Vegas Megaways

Presentation av spelet:

Vegas Megaways är en videoslot med sex hjul och responsvinster, till exempel Big Time Gamings unika Megaways™.

Så här spelar du:

Välj din insats genom att trycka på vänster- och högerpilarna på insatsen. Insatsens värde visas på insatsskärmen.

Alla utbetalningar multipliceras med insatsen för varje enskilt spinn.

Autospel:

För att ställa in Autospel trycker du på autoknappen. Detta visar Autospelskärmen som spelaren kan använda för att ändra antalet spinn, ställa in en förlustgräns och en vinstgräns. Spelaren kan välja Starta för att påbörja autospel när en förlustgräns har ställts in. När Autospel är aktiverat ändras spelknappen till en stoppknapp. Antalet återstående Autospel visas på stoppknappen. Spelaren kan avbryta Autospel genom att trycka på stoppknappen. Autospelet avbryts automatiskt om någon av de begränsningar som har angivits uppnås eller om något sker som kräver att spelaren agerar.

Automatiskt spel är kanske inte tillgänglig i din jurisdiktion.

Starta spinnet:

Tryck på spelknappen för att starta ett spinn med vald insats. Hjulen kommer att snurra för att sedan stanna och visa resultatet.

Bonusköp:

Tryck på knappen Bonusköp för att komma till menyn Bonusköp.

Du kan köpa 10 Gratisspinn för 75 gånger Gratisspinn-insatsen, eller 20 Gratisspinn för 150 gånger Gratisspinn-insatsen.

Gratisspinn-insatsen kan ändras genom att trycka på plus- och minusknapparna på displayen för Gratisspinn-insatsen. Gratisspinn- insatsen kommer att gälla för alla Gratisspinn.

Tryck på priset för att köpa bonusen till det priset. Beloppet kommer att dras från ditt saldo.

Att köpa en bonus startar VIP-spelet.

Bonusköp kan vara begränsade eller otillgängliga i din jurisdiktion.

Extrarulle:

Extrahjulet lägger till en symbol på det hjul som det ligger under för hjul 2, 3, 4 och 5.

Respons:

Varje vinstsymbol är del av en respons och ersätts av symboler från den övre delen av hjulen och från extrahjulets högra sida.

Symbolvinster:

En vinst ges när matchande symboler, oavsett höjd, visas i rad, från vänster till höger, med start på första hjulet till vänster.

Den högsta vinsten betalas ut för varje vinnande kombination. Alla vinnande kombinationer räknas samman. Se UTBETALNINGAR för mer information.

Wild:

Wild ersätter alla symboler förutom Scatter. Wild finns endast på extrahjulet.

Scatter:

Scatter-symbolen kan visas på vilken som helst av de sex vertikala hjulen. Få tre Scatters för att vinna 8 gratisspinn och starta VIP-spelet.

Varje ytterligare Scatter flyttar dig upp ett steg i prisstegen för VIP-spel.

VIP-spel:

VIP-spelet ger dig chansen att vinna upp till 50 gratisspinn.

Spelets prisstege har 12 steg. Stegvärdena är 8, 10, 12, 14, 16, 18, 20,

22, 25, 30, 40 och 50 gratisspinn.

Startsteget bestäms av antalet Scatters som utlöste funktionen. Steg 1 för 3 Scatters, steg 2 för 4 Scatters, och så vidare.

Steg 2 och steg 7 är säkerhetssteg. Att nå dessa steg garanterar minst 10 respektive 20 gratisspinn.

Hämta ut/Spela:

För att starta gratisspinn utan att spela trycker du på HÄMTA UT.

Spela genom att välja antingen spader, hjärter, klöver eller  ruter  och tryck på SPELA.

En lyckad spelomgång flyttar dig ett steg upp på prisstegen.

En    misslyckad    spelomgång     lämnar    funktionen    med          0,  10 eller  20 gratisspinn beroende på vilket steg du nått.

HÄMTA UT är inaktiverat vid steg 2 och steg 7 eftersom de är riskfria spel.

Tips:

För varje spel får du ett tips. Tipsen är Ta bort två, Vinstodds och Alla Odds.

Ta bort två tar bort två felaktiga svar.

Vinstodds visar det mest sannolika svaret och hur stor chansen är att det är rätt.

Alla odds visar vilken chans varje svar har att vara det rätta.

Gratisspinn:

Under gratisspinn finns en obegränsad vinstmultiplikator som börjar på 1 och ökar med 1 efter varje respons.

Scatter-symboler för gratisspinn kan dyka upp i extrahjulet och ge  en extra gratisspinn. Den insats som användes för att utlösa gratisspinn används så länge det finns gratisspinn kvar.

När det är slut på gratisspinn visas den totala vinsten för alla spinns. Eventuella vinster krediteras spelarens konto och därefter fortsätter det vanliga spelet.

Scatter för gratisspinn:

Scatter-symbolen     för    gratisspinn    kan    dyka    upp    i  extrahjulet  under gratisspinn.

3 scatters = 4 extra gratisspinn. 4 scatters = 8 extra gratisspinn.

Återbetalningsgrad (RTP):

Återbetalningsgrad (RTP) är den teoretiska statistiska procentandelen av den totala insatsen i ett spel som betalas ut som vinst över tiden. Värdena beräknas initialt genom att de totala utbetalningarna divideras med de totala insatserna från en simulering av flera spelomgångar. Värdena

återspeglar maximal förväntad RTP och ändras inte. RTP definieras i olika stadier eller lägen av spelet.

Total RTP: 96,29%

Bonusköp RTP: 96,30%

Allmän information:

Om du väljer att spela i VIP-spel, den optimala strategin är att välja svaret som anges av tipset gör Vinstodds och att välja ett svar med den högsta procentandelen i tipset för Alla odds.

Systemfel avbryter alla utbetalningar och spel.

Datum för senaste ändring: 2022-08-09