundan som aktiverade funktionen – om inte annat sägs. Insatsen kan inte ändras under en pågående spelrunda. För ytterligare information vänligen se spelreglerna.

Spelregler

The Sword and The Grail är en 5-hjuls videobandit med 20 fasta vinstlinjer. Sword kan visas på ALLA hjul; 3 eller fler aktiverar Free Spins. Grail är Wild och kan visas på ALLA hjul; denna symbol ersätter alla andra symboler utom Sword.

Grail kan visas som en Multiplier Wild på ALLA spinn. Värdena av multiplikatorn är: 2, 5, 10 och 100. Om Grail ersätter en annan symbol som en Multiplier Wild så multiplierar den vinsten med tillhörande multiplikatorvärde.

3 eller fler Swords på ett enskilt spinn aktiverar progressiva Free Spins. Ytterligare Swords som visas under Free Spins samlas in för att hjälpa dig att avancera genom de fyra Free Spin-stegen. Aktiveras Free Spins med 3, 4 eller 5 Swords startar Free Spins-insamlingen med 3, 4 eller 5, beroende på hur många Swords du fått.

Initialt tilldelas 5 Free Spins när Free Spins aktiveras där Grail som Multiplier Wild har ett värde om X2.

För att avancera till andra steget måste du samla 6 Swords (inklusive Swords som aktiverade Free Spins) under det första steget. Avancemang till andra steget ger ytterligare 5 Free Spins där Grail som en Multiplier Wild har ett värde om X5.

För att avancera till tredje steget måste du samla 11 Swords (inklusive Swords som aktiverade Free Spins) under det första och andra steget. Avancemang till tredje steget ger ytterligare 5 Free Spins där Grail som en Multiplier Wild har ett värde om X10.

För att avancera till det sista steget måste du samla 18 Swords (inklusive Swords som aktiverade Free Spins) under det första, andra och tredje steget. Avancemang till sista steget ger ytterligare 5 Free Spins där Grail som en Multiplier Wild har ett värde om X100! Sword visas inte under det sista steget.

Varje Free Spin-steg påbörjas efter att det tidigare Free Spin-steget avslutats.

Du väljer din insats med insatsknapparna. Tryck på plus- och minusknapparna för att ändra insatsen ett steg. Tryck på STARTA för att starta spelrundan. När symbolerna landar jämförs de med vinstplanen och vinster utbetalas.Teoretisk avkastning till spelaren i det här spelet är 96.53%.

Tillgängliga val

Vinstplan
- Visar vinstplanen.
Autospel
- Slå på eller av autospel genom att klicka på knappen AUTOSPEL. Då spelet är i autospelsläge spelas ett antal omgångar i följd automatiskt med de insatsinställningar som är valda. Autospelsläget avbyts automatiskt då saldot är för lågt eller beroende på dina inställningar.
Starta
- Hjulen börjar snurra och spelet startar.
Stopp
- Stannar hjulen så fort det går.
Snabbspela
- Sätt på för ett betydligt snabbare spel.

Datum för senaste ändring: 2019-08-27