Sword Of Destiny

GRUNDSPEL

sod1

• JOKER är joker för alla symboler som visas i grundspelet förutom XZONE och BONUS.
  • XZONE visas bara på hjul 2, 3 och 4.
  • Endast högsta vinsten per vinstkombination betalas ut.
  • Alla radutbetalningar multipliceras med multiplikatorn.
  • Radutbetalningar måste inträffa på angränsande hjul, med början på hjulet längst till vänster.

GRUNDSPELETS FUNKTIONER

sod2

• Någon av följande 4 funktioner kan utlösas på alla spinn i grundspelet.
  • Skärmen utökas och 2 rader till samt 25 extra vinstrader läggs till för spinnet.
  • Grupperade jokrar: 1–3 hjul fylls med GRUPPERAD JOKER. GRUPPERAD JOKER är joker för JOKER.
  • Slumpmässiga jokrar: 4–9 positioner täcks av JOKER.
  • Bildjokrar: 4–10 positioner som ligger intill varandra täcks av JOKER.
  • Uppgradering av symboler: 2 eller fler av följande symboler: FLASKA, HANDSKE, HALSBAND, SKRIFTRULLE byts till en av följande symboler: SVÄRDSMAN, SVÄRDSKVINNA, SLOTT.
  • Grundspelets funktioner finns inte tillgängliga för ett spinn som utlöser frispelsbonus eller funktionen tempeltornsjackpot.

FRISPELSBONUS

sod3

• 3 spridda XZONE utlöser frispelsbonus och ger 8 frispel samt 2 gånger den totala insatsen.
  • Under frispelsbonus ger varje spridd XZONE 1 ytterligare gratisspinn.
  • Vid varje frispel tillämpas en multiplikator på 2–10 gånger på varje vinstkombination.
  • Olika vinstkombinationer kan ha olika multiplikatorer.
  • Multiplikatorerna visas ovanför hjulen.
  • Multiplikatorerna kan ändras efter vinnande spinn.
  • Multiplikatorerna tillämpas bara på radutbetalningar.
  • Under frispelsbonus ger 3 spridda XZONE inte 8 frispel och ger inte 2 gånger den totala insatsen.
  • Utbetalningar som visas ovanför hjulen har redan multiplicerats med den tilldelade multiplikatorn och insatsmultiplikatorn.
  • En alternativ hjuluppsättning används vid gratisspelsbonus.
  • Vinstkombinationer för dessa hjul är identiska med grundspelet, förutom att BONUS inte visas på hjulen och JOKER inte visas på hjul 1.

FUNKTIONEN TEMPELTORNSJACKPOT

sod4

• BONUS kan visas på hjul 1, 3 eller 5 vid varje spinn med insats.
  • 3 spridda BONUS utlöser funktionen tempeltornsjackpot.
  • En stege med 16 steg visas på skärmen.
  • Stegen innehåller kontantvinster och de tre jackpotarna.
  • 20 MYNT visas i 4 grupper om 5, och 3 val tilldelas.
  • Varje val ger 1–6 steg uppför stegen.
  • När alla val har gjorts tilldelas det pris som motsvarar det högsta uppnådda steget.
  • Alla värden som visas i funktionen tempeltornsjackpot tilldelas så som de visas.
  • Funktionen tempeltornsjackpot finns inte tillgänglig vid ett spinn som utlöser frispelsbonus.

VINSTRADER

• Alla rader är aktiva på alla insatsnivåer.
  • Alla vinstkombinationer i ett enskilt spel är begränsade och överskrider inte 250 000,00 £. Det är inte säkert att det går att nå denna gräns i ett enstaka spel med alla insatskonfigurationer.
  • Vinster på flera vinstrader räknas samman.
  • Fel annullerar samtliga spel och vinster.
  • Den totala radinsatsen måste delas upp likvärdigt på varje aktiv vinstrad; av den anledningen är inte alla totalinsatser tillgängliga.
  • TILLBAKA TILL SPELARNA = 95,94 %
  • Spelets klientversion: 1.0.4
  • Endast aktiva vinstrader kan ge vinster.
  • Historiken kommer endast att vara tillgänglig för Skrivbordskanaler.