Pigeons From Space

Spelautomat med 5 hjul, 36 vinstlinjer

Målet med spelautomaten Pigeons From Space!™ är att uppnå vinnande symbolkombinationer genom att snurra hjulen.

Att spela spelet:

• Antalet aktiva vinstrader är permanent inställt på 36.
  • Totalinsatsen motsvarar 10x myntvärdet.
  • Tryck på STARTA på startskärmen för att starta spelet.
  • För att öppna insatsinställningarna trycker du påmynt-knappen.
  • Med knapparna + och - kan du välja din totalinsats.
  • Tryck på SNURRA för att snurra hjulen med aktuell insats.
  • Vinster beräknas i enlighet med vinsttabellen.
  • Information om vinstrader får du genom att trycka på i och scrolla till Vinnande vinstrader.

Autospel:

• Hjulen snurras automatiskt i autospel.
  • Ta fram listan över alternativ genom att hålla nere snurra-knappen, välj antalet snurr som ska spelas automatiskt och tryck sedan på ▶︎.
  • Autospel har även inställningen TILL-FUNKTION vilket snurrar hjulen tills en funktion aktiveras.
  • Under autospel visas antalet återstående snurr.
  • Autospel slutar när:
    • Hjulen har snurrat de angivna antalet gånger.
    • Du inte har tillräckligt med pengar för nästa snurr.
    • En funktion har aktiverats.
  • Du kan avsluta autospel genom att trycka på ◼︎.

Vinsttabell:

• Öppna vinsttabellen genom att trycka på i.
  • Du kan navigera i vinsttabellen med hjälp av rullningslisten.
  • Stäng vinsttabellen och återgå till spelet genom att trycka på X.

Vinstrader:

• Vinstrader representeras av symbolramar som visar sig ovanför symbolpositioner på varje hjul i enlighet med vinsttabellen.
  • Radvinster kan bildas på vilken vinstrad som helst och måste inträffa på angränsande hjul från vänster till höger med start från hjulet allra längst till vänster. Radvinster multipliceras med ditt myntvärde.
  • På en given Vinstrader, ger endast den högsta vinnande kombinationen utdelning medan samtidiga vinster på olika Vinstrader ackumuleras.

Maximal vinstgräns:

• Spelets maxvinst har en övre gräns. Se Villkoren för mer information.

Wildsymbol:

• Wild-symbolen kan ersätta alla andra symboler, förutom Sädesfältscirkel-symbolen, den Blå duvan samt Purpurduvan, för att skapa bästa möjliga vinstkombination. Wild-symbolen dyker inte upp på de snurrande hjulen. Wild-symboler dyker endast upp när de släpps ner av den Blå duvan.

Sädesfältscirkel:

• Sädesfältscirkel-symbolen släpps ner av Purpurduvan som en del av Omsnurr-funktionen eller Gratisspel-funktionen.
  • Kontantpriserna på alla Sädesfältscirkel-symboler betalas ut en gång efter Omsnurr- eller Gratisspel-funktionens slut.

Blå duva:

• Om en Blå duva stannar på hjulen i huvudspelet aktiveras antingen Omsnurr-funktionen eller Gratisspel-funktionen.
  • Om en Blå duva stannar på hjulen förvandlas den position den stannar på till Wild. 1–3 angränsande symbolpositioner blir också Wild.

Purpurduva:

• Om en Purpurduva stannar på hjulen i huvudspelet aktiveras antingen Omsnurr-funktionen eller Gratisspel-funktionen.
  • Om en Purpurduva stannar på hjulen under en snurr förvandlas den symbolposition den stannar på till en Sädesfältscirkel-symbol. Den visar ett kontantvärde som motsvarar summan av dess kontantvärde, snurrens alla samtidiga radvinster samt kontantpriserna för alla Sädesfältscirkel-symboler som redan fanns på hjulen.

Omsnurr:

• När en Blå duva ELLER en Purpurduva stannar under en snurr i huvudspelet aktiveras Omsnurr-funktionen.
  • När både en Blå duva OCH en Purpurduva stannar under en snurr i huvudspelet aktiveras inte Omsnurr-funktionen.
  • En omsnurr tilldelas.
  • Om en Blå duva stannar håller sig alla Wild-symboler den släpper ner kvar på skärmen under Omsnurr-funktionen.
  • Om en Purpurduva stannar håller sig alla Sädesfältscirkel-symboler den släpper ner kvar på skärmen under Omsnurr-funktionenSädesfältscirkel-symbolens värde betalas ut en gång efter funktionens slut.
  • Under omsnurren kan ytterligare en Duva stanna vilket ger en omsnurr till.
  • Om inga Duvor stannar under omsnurren avslutas funktionen efter att omsnurren har utvärderats.

Gratisspel:

• När både en Blå duva OCH en Purpurduva stannar under en snurr i huvudspelet aktiveras Gratisspel-funktionen.
  • Om den visar sig i den aktiverande snurren kommer den Blå duvan att släppa ner WILD-symboler medan Purpurduvan släpper ner en Sädesfältscirkel-symbol.
  • gratisspel tilldelas.
  • Under Gratisspel håller sig alla Wild- eller Sädesfältscirkel-symboler som släppts ner kvar på skärmen till funktionens slut.
  • Kontantpriserna på alla Sädesfältscirkel-symboler betalas ut en gång efter funktionens slut.
  • Det går inte att återaktivera gratisspel under gratisspel.
  • Det går inte att aktivera Omsnurr-funktionen under gratisspel.
  • Gratisspel spelas med samma insats som placerades under den snurr som aktiverade dem.

Utdelning till spelaren:

• RTP-värdet är den teoretiska utdelningen till spelaren. Det beräknas genom att dela det sammanlagda vinstbeloppet med det sammanlagda insatsbeloppet från 1000000000 simulerade spelrundor.
  • Lägsta teoretiska utdelning till spelaren (RTP) är 94.82% och maximal teoretisk utdelning till spelaren (RTP) är 94.95%.

Köpbonus:

• I spelet finns i vissa fall alternativet KÖPBONUS.
  • Vid köp av en bonus aktiveras Gratisspel-funktionen.
  • Tryck på KÖPBONUS-knappen för att välja insatsnivå för Köpbonusen och bekräfta köpet.
  • Så snart du har bekräftat köpet av Köpbonusen börjar hjulen att snurra och en funktion aktiveras.

Anmärkning om frånkopplingar:

• Om du tappar anslutningen till internet under:
    • En snurr, snurren kommer att fullbordas automatiskt och eventuella vinster föras över till ditt saldo.
    • En bonusfunktion eller det utlösande snurret, så kommer du automatiskt till funktionen efter att du återanslutit.
    • Autospel, så genomförs snurren automatiskt, men ytterligare snurr kommer inte automatiskt att starta.
  • För att se resultatet från föregående runda efter att du loggat in i portalen på nytt, tryck på spelhistorikikonen i verktygsfältet längst ner.
  • Insatser som placerats i avbrutna spel ogiltigförklaras efter 90 dagar.

Systemfel gör alla betalningar och spel ogiltiga.

Datum för senaste ändring: 2023-01-13