Ice Phoenix

Spelets mål:

• Ice Phoenix är en enarmad bandit med 5x3 rullar och 20 fasta betalningslinjer.
  • Gratisspelmätaren, som visas på höger sida i Desktop- och landskapsläge och högst upp på rullen i porträttläge för mobiltelefoner, visar antalet gratisspel som utlöses när ett enda spel har flera överlappande vinster.
  • Temaspelet med gratisspel utlöses när 4 eller fler överlappande vinster inträffar i huvudspelet.
  • Extra gratisspel utlöses när 3 eller fler överlappande vinster inträffar under gratisspel.

BETALNINGSTABELL:

Spelinformation:

• Spelet spelas med 20 fasta linjer.
  • En standardinsats är inställd på spelet.
  • TOTAL SATSNING är antalet fasta linjer multiplicerade med satsning per linje.
  • Satsning per linje kan ändras med hjälp av knapparna   minus och plus .
  • Klicka på knappen SNURRA med vald SATSNING.
  • Endast den högsta vinnande kombinationen med åtminstone en symbol som inte är joker utdelas på varje betalningslinje.
  • Sammanfallande vinster på olika betalningslinjer läggs alla till ditt totala saldo.
  • Samtidiga vinster på olika betalningslinjer läggs till saldot.
  • Alla symboler ger vinst från vänster till höger.
  • Tickermeddelanden visas längst ner på spelskärmen.
  • Vid vinst uppdateras det totala SALDOT och beloppet som vunnits under spelet visas i fältet VINST längst ner i spelet.
  • Spelet och spelreglerna är identiska både vid spel med riktiga pengar och gratispengar

Så här spelar du:

• Ställa in "SATSNINGAR": När du öppnar spelet ställs en förinställd satsning per linje in för alla 20 FASTA linjer på den enarmade banditen. Du kan höja satsning per linje genom att klicka på knappen  plus till höger om "Satsning per linje". Du kan även sänka insatsen genom att klicka på knappen minus till vänster. Satsning och linjer kommer inte att justeras till nästa möjliga satsning om ditt saldo sjunker under det totala satsningen som placerades utan du måste klicka på knappen  nere på spelskärmen.
  • LINJER: Spelet har 20 FASTA betalningslinjer.
  • MAX SATSNING: Klicka på högsta satsning Detta alternativ tas bort om ditt saldo inte räcker till.
  • Antalet valda linjer multipliceras med "satsningen per linje". Det totala satsningsbeloppet visas under mätaren "SATSA" längst ner på spelskärmen.
  • Betalningstabell: Du ser betalningstabellen genom att klicka på knappen info . För att komma tillbaka till spelet klickar du på knappen close på betalningstabellskärmen.
  • Snurra: Klicka på symbolen SNURRA spin för att starta rullarna. När rullarna stannat, betalas vinnande kombinationer på de valda linjerna enligt Betalningstabellen.
  • Resultat: Vinster visas i form av animerade symboler, med det totala vinstbeloppet nere på skärmen bredvid "VINST".
  • Volym: volym på aktiverar spelets musik. Klicka på symbolen volym på stänger av volym av volymen.
  • AUTOSNURRA: Du kan använda denna funktion för att välja bland de olika alternativen för att spela "hands free". De alternativ som finns tillgängliga för denna funktion är
    • Antal snurrningar: Spelet snurras det antal snurrningar som valts i reglaget. Du kan välja upp till 1 000 snurrningar. För spelare från Storbritannien är det tillgängliga antalet autosnurrningar 100.
    • Spela tills vinsten är lika stor eller högre än: Spelet snurras tills vinstbeloppet är lika med eller högre än det belopp som angavs i textrutan.
    • Snurra tills förlusten inte är högre än: Spelet snurrar automatiskt tills förlustgränsen nås. Förlusten beräknas med (Förlust = Totala satsningar - Totala vinster)
      • Totala satsningar = Ackumulerade totala satsningar
      • Totala vinster = Ackumulerade totala vinster
      • (((Totala satsningar - Totala vinster) + Aktuell satsning) <= Förlustgräns) därefter är nästa autospel tillåtet.
    • Spela tills temaspel aktiveras: Spelet snurrar tills nästa temaspel utlöses.

• Om du vill använda funktionen Autosnurra klickar du på knappen "AUTOSNURRA"  längst ner på spelskärmen. När autosnurrafönstret öppnas markerar du kryssrutorna intill de(t) alternativ som du vill använda. Välj i rullgardinsmenyn där så är möjligt. Klicka på STARTA för att aktivera valda alternativ och starta spelet. På samma sätt kan du klicka på "X" för att hoppa över funktionen "AUTOSNURRA" och återvända till spelskärmen.
  • När du spelar med flera alternativ och villkor, har villkoret som uppfylls först prioritet över de andra och de kvarvarande valda villkoren tas bort. Du kan sedan välja att antingen använda samma uppsättning alternativ igen eller välja nya alternativ och fortsätta spelet.
  • Du kan endast använda alternativet AUTOSNURRA när du spelar med riktiga pengar.
  • Upprepa satsning/ändra satsning: Standardsatsningen för nästa spel samma som i föregående spel. Klicka på "SNURRA" igen för att fortsätta spela med samma satsning. För att ändra din satsning kan du höja eller sänka satsningen som visas i spelskärmen.
  • Krediter: När du har gjort önskad satsning visas ditt återstående spelsaldo under "SALDO". Aktuellt spelsaldo är summan av de belopp som visas under mätaren SALDO och SATSA. Ditt spelsaldo visas längst ner på spelskärmen.

Spelinställningar:

• Volym: Spelaren kan ställa in volymen på ljudeffekterna och omgivande ljud genom att flytta volymknappen.
  • Ljudeffekter: Välj mellan På och Av för att aktivera eller avaktivera spelvinstljud.
  • Omgivande ljud: Välj mellan På och Av för att aktivera eller avaktivera bakgrundsljudet.
  • Snabbspel: Om du väljer detta alternativ är spelet snabbare än ett vanligt spel.
  • Mellanslag för att snurra: Om du väljer detta alternativ kan mellanslag användas för att starta en snurrning. Detta alternativ förblir avaktiverat om det inte finns mellanslag för ett spel.

Spelregler:

1. Ice Phoenix är en enarmad bandit med 5 rullar och 20 fasta betalningslinjer.
  2. Gratisspelmätaren, som visas på höger sida i Desktop- och landskapsläge och högst upp på rullen i porträttläge, visar antalet gratisspel som utlöses när en enda snurrning har flera överlappande vinster.
  3. Betalningslinjevinster multipliceras med det satsade beloppet per linje och läggs till andra betalningslinjevinster. Spelet startar med vald SATSNING när du klickar på SNURRA.
  4. MAX SATSNING väljer 20 linjer och maximalt satsningsvärde.
  5. Endast den högsta vinnande kombinationen med åtminstone en symbol som inte är joker utdelas på varje betalningslinje.
  6. Alla symboler ger vinst från vänster till höger.
  7. Samtidiga vinster på olika linjer läggs till det totala saldot.
  8. Alla vinster från betalningslinjer producerar överlappningar och kommer att explodera symbolerna som förekommer på en betalningslinje för att producera nya möjligheter till extra vinster.
  9. Ice Phoenix är en specialsymbol som endast visas på den 5:e rullen i både huvudspelet och i gratisspel.
  10. När Ice Phoenix-symbolen visas på rulle 5 kommer den och de 3 lägst betalande symbolerna att explodera, efter att man utvärderat betalningslinjerna för att se om det finns någon rulle som är full av lågbetalande symboler, och hela rullen ändras till en Stack Fire Phoenix(joker)-symbol i huvudspel och gratissnurr.
  11. Ice Phoenix-symbolen när den visas på rulle 5 kommer att explodera sig själv och de 3 lågt betalande symbolerna efter att betalningsrader har utvärderats, för nästa kaskadsvinner finns det ingen chans att få Ice Phoenix-symbolen igen.
  12. När Ice Phoenix-symbolen exploderar ökar gratisspelmätaren med 1.
  13. Fire Phoenix är en jokersymbol som ersätter alla symboler utom den speciella Ice Phoenix-symbolen.
  14. Stack Fire Phoenix jokersymbol visas när alla symboler på en specifik rulle exploderas och kommer endast att vara aktiva i ett spel.
  15. När 4 Fire Phoenix-symboler och 1 Ice Phoenix-symbol visas på en betalningslinje är belöningen 4 av samma-utbetalning för Air-symbolen (högst betalande).
  16. När 5 Fire Phoenix-symboler visas på en betalningslinje är belöningen 5 av samma-utbetalning för Air-symbolen (högst betalande).
  17. Maxvinsten i det här spelet är 250 000 euro eller motsvarande belopp i din valuta under huvudspelet eller överlappande spel eller gratisspel. Ytterligare gratisspel eller överlappande vinster förverkas om den högsta vinsten nås under gratisspel eller överlappande vinster.
  18. Teoretisk återbetalning till spelaren är 95,23 %.
  19. Vid eventuella fel annulleras alla utbetalningar och spel.
Överlappande vinster:
  1. Alla symbolkombinationer som definieras i betalningstabellen utlöser temaspelet för överlappande vinster när de uppträder på en betalningslinje.
  2. När en överlappande vinst inträffar aktiveras den lägsta triangeln i gratisspelmätaren. För den andra vinsten exploderar triangeln och nästa triangel aktiveras. Denna process fortsätter tills det inte finns några ytterligare vinster från spelet och den aktuella triangeln, som är markerad, och antalet på den triangeln kommer att vara gratisspel som tilldelas spelaren.
  3. Alla betalningslinjevinster under överlappande vinster multipliceras med satsning per linje.
  4. Vinstsymbolerna tas bort efter en vinst.
  5. Alla återstående symboler faller ner och symboler som saknas ersätts.
  6. Gratisspelstegen räknar antalet överlappningar.
  7. Temaspelet med gratisspel utlöses när 4 eller fler överlappande vinster inträffar i samma spel.
  8. Extra gratisspel utlöses när 3 eller fler överlappande vinster inträffar under gratisspel.
  9. Denna process kommer att fortsätta tills inga vinster inträffar från en överlappning.
  10. Alla vinster som samlats under dessa överlappande vinster sätts in på spelarens saldo.
  11. När den speciella Ice Phoenix-symbolen exploderar ökar gratisspelmätaren med 1.

Gratisspel:

1. Gratisspel utlöses när 4 eller fler överlappande vinster inträffar under en enda snurrning.
  2. I huvudspelet utlöser 4 överlappande vinster 7, 5 överlappande vinster utlöser 10, 6 överlappande vinster utlöser 15, 7 överlappande vinster utlöser 20, 8 eller fler överlappande vinster utlöser 25 gratisspel.
  3. Extra gratisspel äggs till spelaren när 3 eller fler överlappningar inträffar under temaspelet i en enda snurrning.
  4. 3 överlappande vinster utlöser 2, 4 överlappande vinster utlöser 3, 5 överlappande vinster utlöser 5, 6 överlappande vinster utlöser 7, 7 överlappande vinster utlöser 10, 8 eller fler överlappande vinster utlöser 12 extra gratisspel.
  5. Vinster som samlats vid gratisspel sätts in på spelarens saldo efter att temaspelet har slutförts.
  6. Gratisspel spelas med insatsen som startade spelen.

Webbläsarpanelens kommandon:

• Klicka på Ansvarsfullt spelande för att öppna sidan Ansvarsfullt spelande.
  • Klicka på Spelregler för att se aktuellt versionnummer och spelregler.
  • Klicka på Spelloggar om du vill se loggar från tidigare spel.
  • Klicka på knappen Insättning  för att sätta in pengar på ditt konto.
  • Klicka på Riktiga/Gratis för att ändra till spel med riktiga pengar eller gratispengar.
  • Funktionen Spelloggar är endast tillgänglig när man spelar med riktiga pengar.

Avkastning till spelaren:

• Den teoretiska avkastningen till spelaren är 95,23 %.

Vanliga frågor:

1. Det gick inte att spela klart. Vad ska jag göra?

• Om du blir bortkopplad mitt i ett grundspel, kommer programvaran automatisk att avsluta det åt dig. Du kan få fram ditt spelresultat genom att klicka på knappen "Spellogar" när du har loggat in på nytt.
  • Om du kopplas bort mitt i gratisspel, kommer du att vara tvungen att avsluta det när du loggat in igen. När du har avslutat gratisspelen kan du fortsätta spela eller välja ett annat spel.

2. Vad ska jag göra om saldot är för lågt för att göra en satsning?

Klicka på knappen "Insättning"   nere på spelskärmen och gör en insättning.

3. Vid eventuella fel annulleras alla utbetalningar och spel.

4. Kontakta kundtjänst när som helst för övriga frågor.