Raven's Eye

Spelregler

Notering: Videosloten Raven’s Eye omnämns som Raven’s Eye, Spelet eller Spel.

1. Raven´s Eye är en videoslot med 5 hjul och 30 vinstlinjer med mysterysymboler. Spelet innehåller ett bonusspel med mystisk samling. Den teoretiska återbetalningen tillspelare är 96,1 %

2. En spelrunda startas med action-knappen och spelar spelet med den valda insatsnivån.

3. Autospelspelar spelet automatiskt så många rundor som är inställda i autospelsidan.

4. Alla vinster betalas ut enligt vinsttabell.

5. Alla vinnande spellinjer i en spelrunda läggs ihop och presenteras islutet av varje spelrunda.

6. Alla vinster presenteras och betalas ut i vald valuta.

7. Endast den högsta vinsten per vinstlinje betalas ut, enligt kombinationer angivna i vinsttabellen.

8. Wild-symbolerna ersätter alla andra symboler förutom scatter-symbolen.

9. Raven Mysteriesymbolen är en mysteriesymbolsom ersätts av andra symboler. I basspelet; om Raven mysteriesymboler visas på 3 eller fler hjul triggar det bonusspelet. Antal gratisspinn beror på hur många mysteriesymboler som hamnar på hjulen.

10. I bonusspelet samlas Raven-klot isyfte att fylla symbolmätaren. När en mätare är fylld, så förvandlas symbolen till en mysteriesymbol under resterande tid av bonusspelet och spelaren tilldelas 3 extra gratisspinn.

11. Inga insatser kan ändras under en spelrunda.

12. Vid fel ispelets funktion hävs alla påverkade insatser och vinster.

Knapp

Funktion

1

Klicka för att starta en spelrunda med den nuvarande valda insatsen. På datorn kan du också använda mellanslagstangenten. .

2

Öppnar insatssidan där du kan välja din insats.

3

Öppnar autospelsmenyn där du kan välja dina autospelsinställningar.

4

Öppnar spelreglerna där du kan läsa vilka regler som gäller för spelet.

5

Öppnar vinsttabellen där du kan läsa om utbetalningar och spelets specialfunktioner

6

Hoppar över den nuvarande presentationen

7

Sätter på eller av ljudet. Ytterligare ljudnedladdningar kan ske när ljudet sätts på.

14

Lämnar spelet.

8

Lämnar den nuvarande sidan och återgå tillspelet.

9

Öppnar ett seperat fönster med en detaljerad vy över spelrundan

10

Slår på/av vibrationer

12

Startar spelets specialfunktion (Free Spins). Antalet Free Spins visas i övre delen av knappen

13

Stoppar ditt pågående autospel. Antalet återstående autospelrundor visas i övre delen av knappen.

Ordbok

Big Win

Storvinst

Bonus Game

Bonusspel

Bonus Epic Win

Episkvinst

Free Spins

Gratissnurr

Loading

Laddar

Mega Win

Megavinst

Total Win

Totalvinst

Ultra Win

Ultravinst

Datum för senaste ändring: 2019-06-18