Dyn-a-Miners

Guld i sikte! Spräng dig fram till rikedomarna i Dyn-a-Miners! Lås upp bergets hemligheter med dynamit-scattersymboler medan du snurrar. Aktivera bonusrundan med gratissnurr och välj stenblock för att få upp till 25 gratissnurrar med en 6x-multiplikator. Bonusen bjuder på 5 extra vinstlinjer och en garanterad vinst på varje snurr. Den kan återaktiveras för att ge ännu fler gratissnurrar!

Så satsar du

Dyn-a-Miners har 15 vinstlinjer i grundspelet och 20 vinstlinjer i bonusrundan med gratissnurr.

Meny för insatskonfiguration

Tryck på kugghjulsikonen för att öppna menyn för insatskonfiguration.

Tryck på OK för att bekräfta och stänga menyn för insatskonfiguration.

Mynt

Visar aktuellt antal spelade mynt.

Spel sker alltid på 15 vinstlinjer i grundspelet och 20 vinstlinjer i bonusrundan med gratissnurr.

Myntvärde

Visar aktuellt myntvärde i vald valuta.

Total insats

Visar aktuell total insats i vald valuta.

Tryck på minusknappen (–) för att minska den totala insatsen.

Tryck på plusknappen (+) för att öka den totala insatsen.

Tryck på TOTAL INSATS för att öppna menyn för insatskonfiguration.

Snurra

Tryck på cirkelpilen för att lägga insatsen och snurra hjulen.

Autosnurrfunktion

Autosnurr spelar automatiskt spelet ett givet antal snurrar med aktuell total insats samt det valda antalet vinstlinjer.

För jurisdiktioner där autosnurr är aktiverat: Välj antal autosnurrar, förlustgräns och (valfri) enkelvinstgräns.

När du har valt önskad insatskonfiguration trycker du på AUTOSNURR och väljer hur många snurrar som ska spelas med de aktuella insatsinställningarna.

Autosnurr spelar det angivna antalet snurrar tills STOPP trycks ned, en bonus aktiveras, saldot är för lågt för att snurra igen, eller tills en inställd vinst-/förlustgräns nås.

Autosnurr är endast tillgängligt i godkända jurisdiktioner.

Scattervinster

När minst två scattersymboler dyker upp någonstans på hjulen betalas en scattervinst ut. Ju fler scattersymboler, desto större vinst.

Scattersymbolen i bonusrundan med gratissnurr skiljer sig från scattersymbolen i grundspelet och ger utdelning enligt en annan vinsttabell. Under bonusrundan med gratissnurr multipliceras dessutom scattervinsten med 20 gånger det aktiverande myntvärdet.

Bonusrunda med gratissnurr

Bonusrundan med gratissnurr aktiveras när tre bonussymboler dyker upp på intilliggande hjul på en vinstlinje. De här symbolerna dyker uteslutande upp på hjul 1, 2 och 3.

Aktiverar du bonusrundan med gratissnurr får du till att börja med 3 gratissnurrar med en 1x-multiplikator. Hjulen i bonusrundan med gratissnurr ger större utdelning än hjulen i grundspelet.

Innan bonusrundan med gratissnurr startar får du utforska berget och välja bland 30 stenblock. Val kan ge extra gratissnurrar, extra multiplikatorer eller aktivera bonusen. Varje val som inte startar bonusen ger ytterligare ett val. Du kan få upp till 22 gratissnurrar och en 6x-multiplikator per bonus.

Under bonusrundan med gratissnurr adderas 5 vinstlinjer till grundspelets ursprungliga 15 vinstlinjer.

Bonusrundan med gratissnurr återaktiveras när tre bonus-scattersymboler dyker upp någonstans på hjulen. De symbolerna dyker endast upp på hjul 1, 2 och 3. Vid återaktivering av bonusrundan med gratissnurr får du ytterligare gratissnurrar motsvarande det ursprungliga antalet gratissnurrar i början av gratissnurrarna.

Bonusen kan återaktiveras flera gånger upp till högst 999 gratissnurrar per bonus.

Gratissnurrar spelas med samma myntvärde som det aktiverande snurret.

Varje snurr under bonusrundan med gratissnurr innebär en garanterad vinst. Varje gratissnurr ger minst 3 gånger bonusmultiplikatorn gånger det aktiverande myntvärdet i vinst.

En vinst med 5 jokersymboler multipliceras med myntvärdet men inte med bonusmultiplikatorn.

Alternativ

Alla ljud

• Sätt på och stäng av spelljud.

Regler

Vid felanvändning, eller om fel uppstår, kommer alla betalningar och spel att annulleras.

Alla linjevinstsymboler måste dyka upp på en spelad linje och på intilliggande hjul, med början från hjulet längst till vänster.

Endast den högsta vinsten på varje vinstlinje utbetalas. Linjevinster multipliceras med myntvärdet på den vinnande linjen. Sammanfallande radvinster på olika vinstrader läggs till.

Endast den högsta scattervinsten per scattersymbol betalas ut. När flera scattervinster med olika scattersymboler inträffar samtidigt läggs de ihop. Scattervinster multipliceras med den totala insatsen under grundspelet och med 20 gånger myntvärdet under bonusrundan med gratissnurr.

Spridda vinster är fristående från linjevinster och läggs också till det totala utbetalningsbeloppet.

Bonusvinster är oberoende av linjevinster och läggs ihop med det totala vinstbeloppet.

Bonussymboler dyker endast upp på hjul 1, 2 och 3 i grundspelet och i bonusrundan med gratissnurr.

Jokersymbolen ersätter alla symboler utom bonus- och scattersymboler i grundspelet och i bonusrundan med gratissnurr.

Vinster visas i vald valuta.

Oavsett insatsstorlek kan det i vissa jurisdiktioner finnas ett vinsttak på enskilda transaktioner. Se vinsttabellen för mer information. En transaktion innefattar resultatet av bonusen plus utfallet som aktiverade bonusen. Om tilldelningstaket är nått för bonus, avslutas bonus direkt, även om det finns kvarvarande gratissnurr.

For dette spil er den langsigtede, teoretisk forventede tilbagebetaling 94.08%.

Ytterligare information

Immateriell egendom

© 2023 IGT. De varumärken och/eller tjänstebeteckningar som används häri är antingen varumärken eller registrerade varumärken tillhörande IGT, dess dotterbolag eller dess licensgivare.

Senast uppdaterad 4 oktober 2022

Datum för senaste ändring: 2023-03-27